Zeer goed vak mensen en zeer vriendelijk
Goede snelle service. Alles netjes afgewerkt!
N.v.t
Dankzij meedenken en goed advies van Hoogspoor hebben we er weer een prachtige lamp bij!
snelle en goede service.
Als vaste klant bij hoogspoor ben ik steeds blij met de aankoop
Volgens verwachting, zoals uit het verleden.
Vooraf wist ik welke lampen ik wilde, dus de communicatie bij aankoop was makkelijk. Bij installatie werkte de installateur efficiënt en gaf mij tips over onderhoud van de lampen, etc.
In principe heel prettige en correcte contacten. Jammer dat we een aantal keren te maken hadden met uitstel van levering.
Toen we onze bestelling plaatsten werd ons niet verteld dat we met een bouwpakket naar huis zouden worden gestuurd. Volgende keer bestellen we lampen gewoon online - veel goedkoper en geen gezeul met dozen. Niet dat we het verwachtten, maar de opmerking over de koffie die wordt gezet, mag wel uit de reclame.
Beste mevrouw, Ik schrik enorm van uw reactie. De lamp is helaas niet te vervoeren als hij compleet in elkaar zit. Vandaar dat de leverancier de lamp zo levert. Toen u de lamp ophaalde hebben we aan u uitgelegd hoe de lamp in elkaar moet worden gezet. Als u toen had aangegeven dit niet prettig te vinden hadden we een andere oplossing kunnen bedenken.
Hoogspoor is een top bedrijf. Alleen maar top kwaliteit verlichting, medewerker heeft erg veel kennis van zake. De verlichting die we hebben gekozen is erg mooi en functioneel. Niet goedkoop maar een aanrader voor jarenlang mooi licht.
een positieve ervaring
Pluspunten
Snelle vakkundige hulp, aardige medewerkers
VerbeterpuntenPresentatie vd verlichting komt niet tot zn recht.
Pluspunten
Hoogspoor doet wat het belooft en levert kwaliteit.
Pluspunten
Mooie winkel en een zeer deskundig advies. De medewerkers zijn betrokken en klantgericht. Je bent er geen nummer.
Pluspunten
uitstekende advisering.
Pluspunten
Snel en accuraat
Pluspunten
Gewoon goed erg goed !!!
VerbeterpuntenVoor mij geen...
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over de vriendelijkheid waarmee ik geholpen ben.
VerbeterpuntenHeb geen verbeterpunten.
Pluspunten
Ben heel tevreden over de benadering en afwikkeling van mijn bezoek en aanschaf van de verlichting. Bij het ophalen van mijn bestelling ban ik wederom zeer klantvriendelijk benaderd en geholpen. Met nazorg en garantie heb ik nog niet te maken gehad.
Lovensekanaaldijk 451
5013 BJ Tilburg
Het bedrijf HOOGSPOOR levert totaaloplossingen voor licht en verlichting, installatie, advies en begeleiding. Wij verkopen hoogwaardige verlichting en lampen voor particulieren en zakelijke klanten. Bovendien zijn we experts op het gebied van licht advies en het ontwerpen van lichtplannen. Of u nu als particulier, bedrijf of als architect op zoek bent naar oplossingen voor verlichting, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze adviseurs zijn stuk voor stuk goed opgeleide professionals en kunnen u met al uw vragen over licht en verlichting helpen.