Pluspunten
Snel, goede prijzen, super tevreden.
Pluspunten
Goed overzicht op de site en een hele snelle levering Eerste bestelling van mij maar zullen er meer worden
Pluspunten
Goed en snel
Pluspunten
Besteling zeer snel ontvangen in goede conditie.
Levering was niet de volgende dag, terwijl wij de bestelling toen wel nodig hadden.
Pluspunten
Goede accu voor een goede prijs en snel geleverd.
Verbeterpunten????
Pluspunten
Nog geen
VerbeterpuntenVoor 23uur besteld is morgen in huis of was het een dag later! Dat laatste dus doe er wat aan!
Pluspunten
(redelijk) goede communicatie
VerbeterpuntenTot 2x toe bestelling (volgens zeggen) verzonden en pas na 3 pogingen is het pakketje bezorgd....
Pluspunten
Overzichtelijke website, niet duur, snelle levering, zo gevonden wat ik zocht.
VerbeterpuntenTot zover niets
Pluspunten
Heeft een duidelijk web site en de prijs is goed
VerbeterpuntenNiet dat ik zou weten
Pluspunten
Breed assortiment en duidelijke beschrijving van de producten. Prijs is goed en concurreerbaar.
VerbeterpuntenNiet, na het leveren van de producten alle informatie sturen over verzending en retourneren, maar voordat het product wordt verstuurd! Kennelijk een foutje, maar dat geeft verdr niet.
Pluspunten
Veruit de goedkoopste Prima prijs-/kwaliteits- verhouding
VerbeterpuntenBestelling werd 1 dag later geleverd, dan wat er op het moment van bestellen werd aangegeven.
16 Bosbeemd
Beek en donk 5741TR