Pluspunten

Fantastische service, ben heel erg tevreden en zal jullie zeker aanbevelen! Mijn fiets fietst beter dan ooit!

Pluspunten

Snelle goede en complete service. Zo kom je ze niet vaak meer tegen.

Pluspunten

Flexibel en zeer behulpzaam!

Pluspunten

Supervriendelijke en eerlijke service. Kunnen een hoop fietsenmakers nog veel van leren. Ga alsjeblieft naar DrBeyk als je een fietsenmaker nodig hebt. Ook als het wat verder weg is is hij de extra reistijd echt waard.

Pluspunten

A shop with human touch, coupled with the love for the job they are doing!

Nonr

Pluspunten

Naast dat ze heel vriendelijk zijn, zijn ze ook extreem behulpzaam en zeer deskundig. Niets is te veel. Zeer aan te raden.

Geen.

Pluspunten

Super service bij aankoop van onze Urban Arrow.

Pluspunten

Men heeft mij geholpen met het doorslijpen van een bevestigingsbeugel van een balkonhek! Jay was aardig en beleefd. Het karwei was zo geklaard! Nogmaals bedankt!

Geen.

Pluspunten

- Goed geïnformeerd, behulpzaam en vriendelijk personeel, goede informatie online om het besluitvormingsproces te helpen, goede prijs, goede e-commercesite . Mijn favoriete fietsenwinkel!

Communicatie zou een beetje proactiever kunnen zijn, hoewel ik begrijp dat ze vanwege de zomervakantie onder uitzonderlijke werklast stonden

Pluspunten

Geweldige service, zeer snel en uitermate vriendelijk. Scherpe prijs ook!

Absoluut geen!

Pluspunten

Betrouwbaar, vriendelijk, snel en echt vakmanschap voor een goede prijs!

Pluspunten

Urban Arrow Family e-bakfiets aangeschaft. Ruim assortiment, goede prijzen, snelle levering, maar ook heel fijn, een hele aardige, bevlogen medewerker, die de tijd neemt om vragen te beantwoorden.

Vanwege drukte is de telefonische bereikbaarheid de laatste tijd minder goed. Vragen die opkomen na levering van de bakfiets moeten per e-mail worden gesteld. Op zich oké, maar soms is telefonisch contact prettig(er).

Pluspunten

Zeer vriendelijk, snelle reactie op vragen en of mail, vakkundige reparatie, denkt met klant mee

Pluspunten

Dit bedrijf heeft enthousiaste en vriendelijke medewerkers en ik ben zeer goed geholpen. IK kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

Pluspunten

Topservice and goed geprijsd!

Pluspunten

Vriendelijk, behulpzaam en snel.

Pluspunten

De enige echte specialist in cargobikes, maar ook vervent liefhebber. Heb hier al twee vette bullits gekocht en van a-z service, jarenlang en hij weet wat er te koop is en biedt jou het beste. Dit is de nummer 1.

Pluspunten

De afspraak lekker makkelijk online gemaakt. De volgende dag kon de reparateur al langskomen. Super snel dus. Er hoefde minder vervangen te worden dan ik dacht. Ik ben zeer tevreden.

Niet gevonden.

Pluspunten

Vriendelijk, geïnteresseerd, informatief, compleet, goed geprijsd

telefonische bereikbaarheid

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en zeer vriendelijke service aan de deur

wellicht van te voren aangeven (als de aanvraag met foto word verstuurd) dat er verschil zit in bandemaat en kosten

Pluspunten

Je krijgt persoonlijke advies van deskundige verkopers en ervarene fiets enthousiasten. Prima communicatie, aflevering was uitstekend en alles op de fiets was goed geconfigureerd. Ik ben echt tevreden!

Geen...sorry :)

Pluspunten

Kennis van zaken, vriendelijk geholpen, persoonlijk contact via de chat (geen robot) en snelle service.

Gegevens over verzenden aanpassen (geen DHL maar postnl) en klant de track en trace code sturen.

Pluspunten

Snelle communicatie, goede service

Pluspunten

Snelle levering. Komen gemaakte afspraken netjes na.

geen verbeterpunten.

Uiterwaardenstraat 171

1079CL Amsterdam

202604077

Over DrBeyk Online

DrBeyk is al ruim 20 jaar gepassioneerd bakfietsspecialist in Amsterdam. Wij doen er alles aan om steeds op de hoogte te zijn van nieuwe ontwikkelingen en sparen kosten nog moeite om stad en land af te reizen voor beurzen en cursussen. Onze werkplaats is uitgerust met de allerbeste gereedschappen en door onze mobiele reparatie service proberen wij het onderhoud nóg makkelijker te maken voor onze klanten. Kortom, onze klanten boffen maar met ons :-)