Vanavond besteld morgen in huis, klopt

's avonds ontdekt dat de deurbel niet werkte, direct batterij(en) besteld en volgende dag in huis. Moest wel even opletten wanneer het pakketje afgeleverd werd.

alles is goed gegaan

is helemaal goed een pluim.

Fast and efficient

I ordered a few gel accumulators, they were delivered very swiftly. Would recommend!

Gewoon zoals het moet zijn :-)

sorry ben geen schrijftalent

Vlotte levering maar laptopaccu pastte slecht.

De laptopaccu zal het best doen, maar meerdere bevestigingsoogjes weken 2-4 mm af van de juiste positie. Een beetje wringen, een beetje uitfrezen… Afijn het zit. De accu bestaat uit drie afzonderlijke cellen die met een soort tape aan elkaar verbonden zijn. Daarin zijn dan ook de bevestigingsoogjes opgenomen. Het lijkt erop dat die met onvoldoende precisie geplaatst zijn.

Nog niks binnen

Van post.nl nog niks ontvangen.

Beroerd

Beroerd. Drie dagen later nog geen tracecode ontvangen, laat staan dat er een pakje is bezord. Een eerdere keer werd er het verkeerde item gestuurd, waarvoor ikzelf de retourkosten mocht betalen.

We hebben nog niets ontvangen

We hebben nog niets ontvangen is het wel naar het juiste adres gebracht ??

Razendsnelle service!

Alle lof!

Dat weet je pas na een jaar..

Over een jaar weet je pas of de accu nog werkt..

TOP !!!

Onmiddellijk gevonden wat ik nodig had, tegen een scherpe prijs. Met een snelle, correcte levering. Dus TOP!!!

snelle en vlotte afhandeling en levering. mijn dank hiervoor.

Nog een vraag . Wat kan ik met de oude batterij doen voor jullie?

Snelle levering, duidelijk website, goed verpakt.

Goed op tijd zoals beloofd, zowel bij de bestelling als bij de levering.

goed en snel.

goed en snel.

Snel, behulpzaam

Direct en gepast antwoord

Super tevreden over prijs en snelle levering

Ik ben super blij met de prijs van de accu en super snelle levering

Goed product en uitstekende webwinkel

Bestelproces prima en product pok

Snelheid

Snelle levering en goede producten

Snel en goed

Vooral zo doorgaan

Erg lang wachten op de bezorging

Mailtje met verzoek om beoordeling al binnen voordat de batterijen zijn geleverd. Leveren batterijen duurt ook lang

Kan beter.

De post was 1 dag later dan was afgesproken, maar PostNL heeft het de laatste jaren erg druk door het absurde gedag van veel mensen die alles via internet willen bestellen, ik vind het een verkeerde ontwikkeling. Dus dat die man wat later was vind ik niet zo'n probleem. Wat ik wel een probleem vindt is dat deze accu makkelijk in een envelop had gekund, spaart verpakking materiaal en werkt dus ook efficiënter, tijd is geld. Maar toch bedankt voor uw aandacht, mvr gr R.

ik kan bestellen zonder vooraf te betalen

Goede service en binnen24 uur in huis.

16 Bosbeemd

Beek en donk 5741TR