Snelle bezorging, netjes verpakt en als extra een klein gratis armbandje

Ik had mijn bezorging snel in huis en het was netjes verpakt met een persoonlijk kaartje (bedankt voor aankoop etc). Daarnaast vond ik het heel leuk dat ze er gratis een klein armbandje bij hadden gedaan. Het hoeft niet, maar hebben ze toch gedaan en dat geeft me wel een goed gevoel over de winkel.

Fijne service en geweldig advies!

Het was een feestje om hier een horloge uit te komen zoeken voor de jarige zoon. Floris Veerman luisterde goed naar zijn wensen en heeft hem enorm goed geadviseerd. Enthousiast en kundig! En geduldig...

Uitstekende service

Zeer vlotte reparatie tijd

Een fijne klantervaring!

Na telefonisch overleg een keuze gemaakt inclusief een wens om het horloge te graveren. Vervolgens per abuis een verkeerde kleur online besteld. Binnen 5 minuten heeft mevrouw Veerman contact opgenomen om te vragen of de bestelling correct was. De bestelling week af van hetgeen besproken en dat werd zeer allert opgepakt. Na levering in een stevige verpakking en mooi ingepakt. Het horloge wordt inmiddels met trots gedragen. Als extra attentie ook nog een dames shawl ontvangen. Nogmaals dank voor de service.

Met een personal touch

Via webshop een horloge aangeschaft en netjes ontvangen. Bij het pakket zat een persoonlijke krabbel, wat toch net even anders overkomt dan alleen de zakelijke levering. Netjes!

was goed

alles was duidelijk en netjes optijd geleverd .Er zat ook een leuk pressentje bij .

Thijs

Goed, deze levering duurde alleen wat langer dan de vorige.

Service boven alles!

Ik had een onmogelijke wens! Een niet voorradig horloge binnen 4 dagen geleverd krijgen! De deadline was een jubileum van mijn compagnon. Met zoveel inzet en een perfecte communicatie is het gelukt! Oprecht kan ik iedereen aanraden om bij Veerman te bestellen! Het is mij zo goed bevallen en beveel dit iedereen aan! Groet, Richard Kraan

Zeer correct en snel verzonden

Alles is zeer vlot verlopen! Snelle verzending, goed verpakt: Zeer aangename ervaring!

Sierraad online kunnen bestellen en in winkel kunnen ophalen

Snelle verzending

Snel en netjes

Zeer snelle reactie op mij vraag bij de bestelling en ook de verdere afhandeling ging vlot. Bij het ophalen in de winkel ook de zelfde vriendelijkheid die ik van jullie gewend ben.

Prima vakmanschap.

Advies van de heer Veerman voor aanpassing witgouden collier, dat niet meer mooi om mijn hals viel, opgevolgd. Door het vakmanschap van de heer Verman valt het nu weer mooi, aanpassing lijkt alsof het collier altijd zo geweest is, waardoor het collier weer goed draagbaar is.

Uitmuntende service en advies

Ik wou een speciale ring om mijn vriendin ten huwelijk te vragen maar kon niet de gewenste ring/steen combinatie niet vinden, Veerman Juweliers bood aan om zelf een ring samen te stellen en zelf de steen (smaragd) uit te zoeken. Ik ben uitstekend geadviseerd en er werd goed meegedacht. De ring was schitterend en viel dan ook in goede aarde.

Ontzettende mooie collectie, fijne winkel en vriendelijk personeel. Hele mooie ring gekocht en niet lang op hoeven te wachten. Was voor ons n uur rijden omdat wij uit boxtel kwamen maar zeker de moeite waard. Wij komen terug.

Zeer tevreden over de service

In de lockdown een mooie horloge aangeschaft. Via mail contact gehad en goed te woord gestaan. Op basis hiervan een beste,long geplaatst. Zoals afgesproken het pakketje netjes verstuurd. Was fraai ingepakt.

Altijd uitstekende service.

Prima service.

Bestelling gedaan via webshop met optie om af te halen. Webshop geeft prima beeld van het gebodene. Na bestelling vlot telefonische melding dat de bestelling klaar ligt om opgehaald te worden. Bij ‘t ophalen cironamaatregelen gevolgd en dat is prima geregeld. Vriendelijke service in de winkel en uitleg bij het bestelde. Kortom, prima ervaring. En eigenlijk ook niet anders verwacht obv eerdere ervaringen.

Top service!

Prachtige collectie. Geweldig geholpen.

Spannend

Een bijzonder object kopen blijft een speciale gebeurtenis. Veerman heeft in hun webshop een lang gekoesterd horloge aangeboden dat na aankomst nog meer bijzonder blijkt. Maar dat is typisch Longines. Horloges maken kunnen ze. Hierbij stopt het niet! Er was nog een verrassing, een luxe horloge opbergdoos als cadeau.

Snelle levering goede service

Goed geholpen, snel geleverd

Alles kompleet naar wens!

Snel en professioneel

Snel geleverd en zeer professioneel

Goede kwaliteit en snelle service

Goede kwaliteit en snelle service

Top service waar wij graag voor terug komen ......

Wij zochten een liefdesketting half hartje voor iedere partner. Wij belden of zij dat verkochten en dat deden zij. Op afspraak mochten wij langs komen om de kettingen uit te zoeken en de hartjes te laten graveren. Wij werden super vriendelijk geholpen en terwijl wij even gingen winkelen graveerden zij onze voorletters in de hartjes. Na een half uurtje konden wij ze ophalen. Ze werden netjes ingepakt en toen we de bon zagen zagen wij ook nog dat ze het graveren gratis hadden gedaan! Super mooi gedaan en ook leuk de service die zij gaven. Als wij ons in de toekomst gaan verloven dan zullen wij zeker de ringen bij Veerman Juwelen kopen. Bedankt voor dit leuke valentijn cadeau.

Lindenlaan 28

1271BA Huizen