Fijne en kundige service.

Rob doet er alles aan om het zo goed mogelijk te regelen voor je. Dat is fijn. We hebben onlangs een pizza oven bij hem besteld en deze is snel geleverd. We gaan hem binnenkort uit proberen. ;-)

Supersnelle levering

Snel geleverd voor een goede prijs.

goed product, absurde verpakking

De bestelde BK pannenkoekenpan zat in een supergrote hoge doos volgestouwd met kartonversnipperd materiaal en plastic. Ik moest echt graven om te zoeken wat erin zat. Op de doos stond heel ironisch ' innovative packaging'. Kan moeilijk geloven dat dit ecologisch geïnspireerd is. Over de pan zelf niets dan lof. Puntgaaf en aan de beste prijs. Heb wel de doos met verpakkingsinhoud direct naar het lokale containerpark moeten afvoeren, want ze stond superhard in de weg.

Alles naar wens

Snellere levering, producten zoals verwacht

Prima geregeld

Het boek is keurig op tijd geleverd in Frankrijk

Makkelijk bestellen snelle verzending

Het is makkelijk om de bestelling te plaatsen, de verzending was snel geleverd. Super bedrijf een aanrader om te bestellen.

• Bezorging

Goed duidelijke berichten en overzichtelijk

Snelle levering goede communicatie

Snel

Product snel gevonden, vlotte bezorging.

• Bezorging

prima site, goede prijs, snelle reactie

Zeer positief: ik had bij mijn oven ook "pallets" (brandstof korrels) besteld, maar die passen niet bij het model oven. Ovenwinkel.nl nam meteen contact met me op, corrigeerde de bestelling en stortte het geld direct terug. Dat is nou eens attent! Verder een prima prijs, overzichtelijke site en snelle levering. Klein minpuntje: de bestelde infrarood thermometer was niet leverbaar. Maar dat wordt ook snel opgelost, werd me verzekerd.

Persoonlijke service!

Geweldige service. Snel. Scherp geprijsd en artikelen van hoge kwaliteit.

• Bezorging

Snelle levering, mooie producten, goed advies

Omdat we dichtbij wonen, werd de bestelling persoonlijk bezorgd. Daarbij veel advies gekregen en uitgebreid over de Petromax producten en toepassingen gesproken. De webshop kent een mooie product range, dus we gaan zeker nog meer bestellen de komende tijd.

• Bezorging

Zeer snelle levering. Ik heb het cadeau gedaan dus weet verder niet hoe het bevalt of gaat bevallen.

Snelle levering goed product

Idem

zeer tevreden

xx

Super geregeld

De service was goed, vriendelijk personeel. Snelle levering! Super bedankt

Fantastische service!

Werd zelfs opgebeld over de status en levering van mijn product.

Let goed op levertijd

Ik had graag willen weten dat mijn levering later zou komen dan gepland. Mijn bestelling is in tweeën gesplitst en hetgeen dat ik op een bepaalde datum juist wilde hebben komt later aan. Als ik dit van te voren had geweten had ik daarop kunnen anticiperen. Verder is de levering van het product dat ik wel heb ontvangen netjes verlopen. Goed ingepakt, en mooi product.

• Bezorging

Mooie spullen een snelle levering

snelle levering goede kwaliteit

rooster keurig ontvangen en vooraf bericht van nalevering ivm voorraad

• Productinformatie N.v.t.

Tevreden

Even wat verwarring maar na het stellen van een vraag over de kleur van het product, een snel en duidelijk en begrijpelijk antwoord helemaal te reden.

• Bezorging

Hele fijn om daar te winkelen en iets.te bestellen en lekker vlug in huis

Kwaliteit

Gevonden via de webshop, heel interesant qua prijs en kwaliteit, top producten

Super gaaf product

Zeer netjes geleverd Erg blij mee

• Bezorging

Prima geleverd. Netjes verpakt.

We hebben een pizza oven besteld. Oven winkel raadde aan om er 2 metalen spatels bij te bestellen. Die blijken inderdaad handiger te zijn dan de houten spatels die bij de oven horen. Prima advies dus.

Betrouwbaar en goed

Goede en snelle levering. Je merkt ook aan de aandacht waarmee het verpakt is, dat men plezier heeft in zijn vak.

Grotestraat 69 D

5141 JN Waalwijk

Over Ovenwinkel.com

Ik heet je van harte welkom op Ovenwinkel.com. In de webshop vind je een geselecteerd aanbod aan pizza ovens, diverse kooktoestellen met bijbehorende accessoires en een ruime collectie kookartikelen. Als klant sta je bij mij altijd centraal en streef ik er naar om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zo biedt de Ovenwinkel je na aankoop 30 dagen bedenktijd en denk ik met je mee in geval van vragen of klachten. De Ovenwinkel is gecertificeerd en beschikt over het Webshop Keurmerk waardoor je verzekert bent van een veilige en betrouwbare winkelervaring. Wil je meer uitleg of heb je specifieke vragen, stel deze dan gerust. Wil je bepaalde producten eerst fysiek bekijken, breng dan een bezoek aan de showroom alwaar je van mij persoonlijk advies zult krijgen. Neem wel vooraf contact op om een bezoekafspraak te maken. Ik verwelkom je graag op Ovenwinkel.com, de culinaire belevingswinkel voor puur kookplezier! Met smakelijke groet, Rob Kamp