Mooi hotel, ligging minder

Het hotel is mooi en nieuw. Ligt op 30 min. Lopen van de boulevard. Wil je met openbaar vervoer, zoals wij dan is het 20 min. Naar de eerste tram halte. Te weinig personeel. 22 min. Staan wachten om in te checken. Ontbijt is goed maar te weinig personeel om alles in goede banen te leiden. Wel echt super correcte Belgische bartender, ‘s avonds achter de bar.

• Totaaloordeel over Inntel Hotels Den Haag Marina Beach
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooi en nieuw, grote ruime kamers
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Logistiek met inchecken en ontbijt
  • Reisgezelschap Met oudere kinderen 11+ jaar

geweldig

Vriendelijk personeel, eten voortreffelijk, kamer prima in orde.

• Totaaloordeel over Hotel Het Witte Veen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark dekbedden
  • Reisgezelschap Met partner

Gewoon goed..top...alles was goed eten..vriendlijk personeel...zwembad...

• Totaaloordeel over Parkhotel Valkenburg
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goed liging...5 min vanaf centrum.

Heel fijn verblijf gehad

Fijn verblijf gehad. Ruime, nette kamer. Vriendelijk personeel. Prima ontbijt.

• Totaaloordeel over Hotel De Roode Schuur
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk personeel, ruime kamer, schoon

Aan te raden!

Eerste keer geboekt via deze website. Aanrader! Enkel de schoonmaakkosten van het huisje waren duur, dit had verteld mogen worden via de telefoon. Medewerker noemde het totaalbedrag zonder de voor ons verplichte schoonmaakkosten. Huisje was netjes, leuk park, zeker voor herhaling vatbaar!

• Totaaloordeel over Roompot Vakantiepark Weerterbergen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Netjes en vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Wasserete openen in het weekend
  • Reisgezelschap Met jonge kinderen t/m 11 jaar

Fantastisch verblijf met zeer vriendelijk personeel

Schone kamers, prima buffetten, vriendelijk personeel en goede parkeergelegenheid. Kortom, alles prima

• Totaaloordeel over Hotel Zuiderduin
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles positief
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen verbeterpunten, alleen het uitzicht was minder (we keken tegen een dakrand aan)

Fijne kamer vriendelijk personeel

Mooie kamer zeer netjes .vriendelijk personeel goede service

• Totaaloordeel over Roompot Cape Helius - hotel
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Beugels bij bad zou veiliger zijn

Slecht

Was geen faciliteiten.

• Totaaloordeel over Summio Parc De Berkenhorst
  • Faciliteiten N.v.t.
  • Eten en Drinken N.v.t.
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Geen
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Alles

Mooi schoon, gezellig hotel

We hebben een heerlijk verblijf gehad. Hele mooie kamer, super goed ontbijt. Het diner werd geserveerd in het snitzel-restaurant. Het was verder prima maar naar onze smaak soms wat " zwaar" geserveerd.

• Totaaloordeel over Haus Hohenzollern en Haus Ambiente
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Het was er schoon en super rustige kamer
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Wij vonden de prijs voor één flesje water savonds bij het eten wel erg duur. En vreemd dat je als gast moet betalen op hun eigen parkeerplaats.
  • Reisgezelschap Met partner

Direct vanaf je hotel de bossen in

Mooie ruime suite met uitzicht op de bosrand. Je loopt het hotel uit en bent direct in de natuur. Prachtige wandelroutes. Ga vooral eten bij het restaurant. Echt heel lekker allemaal.

• Totaaloordeel over Boshotel Overberg
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark De ligging en de ruime kamer/suite met mooi uitzicht.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark De kamer was niet echt schoon. En het bed was scheef en miste volgens mij een matras.
  • Reisgezelschap Met partner

leuk vakantieparc om een paar dagen te verblijven met kinderen.

