Compleet

Het hotel ligt in een schitterend groen gedeelte van Hamburg. Mooi in bos aan het water. Het eten is prima het ontbijt fantastisch. Op de kamer is werkelijk alles aanwezig en aan alles gedacht. Het personeel is vriendelijk en het ziet er allemaal stijlvol uit. Daarbij is er ook nog een zwembad, sauna, en fitness. Ook zijn er kano’s te huur.

• Totaaloordeel over Kleinhuis Hotel Mellingburger Schleuse
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Geen negatieve punten gevonden.

Gewoon goed.

Zie eerder.

• Totaaloordeel over Landhotel De Hoofdige Boer
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gewoon goed.

Redelijk hotel

Jammer dat er geen afscheidingen in de eetzaal zijn geplaatst. Lijkt nu op een grote sportkantine. Prima ontbijt en redelijk avondmaaltijden. Slaapkamer is gedateerd

• Totaaloordeel over Hotel AM Fang
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gastvrij. Goed glasservies voor de drankjes
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Eetzaal segmenteren. Beperkt drankassortiment bij het all inclusive arrangement

Goede prijsprestatieverhouding

Goede prijsprestatie verhouding. Mooie rustige ligging. Veel wandelmogelijkheden.

• Totaaloordeel over Hotel Gut Funkenhof
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Mooie en rustige ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Biergarten ingang was gesloten.
  • Reisgezelschap Met partner

Prachtig hotel in de bossen!!

Mooi hotel, kamer op zich prima, maar de kussens zijn waardeloos. Jammer dat er zondags niets open is in deze omgeving...

• Totaaloordeel over Landgoed Mennorode
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prachtig gelegen.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Betere kussens, echt veeel te dun!!!

Prima hotel..

Prima hotel, prima kamer , heerlijk uitgebreid ontbijt. Onze kamer keek uit op het dak van het hotel, dus geen spectaculair uitzicht. Voor ons geen probleem, wij waren toch de hele dag eropuit . De gemiddelde leeftijd van onze medegasten was aanzienlijk hoger dan de onze. Wij waren het desbetreffende weekend echt de jongste gasten, maar ook dat was niet vervelend. We hebben 1 avond gebruik gemaakt van het hotel restaurant. Dit moest worden aangegeven ( wat trouwens ‘s morgens bij het ontbijt aangegeven kon worden of je wel of niet mee wilde dineren, ‘s’avonds) . Bij het diner kon er uit vlees of vis gekozen worden en de rest was voor een ieder hetzelfde. Geen culinaire hoogstandjes, wel erg lekker. Geen menukaart waar uit gekozen kon worden, dus. De 2e avond hebben we eerst heerlijk geshopt en een terrasje gepikt voordat we bij Via Grande in Ootmarsum heerlijk en eerlijk gegeten hebben ♥️ 2 avonden, na het eten, nog even heerlijk gezwommen, klein zwembad maar prima. Geen gebruik gemaakt van de sauna. Onze fietsen stonden veilig in de schuur alwaar ze ook weer opgeladen konden worden. Tijdens het uitchecken nog een goede tip gekregen van 1 van de medewerkers en een wandelroute in de buurt. Toch nog even heerlijk een uurtje kunnen wandelen voordat we richting huis moesten. Zeker een aanrader, beslist geen overbodige luxe maar voor ons perfect .

• Totaaloordeel over Hotel De Landmarke by Flow
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prijs kwaliteit verhouding is prima
  • Reisgezelschap Met partner

De eigenaar is vriendelijk en relaxt en ziet nergens een probleem in maar als een uitdaging om het je na je zin te maken.

• Totaaloordeel over All in Hotel Heiderhof
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Personeel is behulpzaam/attent en vriendelijk.
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Geen.
  • Reisgezelschap Met partner

Oud chique, maar personeel top, eten top en verblijf prima.

Erg vriendeljjk personeel, zowel bij de receptie, de bar en de eetzaal. Eten ruim voldoende keuze en lekker. Kamer prima, wat ouder maar verder keurig (met uitzondering van de matras met bloedvlek). Fietsenstalling met oplaadpunt. Fijne fietsomgeving,

• Totaaloordeel over Hotel de Elderschans
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Supervriendelijk personeel en lekker eten
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark De uitstraling vh gebouw upgraden en de tuin opknappen.
  • Reisgezelschap Met partner

Voortreffelijk en de sterren meer dan waard

Zeer gastvrij ontvangen. Wat ligt het hotel mooi gelegen! Geborreld en heerlijk gedineerd. En dat afgerond met de late borrel. Goed ontbijt. Lieve mensen. Zeer aan te bevelen.

• Totaaloordeel over Parkhotel Horst
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zoals omschreven

Goed eten vriendelijk personeel

Vriendelijke medewerkers. Bezetting is onder de maat. 1 dame voor ochtendontbijt leidtchot chaos en gemopper over niet opgeruimde tafels en lege schalen met beleg. Dame bleef heel vriendelijk en wachten werd beloond met opruimen en aanvullingen. Kamers leken schoon totdat jegord kijkt. Wel schitterende wandel/fiets omgeving en een pittoresk dorpje

• Totaaloordeel over Hotel De Landmarke by Flow
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Prima eten Vriendelijke bediening
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Beter schoonmaken en meer personeel inzetten

Het was uitstekend!

