eerlijk en deskundig, place-to-go voor buiten koken

In de winkel prima, eerlijk, deskundig, ijverig en zonder druk goed geholpen! Bezorging van spullen die niet op voorraad waren, was vlot. Bezorger hebben we ons pakket bij onze voordeur zien neerzetten, maar de bel hoorden wij vreemd genoeg niet gaan. Bij de voordeur aangekomen, bleek de bezorger al terug in zn busje te zitten. We zagen geen intentie het pakket weer in te laden of bij de buren te af te geven als we niet thuis waren geweest. Dat voelde helaas niet goed.

goed overzicht

• Bezorging

Snel mijn gewenste artikel in huis. Reageert snel op e-mails.

Alles in orde

Alles in orde

pizzastenen

Zwaar kwetsbaar pakket werd netjes en snel bezorgd

Goede ervaring

Goede ervaring

Goed /prima

Besteld op kerstavond (24/12), 27/12, bestelling binnen, dus dat is heel netjes met kerst en weekend ertussen

Levering conform afspraak

Mooie Pizza Oven

Snel geleverd, combi met pellets, mooi gemaakt. Plug & Play, werkt super eenvoudig.

Voor herhaling vatbaar!

Een (hoge) oranje broodvorm van The Windmill Castiron (made in Holland. Mooi product. Na telefonisch contact meteen besteld en heel snel geleverd!

• Bezorging

probleem met bestelling supergoed opgelost

bestelling gedaan om afcte halen maar was per ongeluk opgestuurd, heel netjes opgelost en kerst gered met vervangende ovenschaal voor de kalkoen, dank daarvoor

• Levertijd N.v.t.

Vlotte uitstekende levering

Het pakje was keurig ingepakt en de volgende dag na mijn bestelling werd het al geleverd.

Top geregeld

Vlug en correct gereageerd door Ovenwinkel snelle bezorging in een woord TOP

Alles oké

Schattig pannetje, valt alleen wat klein uit.

• Bezorging

Product is goed, alleen veel mails erna.

Product snel en goed verpakt ontvangen. Maar daarna heb ik zeker 4a5 mails ontvangen of ik een beoordeling wou doen. En dat is best irritant. 1 of 2x vragen lijkt mij genoeg. Nu weet ik als ik ooit weer bestel, ik weer allemaal mails krijg :')

• Bezorging

Levering werd snel geleverd met duidelijk communicatie. Product voldoet aan verwachtingen.

Prima adres

Goede behandeling, veel kennis

Adequate gereageerd op mail

Niet alle producten waren in 1 keer geleverd, maar na een mail van mijn kant werd ik gemaild en later gebeld over de rest van de producten. De levering liep misschien niet in 1x vlekkeloos maar de klantvriendelijkheid was uitstekend!

Probleem met Windmill pan opgelost

Hadden een Windmill pan gekocht waar naar een week al stukjes emaille af waren. Na melding en fotos opsturen prima opgelost door Ovenwinkel door ons een retourcode te sturen voor DHL. Hadden na 1,5 week weer een nieuwe pan op het vuur staan. Lijkt dat deze veel beter is. Hier kun je met een gerust hart je kookspullen kopen.

Levering prima, prijs minder

Ik heb een kookboek besteld, bezorging ging prima. Het kookboek blijkt 5 euro duurder geprijsd dan de originele prijs, heel jammer.

Alles in orde.

Gewoon goed

Fijne aankoop ervaring, ging met een tevreden gevoel weg na mijn aankoop(bestelling opgehaald in Waalwijk) Tevens werd er veel moeite gestopt in het correct uitleggen van het product, voor een optimaal resultaat. Nou had ik zelf voldoende voorkennis opgedaan, maar ervaarde het zeker als prettig.

Snel en goede levering

Goed, product zoals omschreven en snel geleverd.

• Bezorging

Hele goede en snelle service . Ik wou online een product bestellen maar dat ging tijdens de betaal optie mis dus heb ik maar via bol.com besteld . Ik werd binnen een dag gebeld om het alsnog te kunnen doen via de website wat me geld heeft bespaart. Werd heel vriendelijk en goed geholpen

Grotestraat 69 D

5141 JN Waalwijk

Over Ovenwinkel.com

Ik heet je van harte welkom op Ovenwinkel.com. In de webshop vind je een geselecteerd aanbod aan pizza ovens, diverse kooktoestellen met bijbehorende accessoires en een ruime collectie kookartikelen. Als klant sta je bij mij altijd centraal en streef ik er naar om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zo biedt de Ovenwinkel je na aankoop 30 dagen bedenktijd en denk ik met je mee in geval van vragen of klachten. De Ovenwinkel is gecertificeerd en beschikt over het Webshop Keurmerk waardoor je verzekert bent van een veilige en betrouwbare winkelervaring. Wil je meer uitleg of heb je specifieke vragen, stel deze dan gerust. Wil je bepaalde producten eerst fysiek bekijken, breng dan een bezoek aan de showroom alwaar je van mij persoonlijk advies zult krijgen. Neem wel vooraf contact op om een bezoekafspraak te maken. Ik verwelkom je graag op Ovenwinkel.com, de culinaire belevingswinkel voor puur kookplezier! Met smakelijke groet, Rob Kamp