We waren een paar uur eerder aangekomen en zijn langs de receptie gegaan. We zijn netjes ontvangen, we kregen meteen een toegangskaart voor het zwembad en konden daar ook meteen gebruik van maken. Dat vonden we een pluspunt. De sleutel van de accomodatie kon pas op het afgesproken tijdstip opgehaald worden, iets wat overigens ook heel vlot verliep. Kortom het was een fijne aankomst. In het zwembad zijn we door het personeel ook heel vriendelijk en gastvrij ontvangen. De accomodatie was heel netjes opgeleverd en zag er keurig uit. Wel waren er wat kleine dingetjes die we gaande weg ontdekten zoals, verlichting dat bleef knipperen, waarschijnlijk storing in de dimmers, stopcontacten direct in het beddenhoofdbord geplaatst, waren deze van een beveiliging voorzien dan had ik het minder gevaarlijk gevonden, maar dat was helaas niet zo. Enkele keukengerei was nog vies. Gedurende het verblijf was snachts de ventilatie wel heel gehorig. In de badkamer was de designverwarming niet goed vastgezet en daardoor vrij te bewegen. Wifi werkte goed en er waren voldoende TV zenders om uit te kiezen. Telefonisch was de receptie niet altijd even gemakkelijk te bereiken. Het winkeltje op het parc zelf is wel prijzig.

• Totaaloordeel over Summio Parc Aquadelta
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark nette accomodaties, prima zwembad voor kinderen.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark verlichting repareren, stopcontacten van beveiliging voorzien, ventilatiegeluid dempen.
  • Reisgezelschap Met jonge kinderen t/m 11 jaar

Uitstekend hotel.

Mooi gerenoveerd hotel. Ruime kamer / badkamer. Zeer vriendelijk personeel. Ligging op loopafstand van centrum.

• Totaaloordeel over Hotel van der Meer
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zeer vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Meeste kamers liggen op 1ste etage. Voor mensen, die moeite hebbe n met traplopen is er geen lift.
  • Reisgezelschap Met een groep

Inlaat van hotel is het een motel

We kwamen aan geen kamer niemand aanwezig na dik half uur kregen we een sleutel wat misschien voor een ander was maar dat zouden we nog horen, kamer kon wel een onderhoud gebruiken, en zou ook fijn zijn als ze Engels spreken. Verder uitzicht en park was uitmuntend, ontbijt was erg lekker en personeel was erg vriendelijk.

• Totaaloordeel over Hôtel Restaurant Les Rhodos
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Park erg mooi
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Iets meer aandacht voor onderhoud
  • Reisgezelschap Met partner

Leuk knus en schoon kamers. Eten os heerlijk. Gastvrij en vriendelijk personeel. Eén minpunt de kamer was te warm in de avond.

• Totaaloordeel over ss Rotterdam
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Uitzicht, heerlijk bed, eten en sfeervol
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Kamertemperatuur (te warm)

Netjes en goed hotel

Nette ontvangst en alles was goed geregeld. Ontbijt was super goed alles is er genoeg. Veel keuze en goede kwaliteit. Als we weer hier heen gaan kiezen we zeker voor dit hotel.

• Totaaloordeel over Lodge Hotel Winterberg
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Netjes alles was goed schoon en aardige mensen.
  • Reisgezelschap Met partner

Hier krijg je als gast de service die je mag verwachten van een hotel . Als je vragen had werden deze gelijk opgelost. Heb gevraagd om mooie fiets en wandelroutes en binnen no time had ik deze ontvangen met duidelijke uitleg wat er te zien was . Kom hier zeker nog terug .

• Totaaloordeel over Landhotel De Hoofdige Boer
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prachtig terras aan de overkant van het hotel wat bij het hotel hoort.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Zou toch dagelijkse schoonmaak van de kamers doen i.v.m. hygiëne.
  • Reisgezelschap Alleen

Prima hotel

• Totaaloordeel over Boutiquehotel Dokkum
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles prima
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Gebruiksaanwijzingen?

Fantastisch!

Wat een gastvrijheid. Eigenaresse en personeel doen hun uiterste best het voor iedereen een geweldig verblijf te laten zijn. En dat lukt. Lekker ontbijt, gelukkig voor ons in het zonnetje, en heerlijke gerechten bij het avondeten, door de eigenaresse zelf gekookt. 1 minuut lopen naar het station en met de GästeKarte gratis openbaar vervoer in de hele regio. Boppard, Koblenz, Emmelshausen, Rüdesheim.....alles binnen handbereik. Opstapplaats voor diverse boottochten van KD in Bad-Salzig. Boeken kan via Hotel, mét korting (voor de Nederlanders, haha) Kamers en sanitair zijn prima. Kortom, wij komen zeker terug!

