Pluspunten
prima organisatie, goede docente, prima leerstof.
Pluspunten
vlotte organisatie interessante cursus
Verbeterpuntenwettelijke implicaties van de titel 'lifestylecoach'
Pluspunten
duidelijk/ ntjes in communicatie
Verbeterpuntengraag nob proberen deze opleiding geaccrediteerd te krijgen als GLI coach en voor keurmerk
Pluspunten
Linda Faber bracht haar kennis op een fijne manier over, ik had nog wel meer van haar willen leren.
VerbeterpuntenDe cursus had wat mij betreft wat langer mogen zijn. Wat langzamer door de stof heen , dus wat meer op detail en dat er wat meer praktisch geoefend kan worden.
Pluspunten
Marie-Lousie is een zeer fijne docent, die veel toevoegt aan de cursus.
Pluspunten
Duidelijk opbouw van de opleiding en ruimte om met een eigen vraagstuk aan de slag te gaan.
VerbeterpuntenIk vond het verschil tussen trainers erg groot.
Pluspunten
Locatie
VerbeterpuntenDocenten die toe weten te passen op publiek dat er zit. Trainingsmateriaal kwalitatief verbeteren zoals slides. Betere voorbereiding. Interactieve oefeningen.
Pluspunten
goede lokatie voor een cursus. prettige cursusleidster. praktische stof behandeld voor de dagelijkse praktijk.
Verbeterpuntengeen 2x een enquête laten invullen n.a.v. de cursus. We hebben er al 3 ingevuld op lokatie
Pluspunten
Goede cursus. Goede enthousiaste cursusleider en een goede locatie.
VerbeterpuntenZou als geregistreerde sportfysiotherapeut (Met alle beweegprogramma`s) met aantekening claudicatiotherapeut graag een cursus willen volgen/ hebben om mij ook officieel leefstijlcoach te kunnen noemen.
Pluspunten
Duidelijk, ontspannen sfeer
VerbeterpuntenGeen
Reeds doorgegeven aan docent.
Communicatie via website en email op voorhand
Pluspunten
Super goede lesgeefster! Ingrid was top, goede uitleg en feedback.
VerbeterpuntenBetere communicatie: Hoeveel mensen nemen deel aan de cursus? Van welke regio komen de deelnemers? Dit is handig voor mensen die van ver komen! Daarnaast ook tijdig doorgeven als er een cursus geannuleerd wordt, ik was ingeschreven voor de cursus in augustus. Dit werd pas 2 weken oo voorhand gecommuniceerd...
Pluspunten
Heerlijke lunch Mooie kleinschalige locatie gratis parkeren voldoende koffie/thee/water met koekje
VerbeterpuntenHet was even zoeken naar de locatie
Pluspunten
Goede organisatie Mooi materiaal Goede catering Mooie localen
Verbeterpunten-
Ik vind dat de inhoud van de cursus ook in minder dagen had gekund
Pluspunten
goede docent duidelijke communicatie
Pluspunten
Goed georganiseerde cursus met professionele en vakkundige Docente. Het cursus bevatte een gevarieerd programma waarbij eigen inbreng werd gewaardeerd. Er heerste een goede sfeer
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Professionele docenten, mooie en functionele ruimtes waarin we les kregen en interessante lesstof.
VerbeterpuntenTe weinig ruimte en tijd om tijdens de les opdrachten te doen, die er wel waren. Teveel informatieoverdracht door docenten( teveel aan het woord) had wat mij betreft meer interactie tussen groep en docenten mogen zitten.
Kapittelweg 33
6525EN Nijmegen