Geweldige service en snelle levering.

Al mijn producten die moest hebben op voorraad en snel geleverd.

Heel degelijk product

De quiche vorm met uitneembare bodem van blauwstaal is precies wat we zochten. De service van Ovenwinkel.nl is dikke prima.

Zeer goede olie.

Omdat ik met mijn CNC regelmatig snijplanken maar zocht ik een voedselveilige olie om ze te beschermen. Zo het nu lijkt bevalt het product goed en ik gebruik het inmiddels ook voor andere werkstukken die een beschermlaag nodig hebben. Tot nu gebruikte ik daarvoor en transparante lak maar deze olie is misschien nog wel beter. Het is snel droog voor een eventuele tweede laag.

top product

top product, snel geleverd

• Bezorging

Goede kwaliteit en snelle levering

Mooie pannen voor een goeie prijs. De producten waren snel geleverd.

• Bezorging

De juiste broodbus, goede prijs, snel geleverd

Alles prima!

Betrouwbare webshop

Snelle levering van artikelen van goede kwaliteit.

• Bezorging

Eenvoudige maar zeer efficiente koelkast thermometer. Werkt snel en duidelijk. Batterij wordt meegel

Snelle levering van effectief apparaatje. Batterij wordt meegeleverd wat niet altijd gebruikelijk is. Aanrader.

Super vriendelijk en meedenkend

Super fijn contact over de niet bezorgde spullen. Maar daarna alles toch netjes geleverd.

Goed en snel

Via Bol.com besteld en de volgende dag al binnen Netjes verpakt en de schaal is exact wat ik zocht.

• Bezorging

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Mooie oven

We hebben de oven nog niet in gebruik genomen, dus over de werking kan ik nog geen oordeel vellen. Levering en service is zeer goed.

• Bezorging

Goede service en top product

Prima winkel met veel keuze

• Bezorging

Via Bol een Romertopf besteld bij Ovenwinkel.com. De Romertopf was echter niet heel goed verpakt en werd door post.nl in stukken afgeleverd. Direct contact opgenomen met Ovenwinkel.com en had binnen twee dagen een nieuwe in huis, ditmaal uitstekend verpakt! Prima en snel opgelost dus!

Ontzettend goed.Pakketje vlug ontvangen

Pakketje heel vlug ontvangen

• Bezorging

Mooie pan , voldoet aan de verwachting

• Bezorging

Besteld en super snel geleverd, en nog belangrijker alles was helemaal heel!

Uitstekend!

Zeer behulpzaam bij het snel verwerken van mijn bestelling zodat hij op tijd kon worden afgeleverd. De ontvangers zijn erg blij met deze mooie Dutch Oven.

• Bezorging

Eenmooi artikel, snelle en goede bezorgingen vakkundig verpakt

zie boven

Goed, goedkoop en snel.

Mijn bestelling kwam snel en goed verpakt aan. Mijn artikel was hier het goedkoopste! Betrouwbaar en goede ervaringen, een aanrader!

• Bezorging

Prima service, en op tijd.

Prima site en de levering was super snel en het product naar behoren.

• Bezorging

Snelle levering en goede informatie

We hebben zelf onze zending opgehaald. Alles stond volgens afspraak klaar, en er werd tijd vrij gemaakt om vragen te beantwoorden en ons tips voor het gebruik van de Ooni izza oven te geven.

Heel goede online winkel

Correcte afhandeling binnen de beloofde tijd.

• Bezorging

Vriendelijk, gedreven en vol kennis.

Super service. Pizza oven en accessoires gebracht op zaterdag en bij problemen zeer behulpzaam en ook initiatief nemend om deze op te lossen.

Snel en goed geprijst

Grotestraat 69 D

5141 JN Waalwijk

Over Ovenwinkel.com

Ik heet je van harte welkom op Ovenwinkel.com. In de webshop vind je een geselecteerd aanbod aan pizza ovens, diverse kooktoestellen met bijbehorende accessoires en een ruime collectie kookartikelen. Als klant sta je bij mij altijd centraal en streef ik er naar om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zo biedt de Ovenwinkel je na aankoop 30 dagen bedenktijd en denk ik met je mee in geval van vragen of klachten. De Ovenwinkel is gecertificeerd en beschikt over het Webshop Keurmerk waardoor je verzekert bent van een veilige en betrouwbare winkelervaring. Wil je meer uitleg of heb je specifieke vragen, stel deze dan gerust. Wil je bepaalde producten eerst fysiek bekijken, breng dan een bezoek aan de showroom alwaar je van mij persoonlijk advies zult krijgen. Neem wel vooraf contact op om een bezoekafspraak te maken. Ik verwelkom je graag op Ovenwinkel.com, de culinaire belevingswinkel voor puur kookplezier! Met smakelijke groet, Rob Kamp