Klasse juwelier.

Fijne service, goede bezorging.

erg tevreden

responsief en professioneel personeel Ik raad het aan en zal met plezier bestellen

Betrouwbare verkoper

Ik vond het wel even spannend om in Corona-tijd een toch wel duur cadeau online te bestellen. Toch de gok genomen en het is via Veerman uitstekend verlopen. Zelfs nog met een kleine toegift (eau de parfum). Prima!

Bestelling werd correct en op tijd afgehandeld.

Bij mijn bestelling levering werd een surprise meegeleverd.Zeer leuke attentie. Hiervoor mijn dank.

Perfecte service!

Snelle en persoonlijke service

Uitstekend!!

Ik heb onlangs een prachtige ring besteld, 2 dagen later kreeg ik hem binnen. In het echt was hij nog mooier! Ik ben zeer tevreden ;)

Super service !!!

Uitstekende communicatie en uitstekende service !

Super geregeld en goede service

Ik had mijn horloge besteld. In de mail was de levertje langer dan verwacht, maar dat is netjes opgelost. Ik heb het horloge op tijd ontvangen.

Service op maat

Heel fijn geholpen met het vinden van het juiste horloge voor mijn zoon. Er werd goed meegedacht en snelle en prettige service verleend.

Heel tevreden

Je wordt altijd heel vriendelijk geholpen en maakt niet uit waarvoor je komt.

Dameshorloge werd mooi verpakt bij ons afgeleverd met een handgeschreven briefje erbij. En een leuke attentie!

Uitmuntende service.

Een hangertje dat ik als cadeau in gedachten had voor een vriendin, heb ik snel kunnen vinden op jullie overzichtelijke website. Het artikel werd, heel leuk verpakt als cadeau, snel geleverd via Postnl. Op tijd op de door jullie aangegeven datum. Heel attent vond ik het kaartje met een hand geschreven bedankje voor de bestelling. Ik ben zeer tevreden.

Vriendelijk personeel, mooie collectie

Vriendelijk geholpen. Bestelling werd persoonlijk langsgebracht.

Goede service, duidelijke communicatie en snelle verzending.

Behulpzaam en snelle levering

Mijn Tissot T-Touch titanium horloge bandje zat net te strak en ik had geen extra linkjes erbij ( vorige eigenaar was ze kwijt). Met Veerman contact opgenomen en zij konden het ontbrekende schakeltje leveren. Na een week al het bericht dat deze binnen was. Ophalen was geen probleem. Snelle service en super bedankt voor de hulp!

Prima service, online. Netjes gebeld met extra info over het aangekochte product

Prima service en snelle levering

Armband besteld en kreeg een leuke clutch bij cadeau

Top uitmuntend geholpen

Ben door Floris Veerman top geholpen topadvies en snelle levering.Als kers op de taart kreeg ik een leuk kadootje aangeboden.Waar maak je dit nog mee in deze tijd?

Bestelling verliep vlekkeloos. Het bijkomende cadeau, de Parker pen, werd zeer op prijs gesteld.

Uitstekende ervaring en dienstverlening

Ik had de verkeerde Tirisi bedel besteld. Op een maandag waarbij de winkel eigenlijk dicht is, kon ik de omruiling zeer eenvoudig regelen.

Loopt als een zonnetje

Ik heb mijn mechanisch horloge aangeboden voor onderhoud omdat hij niet meer zo zuiver liep. Ik kreeg mijn horloge ruim binnen de verwachte tijd tijd terug en nu loopt hij zeer nauwkeurig (voor een mechanisch uurwerk). Top gedaan!

Cadeaubon gekocht ivm lockdown, jarige kan zelf wat uitkiezen ivm lockdown via de webshop. Leuk ingepakt, en vooral snel geleverd door Veerman zelf!

Super snelle service

Snel geleverd voor een prachtige prijs

Service!

Erg tevreden! service, verzending, verpakking.

Alles klopte!

Super service ondanks de lockdown

Lindenlaan 28

1271BA Huizen