Supersnel bezorgd, helemaal prima!

Supersnel bezorgd, helemaal prima! Niks op aan te merken, levering van de laptopaccu ging uitstekend.

Snel geleverd, niets op aan te merken

Werd snel geleverd, goed verpakt en was wat we besteld hadden. Dus niets op aan te merken.

Makkelijk bestellen, snel geleverd.

Met goede informatie op de site is het goed kiezen.

factuurbedrag is lager dan wat werkelijk betaald werd !

factuur is niet correct. Werd reeds 4 weken geleden doorgegeven doch zonder enige gevolggeving. vandaag proberen we opnieuw dit probleem door te mailen doch het emailadres [email protected] blijkt plots NIET MEER TE BESTAAN ?! mx.google.com heeft uw bericht naar de volgende e-mailadressen geweigerd: [email protected] ([email protected]) Het e-mailadres waarnaar u het bericht hebt verzonden, is niet gevonden in het doeldomein. Mogelijk is het adres verkeerd gespeld of bestaat het niet.

ACCU NOOIT ONTVANGEN!!

S Dus NOOIT ontvangen en geen reactie op mijn navraag!!

top en simpel

vervangen van een accu is makkelijker dan gedacht en geeft je laptop een 2e leven

Zeer snelle levering en erg goedkoop!

Ik had 3 MK 2.3-12Volt batterijen besteld. Deze werden 2 dagen later geleverd en qua prijs ontzettend goedkoop. Ik had er nu 3 (helaas hadden ze er niet meer) voor nog geen eens de prijs van 1 ergens anders. TOP.

Prima prijs en snelle levering

Accu besteld en volgende dag binnen Top

Gemakkelijke bestelling en vlugge levering.

Bestelling en levering kan niet beter.

Perfecte service

Zeker een aanrader

Positief verrast

Veel websites beloven snelle verzending, maar zo snel als accu.nl had ik nog niet meegemaakt. TOP!!!

Vlotte en correcte levering . Ook juist wat ik heb besteld .

Stipte levering via PostNL prima

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd

vrouwelijk lichaamsdeel

Het is accu.nl niet gelukt (2x) om mij een juiste accu voor mijn laptop HP Elitebook Workstation 8570w te leveren. Ik heb ± € 100,00 geinvesteerd (moet maar weer afwachten wanneer ik het terug krijg)

Ontvangen het geen ik bestelde Kan niet van elke webwinkel gerecht worden

Bestelling was snel, heel snel in huis.

Na 19u besteld, volgende ochtend al binnen, top! Product zelf nog niet veel kunnen gebruiken maar lijkt me solide en goed.

Snelle en accurate zending.

Accu.NL wordt nu voor mij de thuiswinkel met waarborg, daar ze ook een goede service hebben als je vragen hebt.

Snel en prima

Fantastisch om nog een accu te kunnen krijgen voor een zeer oude laptop!

Een nieuwe accu snel ontvangen voor een 20 jaar oude Dell laptop, waarop nog oude foto’s stonden.

Accu goed verpakt geleverd

snel geleverd

ziet er heel goed uit en keurig verpakt.

Accuraat

Hebben wat ik zocht tegen een zeer aantrekkelijke prijs en de volgende dag bezorgd. Gewoon keigoed toch!

Hier een accu gevonden voor een handheld uit begin 21e eeuw

Gevonden!

Snelle afhandeling

Correct

Topervaring

Zeer snelle afhandeling en de batterij werkt perfect. Topervaring!

16 Bosbeemd

Beek en donk 5741TR