Pluspunten
Via de website door een foutje in de vermelding de verkeerde accu voor mijn boor besteld. Volgende dag via Whatsapp contact opgenomen en wordt daar top geholpen. De juiste accu wordt direct verzonden zonder gezeur en gedoe.
VerbeterpuntenCheck of alle beschrijvingen kloppen dat voorkomt verkeerde bestellingen. Maar verder is de afhandeling top!
Pluspunten
Klanteservice is erg behulpzaam.
Pluspunten
Uitgebreid assortiment.
Pluspunten
Snelle levering. Nette prijzen en verzendkosten.
Pluspunten
Probleemloos bestellen.
VerbeterpuntenIk heb GEEN punten voor verbetering gevonden.
Pluspunten
Snelle levering. Goed en betrouwbaar.
Pluspunten
Snelle levering. Goede communicatie
VerbeterpuntenGa zo door
Ik heb wat gekocht. Jullie hebben wat geleverd. Klaar. Als jullie bang zijn dat jullie niet goed genoeg zijn probeer het dan beter te doen. Zadel de klant niet steeds op met dit soort ongein.
Beste Wim, goed terug te lezen dat de levering vlekkeloos verlopen is en u heeft ontvangen wat u ook daadwerkelijk verwacht. Uit uw feedback maak ik op dat u liever niet meer benaderd wordt voor feedbackonderzoek via ons. Ik heb dan ook de vrijheid genomen dit door te geven bij onze feedback partner Kiyoh. Zij zullen u via geen enkel bedrijf meer benaderen. Hartelijke groet, Brenda namens team Accu.nl
Pluspunten
Soepel Goed verpakt
VerbeterpuntenWellicht is een kleine folder met wat aanwijzingen om de laptopaccu in goede conditie te houden aan te bevelen ?
Pluspunten
Makkelijk bestelproces, betaalbare artikelen en snelle levering.
Pluspunten
snel en niet duur
Pluspunten
Snel besteld en volgende dag al geleverd, ideaal!!
16 Bosbeemd
Beek en donk 5741TR