Goed product, weinig info over verzending

Omdat mijn werk er van afhangt is het prettig als in wat beter op de hoogte wordt gehouden van wanneer ik mijn pakket kan verwachten

Lever tijd sneller dan verwacht

Vriendelijke klantenservice

Duidelijke site en snelle levering.

Eenvoudig bestellen, snel geleverd!

Juiste accu snel gevonden en besteld. Levering ook lekker snel.

Snel geleverd.

Ok snel geleverd.

Perfekt geregeld

Telefonisch gegevens doorgegeven en fantastisch bediend door uw afdeling klantenservice

Zoals het hoort.

Alles volgens afspraak geleverd. Het afhaalpunt meldde dat wel mijn naam erop stond maar de postcode van het afhaalpunt. Officieel hadden ze het pakket moeten retourneren omdat anders bij reclames de rekening naar het afhaalpunt gestuurd zou worden. Vreemd verhaal maar wellicht een aandachtspunt voor de administratie van Accu.nl

Voorbarig verzoek voor beoordeling

Op 27juli zou ik waarschijnlijk mijn bestelling ontvangen. Nog steeds niets ontvangen, nu is het 1 augustus. Wel al het 2de verzoek om te beoordelen. Hoe kan dat? Stuur pas een vraag om te beoordelen als de bestelling gestuurd is.

Snel en kwaliteit

Top accu en snel geleverd!

Binnen 2 dagen geleverd, prima product

Supersnelle en kwaliteits volle levering

Alles goed geregeld

Aankoop......uitvoerige info en (helaas)retourzenden. Allemaal goed geregeld.

Alles zoals het moet zijn!

Op tijd geleverd en goed product.

Nog geel accu geleverd

Ik kreeg meteen een mail dat de accu naar verwachting na 3 dagen er zou zijn, het is nu een week later en ik heb geen accu gezien en verder ook geen bericht van vertraging of wanneer het dan wel komt.

Geen ervaring

Verwachte datum voor ontvangst was 1 -07 Heb nog niets ontvangen

Doet wat die moet doen, tegen een fractie van de prijs van het origineel

Na 15 jaar was de accu van de Bosch heggenschaar op. Via accu.nl een clone gevonden. Werkt goed, heeft meer vermogen tegen een fractie van de prijs van het origineel. Voelt alleen wel wat goedkoper.

Goed bedrijf

Betrouwbare bedrijf

Goed product

snel geleverd

Snelle levering, goede info op de website!

Helemaal top!

Accu goed ingepakt, snel geleverd en ook nog goedkoop.

De voor mijn apparaat geadviseerde accu paste niet

Ik heb de website van Accu.nl gebruikt om de juiste accu te bestellen voor mijn Skill schroefboormacine. De geleverde accu was bijna helemaal hetzelfde als het origineel, maar het kleine verschil maakte dat de accu niet past. Accu inmiddels teruggestuurd. Teleurgesteld over verkeerde opgave van Accu.nl.

De vorige accu's waren niet meer leverbaar. Gebeld en advies gekregen over vervanging. Besteld en zoals beloofd de dag erna ontvangen. Prima accu's en nette levering.

Snelle levering goed product

Had een accu nodig voor mijn bijna 8 jaar oude laptop en die was op voorraad en snel geleverd. Later bleek het niet de accu maar de lader te zijn. Maar geen probleem accu.nl heeft een 30 dagen geld terug policy.

Waardeloos

ACCU NOG STEEDS NIET GELEVERD Zou binnen 3 werkdagen worden geleverd NOG steeds niets ontvangen

Nog geen product ontvangen

Nog geen bestelling binnengekregen terwijl het op voorraad is(was)

16 Bosbeemd

Beek en donk 5741TR