Pluspunten
Op vrijdagavond laat besteld en op zaterdag in de bus.... echt top
Pluspunten
correct beloofd "gedaan"
Pluspunten
snelle levering en goede prijs
Verzendkosten voor brievenbuspost.
Pluspunten
Snelle levering lage prijs
Pluspunten
Prima 5*****
Pluspunten
Geleverd binnen beloofde tijd tegen een goede prijs
Pluspunten
Goede prijs Super snelle levering
VerbeterpuntenIk vindt het top zo
Pluspunten
Zeer vlotte levering. Tegen de avond besteld. Volgende middag in huis. Geen bezorg kosten. De volgende accu komt zeker weer van accu.nl
Pluspunten
snelle levering en een goeie prijs
Pluspunten
Ongelofelijk snel, zeer prettige en heldere communicatie via Whatsapp, helemaal goed!
Pluspunten
na de slechte ervaringen overgehouden aan replacedirect ben ik blij te zeggen dat accu.nl zeer snel leverde en voor een goede prijs! Super shop!
Anastasia wat fijn dat wij je vertrouwen hebben gewonnen. Lekker compliment, wij doen zo voort en staan graag nog eens voor je klaar.
Pluspunten
snel duidelijk makkelijk
Verbeterpuntensorry niks negatiefs
Pluspunten
Supersnelle levering en voor een hele redelijke prijs.
Pluspunten
Super snel en goed
Pluspunten
Verkeerde accu besteld, binnen een dag reactie met retouradres, twee dagen later het geld terug op mijn rekening. De juiste accu besteld, binnen twee dagen geleverd (weekend ertussen)
Pluspunten
Snelle levering en prima prijs.
VerbeterpuntenGeen bekend
16 Bosbeemd