Pluspunten
Duidelijke website, correcte afhandeling met mailtjes over de status van de levering.
Pluspunten
Een supersnelle levering van een hoog kwalitatief product aan een redelijke prijs. Ben zeer tevreden!
Pluspunten
Artikelen makkelijk te vinden, snelle verzending. Dus zeer tevreden.
Pluspunten
scherpe prijzen in vergelijking met andere aanbieders
Verbeterpuntenkan nog duidelijker: bestelformulier en opgave aantallen met duidelijkheid over wel of geen bezorgingskosten
Wat goed te zien dat u zo positief bent. M.b.t. tot de feedback: We zijn hierin voortdurend op zoek naar een nog optimalere vorm om alles zo duidelijk mogelijk voor onze klanten te maken. Bedankt dan ook voor de feedback - die nemen we intern weer mee en gaan ermee aan de slag!
Pluspunten
Zeer snel verzonden, echt perfect!
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Zeer gedegen kennis van het product aanbod en de kennis over de producten nadat per mail wat specifiek technische vragen gesteld waren.
Pluspunten
Doen wat wordt beloofd. Voor 23 uur besteld, volgende dag in huis.
Pluspunten
zeer snelle levering
Pluspunten
Zeer snelle levering en goede informatie
Pluspunten
Duidelijke website .s'avonds 22.30 besteld en de volgende morgen rond 10.00 uur bezorgd dat is bizar snel.Zij doen het goed is een pluim waard hoor.
Heel erg bedankt voor deze pluim! We doen het graag goed en het is erg leuk te lezen dat dit wordt gewaardeerd.
Pluspunten
Goede prijs en supersnelle levering.
Pluspunten
Levertijd, niet te veel poespas. Eenvoudig.
VerbeterpuntenKreeg het gevoel dat ik met de zoekfunctie niet helemaal de juiste dingen kon vinden (toen ik op zoek ging naar alternatieven). Ik weet echter niet echt de vinger op de zere plek te leggen... Misschien heeft het te maken met de suggesties die ik kreeg (mate van irrelevante/relevantie). Misschien met het prominenter maken van de verfijnmogelijkheden.
Wat fijn deze feedback. We gaan zeker aan de slag met onze zoekfunctie. Hier valt inderdaad nog het één en ander aan te verbeteren en daar zijn we druk mee bezig aan de spreekwoordelijke tekentafel. We hopen je in de toekomst dus nog wat beter van dienst te kunnen zijn en staan ook dan weer graag voor je klaar. Hartelijke groet, Brenda namens team Accu.nl
Pluspunten
GE-WEL-DIG! Ik ben blij dit bedrijf gevonden te hebben. Kwalittatief goede artikelen voor een fijne prijs.
Wat heerlijk, zo'n enthousiaste reactie. Daar werken we hard voor - en ik ga dit compliment intern even doorgeven. Krijgen we een boost van. Bedankt en we staan in de toekomst weer graag voor je klaar.
16 Bosbeemd
Beek en donk 5741TR