Niet alleen hadden we een mooie ruime en schone kamer in het hotel in de mooie Twentse bossen. Ook het dagelijkse drie gangen diner was top, waarbij goed rekening werd gehouden met een dieetwens. Het personeel; allemaal vriendelijk en netjes.

• Totaaloordeel over Landhuishotel en Bistro Herikerberg
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Het was allemaal dik voor elkaar!
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen

Ontzettend vriendelijk personeel

1 minpuntje Welkomstdrankje is ons niet aangeboden

• Totaaloordeel over Postillion Hotel Deventer
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Vriendelijk personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark N.v.t

Overdreven klein

Ik vind de indeling van kamer 13 te ver doorgeschoten. Ik dacht dat je nooit zo'n kleine kamer zou tegenkomen. Geen tafel, geen kast!? Dat past niet bij onze standaard. Verder was goed.

• Totaaloordeel over Boutiquehotel Dokkum
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark a
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark a

Enorm goed!!

Leuk personeel, goed hotel en restaurant!

• Totaaloordeel over Van der Valk Hotel de Molenhoek - Nijmegen
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark ligging
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark geen
  • Reisgezelschap Met partner

Hotel verouderd maar vriendelijk personeel en schone kamers

Het hotel is aan renovatie toe. Het heeft wel grote, schone kamers. Het eten is goed en de all inclusive formule werkt prima. Het ontbijt is goed.

• Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Netheid,personeel
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Renovatie is wel nodig.
  • Reisgezelschap Met een groep

Mooi en gezellig hotel

Mooie kamers en een heerlijk restaurant met een lekker terras. De bediening is overal even vriendelijk. Zeker een aanrader.

• Totaaloordeel over Churchill Hotel Terneuzen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Zeer goede service

Ervaring was goed

Geen magnetron Slaap bank niet comfortabel Voor de rest goed

• Totaaloordeel over Attractie- en Vakantiepark Slagharen
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Schoon
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Hacienda en kan best wel een magnetron gezet worden
  • Reisgezelschap Met jonge kinderen t/m 11 jaar

Eenvoudig, maar goed hotel

Eenvoudig, maar goed hotel

• Totaaloordeel over dS Hotel Gronau
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark tevreden
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark licht op de badkamer erg zwak

Geweldige ervaring

Mooie ruime kamers, alles netjes verzorgd. En zowel ontbijt als het lopend buffet is uitstekend op de groenten na, waren wat aan de slappe kant, leek wel diepvries.

• Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Ruime parkeergelegenheid, ruime kamers alleen gehorig
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Meer organiseren ook als het weer minder is, groenten niet uit diepvries reserveren.

Netjes en schoon park

Zoals hier boven

• Totaaloordeel over TopParken Park Westerkogge
  • Eten en Drinken N.v.t.
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Schoon en netjes op het park en huisjes
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Misschien toch iets van een restaurantje of drinkgelegenheid
  • Reisgezelschap Met partner

Goede kamer, vriendelijk personeel, prima maaltijden

• Totaaloordeel over Hotel Restaurant Maas
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Gastvrije ontvangst, goede, schone kamer en badkamer, hele dag gratis consumpties, prima ontbijt en maaltijden. Mooie locatie voor start wandelingen en toeristische attracties in de omgeving. Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Wij hadden kamer 19, smorgens heel vroeg wat geluid van levering goederen en gestommel in de keuken
  • Reisgezelschap Met partner

zeer fijn hotel en kwalitatief waar voor je geld

Zeer grote kamer met heerlijke bedden. Eten en drinken was zeker goed te noemen, gezien de prijs van het hotel. Attend personeel en ook hondvriendelijk ingericht!

• Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark heerlijke bedden en supergrote kamer
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark kussens op de stoelen van het terras buiten

Uitstekend, schoon, prachtige omgeving. 3de x

Zeer aardige mensen, prima eten, zeer goede kamers. Was voor ons de 3de maal en het blijft gewoon goed!

• Totaaloordeel over Hotel Gut Funkenhof
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Alles is gewoon uitstekend!

Redelijk

Goed voor een kort verblijf

• Totaaloordeel over Van der Valk Hotel Hardegarijp-Leeuwarden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark Goede service
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark Weet niet

kan beter

ontbijt vond ik karig, lunch was duur. keukenpersoneel niet dienstverlenend. wisten niet wat ze wel of niet hadden.

• Totaaloordeel over Postillion Hotel Deventer
  • Bedden
  • Positieve punten over dit hotel/vakantiepark gratis parkeren
  • Verbeterpunten of tips voor het hotel/vakantiepark grotere fietsenstalling

Munsterstraat 20

7418 EV Deventer