Pluspunten
Het zoeken naar een adequate oplossing
Pluspunten
Zeer goed en snel geholpen. Wij hadden alleen een lampenkap nodig voor een wat oudere lamp, maar deze kon vrij gemakkelijk besteld worden en was vlot binnen in de afgesproken tijd.
VerbeterpuntenZo doorgaan!
Pluspunten
prima en deskundig en snel geholpen
goederen controleren alvorens te leveren
Pluspunten
Er wordt gode geluisterd naar de wensen van de klant en op basis van vakmanschap geadviseerd
VerbeterpuntenX
Pluspunten
Prima bedrijf/deskundig /goede kwaliteit en mooie spullen
Pluspunten
Goed en snel geholpen. Correcte levering ben blij met de aankoop.
In een premium segment moet je de klanten ontzorgen en niet aan hun lot over laten. Verandering van wet- en regelgeving is geen excuus. Integendeel, juist dan moet je pro actief reageren en je klanten informeren en helpen. De bedrijfsleiding schijnt daar anders over te denken. Jammer.
Heel erg vervelend dat u ons op deze manier beoordeelt. We hebben alles in het werk gesteld om de problemen met de 8 jaar geleden geleverde armaturen op te lossen. Echter voor een monteur die ter plaatse moet komen zijn wij genoodzaakt om een vergoeding in rekening te brengen. Dit valt 8 jaar na levering niet meer onder garantie.
De dames van de receptie waren moe of toe aan vakantie. Kan ook zijn dat 1 van de 2 moest inwerken. Slordige en geen gastvrije benadering. Verder: topbedrijf, prachtige producten en uitstekend advies.
Er is inderdaad half december een nieuwe medewerker gestart welke we nog aan het inwerken zijn. Daar zal met mee te maken hebben gehad. Onze excuses daarvoor.
Pluspunten
zeer goede winkel met kennis van zaken.
Dank voor de mooie beoordeling!
Pluspunten
Prima bedrijf, goede en mooie producten.
Alleen maar tienen, wat fijn. Dank daarvoor.
Dank voor de mooie beoordeling.
Pluspunten
mooi assortiment, vakkundig geholpen, levertijd conform opgave
VerbeterpuntenHelaas hadden we toch nog pech, niet zozeer met de lamp maar met de daarvoor apart aangeschafte gloeilamp die kapot bleek te zijn bij thuiskomst. Daarvoor ontvang ik graag een creditnota. De afstand is nl. te ver om die te komen ruilen (45 km heen en weer).
Beste meneer Zijlmans, Dank voor de mooie beoordeling. Wij zorgen dat u een nieuwe lichtbron van ons ontvangt.
Pluspunten
Ze doen wat ze beloven!
Fijn te horen, we doen ons best.
Lovensekanaaldijk 451
5013 BJ Tilburg
Het bedrijf HOOGSPOOR levert totaaloplossingen voor licht en verlichting, installatie, advies en begeleiding. Wij verkopen hoogwaardige verlichting en lampen voor particulieren en zakelijke klanten. Bovendien zijn we experts op het gebied van licht advies en het ontwerpen van lichtplannen. Of u nu als particulier, bedrijf of als architect op zoek bent naar oplossingen voor verlichting, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze adviseurs zijn stuk voor stuk goed opgeleide professionals en kunnen u met al uw vragen over licht en verlichting helpen.