Super service

Super snelle service. In de avond besteld, was wat vergeten en gevraagd of ze dit willen toevoegen aan de bestelling. Snel reactie gehad en de volgende dag alles geleverd.

Goede service en advies

Veel tips en advies gekregen van de enthousiaste eigenaar. Onze eerste heerlijke pizza's zijn reeds gebakken :)

• Bezorging N.v.t.

Top! Enorm goed geholpen door iemand met veel kennis!

Via mail contact met wat vragen, snel antwoord, bestelling geplaatst en afgehaald. Eigenaar die weet wat hij verkoopt, duidelijke communicatie en alle afspraken netjes nagekomen. Zeker niet de laatste keer dat ik hier iets ga bestellen! Aanrader

• Bezorging N.v.t.

Snelle levering en goed product

Snelle levering en goed product

vriendelijke tekst en uitleg

Ik belde op of er een schaal was voor een halogeen oven want zag op de website de goede maat niet. En die was er gelukkig :-) Order geplaatst via websitebezoek en volgende dag op afgesproken tijd was de schaal er al. Hier doen ze wat ze zeggen en zeggen wat ze doen met vriendelijke service.

• Bezorging

Snel geleverd voor een goede prijs.

• Bezorging

Snelle levering mooie producten. Boekje was alleen de kaft jammer genoeg kapot voor mij geen ramp wel jammer. Ga er zeker vaker bestellen.

• Bezorging

snel compleet correcte levering!! Klantvriendelijk!!

alles 100%

• Productinformatie N.v.t.

Snelle nette levering

Snel antwoord op mijn vraag in een mail en verder verliep de levering prima. Het product moeten we nog uitproberen dus daar kan ik nog niet over oordelen.

supersnelle duidelijke klantenservice, dikke 10

Zeer snelle reactie op vragen en zeer nette afhandeling van de order.

Goede aanbieding, snelle levering

Ovenwinkel had een goede combinatie aanbieding. Had een vraag over de grootte van de Dutch Oven. Zeer snelle reactie. Kreeg, omdat het mijn verjaarskado was, ook nog een nuttig extraatje met de hartelijke felicitaties.

Geweldig materiaal

Dutch oven en steelpan besteld. Keurig geleverd en snel!

• Bezorging

Super goede service waarbij veel informatie wordt gegeven over het product, super fijn. Wij hebben het product afgehaald, na app contact konden we gelijk het product bekijken en meenemen.

Keurige levering

Producten voldoen aan onze verwachting en de productbeschrijving op de website

• Bezorging

Ik had een schort besteld. Voldeed perfect aan de verwachting. Was keurig verpakt en op tijd bezorgd. Goede service!

• Bezorging

Veel keus voor een goede prijs

Door de ruime keuze precies datgene gevonden wat ik zocht voor de beste prijs.

• Bezorging

Goede overzichtelijke site en snelle levering

Alle info staat uitgebreid omschreven. Prijzen zijn goed en de levering is supersnel.

As expected

Delivered as promised. Product is huge and heavy, recommend some additional seasoning before first use.

• Bezorging

Meteen gereageerd op de mail zodra mijn bestelling binnen was.

Ik had er niet veel vertrouwen in, omdat het product niet op voorraad was en bij andere webwinkels ook niet. Maar binnen een week! Top.

Snelle bezorging, goede prijs

• Bezorging

Product en levering boven verwachting

Levering zeer snel, meteen de volgende dag. Pan van gietijzer is perfect om brood mee te bakken. Ben er zeer blij mee.

• Bezorging

Overzichtelijke website, nette en snelle levering

Mijn ervaring met 'ovenwinkel' is prettig

goed hoor

goed hoor

• Bezorging

Ik had 1 Dutch pannetje besteld met twee tassen( 1 tas voor schoonzuster). Werd er wel over gebeld of dit klopte en niet perongeluk dubbel had besteld. Dat vind ik top, goede service

Super service

Appje gestuurd, volgende dag in huis! En heel tevreden over product.

Grotestraat 69 D

5141 JN Waalwijk

Over Ovenwinkel.com

Ik heet je van harte welkom op Ovenwinkel.com. In de webshop vind je een geselecteerd aanbod aan pizza ovens, diverse kooktoestellen met bijbehorende accessoires en een ruime collectie kookartikelen. Als klant sta je bij mij altijd centraal en streef ik er naar om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zo biedt de Ovenwinkel je na aankoop 30 dagen bedenktijd en denk ik met je mee in geval van vragen of klachten. De Ovenwinkel is gecertificeerd en beschikt over het Webshop Keurmerk waardoor je verzekert bent van een veilige en betrouwbare winkelervaring. Wil je meer uitleg of heb je specifieke vragen, stel deze dan gerust. Wil je bepaalde producten eerst fysiek bekijken, breng dan een bezoek aan de showroom alwaar je van mij persoonlijk advies zult krijgen. Neem wel vooraf contact op om een bezoekafspraak te maken. Ik verwelkom je graag op Ovenwinkel.com, de culinaire belevingswinkel voor puur kookplezier! Met smakelijke groet, Rob Kamp