Xxx
Wij verbleven 1 nacht. Gegeten in het restaurant, twee hardwerkende meiden en goed gegeten. Maar dan het ontbijt: om 0840u waren we in het restaurant en troffen vnl lege manden en schalen en kannen. Bij de receptie twee personeelsleden, die niet zichtbaar waren in het restaurant. Pas na onze vraag of het ontbijt nog werd aangevuld kwamen ze in actie en liepen dus achter met alles. Heel jammer want na ons kwamen er nog veel meer gasten ontbijten. Personeelstekort is vervelend, maar als je dan ook nog niet zichtbaar bent is het gewoonweg een probleem. De kamer (12) was economisch ingericht. De douchedeur zo installeren lijkt geniaal, helaas duurt het heel lang voordat het water van de vloer is opgedroogd. Jammer
Bilderberg Apeldoorn is een mooi hotel op een prachtige locatie, naast kasteel het Loo. Het diner was uit de kunst, erg lekker en mooi opgediend. Ook het ontbijt buffet was goed, veel keus en lekkere dingen. Al met al waren het drie heerlijk dagen.
Prima gasthof, aardige mensen uit Nederland, mooie grote kamer gehad op begane grond omdat we een hondje bij ons hadden.
Heerlijk rustig, mooie omgeving. Hele mooie fietstochten gemaakt
Prima verblijf gehad
Mooi vakantiepark, ruim opgezet. Veel activiteiten voor kinderen en toch rustig. Mooie omgeving en strandje en dorp op loopafstand. Luxe appartement met uitzicht op het meer. We hadden eigenlijk wel wat langer willen blijven.
Prachtig huisje ,mooi proper. Vriendelijk personeel .
Fijne ontvangst(zeer gastvrij), prima kamer met alle voorzieningen, geweldig bed en mooie omgeving, mooie fietstocht gemaakt
We hadden geen fijne kamer. De kleinste van het hotel, vol op de zon zonder airco. Bij het ontbijt voorzichtig melding van gemaakt en prachtige kamer gekregen. Eind goed al goed
Er zat bij een menu of buffet.,Menu viel erg tegen. Moesten nemen wat er deze dag was. Helemaal geen keus. Dus soep hamburger en toetje . Ook nog de hamburger terug moeten geven was koud en rauw . Maar daar kregen we een andere voor. Al net al was het toch een prijzig arrangement . En ook een kleine kamer . Met 1 buro stoel en 1 andere stoel. Voor ons ff geen voordeel uitje. Fam Gorren
Kamer was schoon maar wij troffen onze handdoeken en washandje als hoopje op de grond in de badkamer aan. Leg ze dan in een stoel. Bedden goed en schoon. Voldoende kastruimte. Jammer dat het licht in badkamer zo fel was. Als 1 van ons 2 snachts naar toilet moest waren we allebei klaarwakker door de spotlight. Jammer dat er zowel overdag als in de avond totaal geen sfeer in de lounge was. Die er super uitnodigend en mooi gemeubileerd uit zag.
Heerlijke dagen gehad, heel fijn personeel en een prachtig hotel in een mooie omgeving. Heerlijk gegeten, zowel bij het diner als bij het ontbijt. Wij komen zeker terug!
De 2 persoonskamer is knus en smaakvol ingericht. Fijn bed, koffieapparaat en voor 2 nachtjes, prima. Na het douchen wordt de ruimte niet droog. Afzuiging zou beter kunnen/moeten. Beetje vochtige geur als je binnenkomt. Ontbijt en lunch waren prima. Maar het avondeten, verassing van de chef, was 'verassend'. Preisoep met rauwe prei, met weinig smaak. Hoofdgerecht varkenshaasje (droog), met 'champignonssaus', wat meer weg had van een schep smakeloze preisoep die wij vooraf kregen. En rauwe wortelen en te gare broccoli. Jammer!! Dus nog wat werk aan de winkel. Personeel overigens prima!! Zeker de dame bij het ontbijt!!!
Bed was moeilijk te bereiken door de schuine muur heb hoofd enkele keren gestoten en ik ben 70 dus verwacht iets beters
Bij aankomst in het huisje was het huisje erg vies een dike laag stof in de wc vieze vloer je zou verwachten ondanks dat het een honden huisje is dat het dan goed schoongemaakt wordt maar dat blijkt niet zo te zijn. Het is meer geschikt voor de leeftijd 8/9 voor de ouder kinderen is er niet veel te doen De broodjes in de supermarkt waren erg taai en niet goed afgebakken. Het was voor onze de derde keer maar ook voorlopig de laast keer op dit park het viel erg tegen
Chalets staan allemaal op een rij recht tegenover elkaar. Bij 20° graden is het na thuiskomst niet uit te houden van de hitte. Chalets staan ook veel te dicht op elkaar, geen privacy
Het verblijf stemde ons zeer tevreden !
Mooie omgeving om te fietsen. Helaas geen vriendelijk personeel dat Hollands praat.
Kamer is netjes. Ontbijt- en dinerbuffet zijn zeer goed!
Erg leuk en goed personeel, fantastisch ontbijt, kamer schoon. Dat de kamer niet al te groot was, was vantevoren bekend. In het centrum van Valkenburg.
Een en al vriendelijkheid en behulpzaamheid om je dagen fijn door te kunnen komen.
Mooie locatie,heerlijke welness. Hotel netjes verzorgd,zeer gastvrij. Echt een aanrader.
4 nachten verbleven in een groot appartement op de begane grond: ruime kamer, keuken, ruime slaapkamer, grote badkamer met douche, apart toilet en terrasje (uitzicht op een parkeerterrein). Alles prima in orde behalve het toilet, dat stonk een beetje. Verder is dit een prima hotel met goed ontbijt en heel vriendelijk personeel. Ik heb er al vaker overnacht maar voor het eerst in een appartement. Het arrangement was incl een 3 gangen diner en dat was ook lekker. De locatie is minder (buitenwijk met flats) maar was voor mij onbelangrijk.
Het eten, groeten elke dag het zelfde Vlees wijnig keus veel kipeengerechten geen pasta.s Laatste dag het warm eten gegeten van een dag daarvoor. Borrelhapjes eentonig loempia of kipnuggets Kamer niet stofvrij Tv werkt niet kamer s 320 eerste dag aangegeven 6e dag nog geen tv Wc papier niet aangevuld. Veel herrie als er bussen komen
Munsterstraat 20
7418 EV Deventer