Pluspunten
Pluspunten
Positief: Zeer snelle levering. Bij een (kleine) order van 4 aaa cellen ontbraken bij één van de cellen beidde soldeerlipjes. Prettige communicatie en zonder problemen een andere cel ontvangen.
Pluspunten
in het begin goed geholpen
Verbeterpuntenvervolgens geen gehoor over het omruilen van product. klanten service continu gesloten, via whatsapp wordt er gelezen maar niet gereageerd terwijl de betalingen al gedaan zijn. Het pakketje zou afgelopen vrijdag geleverd zijn en inmiddels nog steeds niet binnen.
Gelukkig hebben we elkaar inmiddels wel kunnen contacteren en is de retour en omruil in goede orde afgerond.
Pluspunten
Zeer klantgericht en denken in oplossingen!
VerbeterpuntenGeen
Wat goed terug te lezen dat ons contact omtrent de te late bezorging van de bestelling er in ieder geval toe geleid heeft dat wát we nog voor u konden doen in ieder geval in goede aarde viel. Tot een volgende keer! Hartelijke groet, Brenda namens team Accu.nl
Pluspunten
Snelle levering van het bestelde product.
Verbeterpuntennvt
Bij het maken van de bestelling ging iets fout waardoor er plots 3 opdrachten gereed stonden voor betaling. Hierover een vraag gesteld via WhatsApp. Het bericht wordt redelijk snel gelezen maar er wordt geen enkele reactie op gegeven. Bied de mogelijkheid dan niet wanneer je er niets mee doet.
Goedemiddag, Wat jammer te lezen dat de communicatie hier te wensen overliet. We doen het graag goed, maar in deze hebben we een steek laten vallen. Hiervoor mijn excuses. Het "lezen" van de berichten (blauwe vinkjes) gebeurt op de achtergrond van de applicatie die het doorzet naar ons klantenservicesysteem. Er is dan niets door een van onze medewerkers gelezen. Verwarrend begrijp ik - we gaan dit anders oplossen. De bestellingen die in eerste instantie niet betaald worden, blijven even open staan in ons systeem - zodat onze klanten via de herinneringsmail van de betaalprovider de bestelling alsnog kunnen betalen en niet opnieuw het gehele bestelproces door hoeven.
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs
Pluspunten
ondanks dat er veel misging is alles keurig opgelost.
Verbeterpuntenopgelost
Goed te lezen dat, ondanks de misser in verzending, de oplossing in goede aarde valt. Hartelijke groet, Brenda namens team Accu.nl
Pluspunten
Goede producten, prima prijzen, goede website
We hebben geen contact kunnen krijgen met onze klant, maar vinden het uiteraard vervelend te lezen dat de bestelling met een vertraging werd bezorgd. We doen het graag goed en houden de komende periode de bezorging weer scherp in de gaten na deze melding, zodat we direct kunnen handelen als het niet meer om een incident gaat. Hartelijke groet, Brenda namens team Accu.nl
Pluspunten
VerbeterpuntenHelaas niet het juiste artikel voor mijn e-reader. De e-reader gaf direct foutmelding na plaatsen van de accu. Via internet er achter gekomen dat er een weerstand van 60k geplaatst moest worden.
U kunt te allen tijden een retour (gratis retourzending) bij ons aanvragen. Ik zie dat dit nog niet is gebeurd - en zal u persoonlijk even de retour instructies e-mailen. Hartelijke groet, Brenda namens team Accu.nl
Pluspunten
goede prijs
Verbeterpuntengeen communicatie. beszorgdatum zou de volgende dag zijn, maar ik heb mijn pakket nog steeds niet ontvangen en heb ook geen bericht ontvangen over hoe lang het gaat duren.
Gelukkig hebben we elkaar toch nog kunnen contacteren en is er een nieuwe zending uitgestuurd. Deze is inmiddels goed ontvangen.
Pluspunten
Pluspunten
Snel
16 Bosbeemd
Beek en donk 5741TR