• Totaaloordeel over Baums Rheinhotel
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Super verblijf met uitstekend vriendelijke mensen
  • Reisgezelschap Met partner

Nieuw hotel, heerlijke, kamer, prima schoon!

Goede prijs-kwaliteitverhouding. Veel senioren.

• Totaaloordeel over Hotel Het Witte Veen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gastvrij
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Efficiëntere bedlampjes
  • Reisgezelschap Alleen

Compleet

Het hotel ligt in een schitterend groen gedeelte van Hamburg. Mooi in bos aan het water. Het eten is prima het ontbijt fantastisch. Op de kamer is werkelijk alles aanwezig en aan alles gedacht. Het personeel is vriendelijk en het ziet er allemaal stijlvol uit. Daarbij is er ook nog een zwembad, sauna, en fitness. Ook zijn er kano’s te huur.

• Totaaloordeel over Kleinhuis Hotel Mellingburger Schleuse
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Geen negatieve punten gevonden.

Gewoon goed.

Zie eerder.

• Totaaloordeel over Landhotel De Hoofdige Boer
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gewoon goed.

Redelijk hotel

Jammer dat er geen afscheidingen in de eetzaal zijn geplaatst. Lijkt nu op een grote sportkantine. Prima ontbijt en redelijk avondmaaltijden. Slaapkamer is gedateerd

• Totaaloordeel over Hotel AM Fang
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gastvrij. Goed glasservies voor de drankjes
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Eetzaal segmenteren. Beperkt drankassortiment bij het all inclusive arrangement

Goede prijsprestatieverhouding

Goede prijsprestatie verhouding. Mooie rustige ligging. Veel wandelmogelijkheden.

• Totaaloordeel over Hotel Gut Funkenhof
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie en rustige ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Biergarten ingang was gesloten.
  • Reisgezelschap Met partner

Prachtig hotel in de bossen!!

Mooi hotel, kamer op zich prima, maar de kussens zijn waardeloos. Jammer dat er zondags niets open is in deze omgeving...

• Totaaloordeel over Landgoed Mennorode
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prachtig gelegen.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Betere kussens, echt veeel te dun!!!

Prima hotel..

Prima hotel, prima kamer , heerlijk uitgebreid ontbijt. Onze kamer keek uit op het dak van het hotel, dus geen spectaculair uitzicht. Voor ons geen probleem, wij waren toch de hele dag eropuit . De gemiddelde leeftijd van onze medegasten was aanzienlijk hoger dan de onze. Wij waren het desbetreffende weekend echt de jongste gasten, maar ook dat was niet vervelend. We hebben 1 avond gebruik gemaakt van het hotel restaurant. Dit moest worden aangegeven ( wat trouwens ‘s morgens bij het ontbijt aangegeven kon worden of je wel of niet mee wilde dineren, ‘s’avonds) . Bij het diner kon er uit vlees of vis gekozen worden en de rest was voor een ieder hetzelfde. Geen culinaire hoogstandjes, wel erg lekker. Geen menukaart waar uit gekozen kon worden, dus. De 2e avond hebben we eerst heerlijk geshopt en een terrasje gepikt voordat we bij Via Grande in Ootmarsum heerlijk en eerlijk gegeten hebben ♥️ 2 avonden, na het eten, nog even heerlijk gezwommen, klein zwembad maar prima. Geen gebruik gemaakt van de sauna. Onze fietsen stonden veilig in de schuur alwaar ze ook weer opgeladen konden worden. Tijdens het uitchecken nog een goede tip gekregen van 1 van de medewerkers en een wandelroute in de buurt. Toch nog even heerlijk een uurtje kunnen wandelen voordat we richting huis moesten. Zeker een aanrader, beslist geen overbodige luxe maar voor ons perfect .

• Totaaloordeel over Hotel De Landmarke by Flow
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prijs kwaliteit verhouding is prima

Munsterstraat 20

7418 EV Deventer