Snelle levering en goed product

De levering heeft ondanks de drukke periode snel plaatsgevonden. Goede pizzaoven. Voldoet helemaal aan onze verwachtingen

Voldoet aan verwachting

Mijn schoondochter is erg blij met de tamagoyaki pan. Precies zoals ze had gewenst. De pan werd goed verpakt en op tijd geleverd.

• Bezorging

Duidelijke site, goede product beschrijvingen

Producten zeer uitgebreid beschreven. Bezorging was wat later, maar dat lag aan Post.nl

• Bezorging

Perfect voor een lekker vers brood in te bakken

Perfecte kwaliteit zoals je verwacht. Ideaal voor brood!

Zeer klantvriendelijk

Ovenwinkel is zeer klantvriendelijk. Ik kreeg een snelle reactie op mijn mail en een oplossing werd meteen geboden. Ook werden de artikelen snel geleverd en zagen er goed uit. Hier ga ik vaker bestellen!

perfect

heb het product besteld werd snel geleverd zeer tevreden

goed en snel

Het is voor de eerste keer dat ik bestelde bij de Ovenwinkel. En 2 dagen daarna kwam de olie binnen. Ondanks de drukte bij postbestellers!!

Super ovenschaal

Snelle levering!

Snelle levering, goed verpakt en artikel zoals beschreven.

• Bezorging

Keurig verpakt op de afgesproken tijd.

Super service

Goeie service! Via app en later via mail. Zakelijk is dit ook een hele goeie webshop om zaken mee te doen!

• Bezorging

Goede site, makkelijk bestellen, betalen en toplevering

snelle levering, goed verpakt, correcte prijzen, informatie van de producten is goed, site is snel. m.a.w. top site

Pri-ma.

Dol op tortilla.

Super snelle levering

Super snelle levering en goed verpakt!

• Bezorging

Snel gekregen wat ik wilde.

Dikke duim

• Bezorging

Goede site, makkelijk bestellen en toplevering

Op zoek naar een DO hoor in de Weber GBS. Gekozen voor de petromax 6ft. Past prima in de uitsparing by rooster en kost de helft van de weber DO. Snelle levering goed verpakt. Dag later getest met een beef schenkel. Heeft 5 uur op 125 gr staan pruttelen top top top DO.

Enorm tevreden

Op vrijdag een Winnerwell Nomad besteld en die werd de volgende dag in Brussel bezorgd. Goed verpakt, eerste gebruik al een succes. Zeer tevreden!

• Bezorging

Super snelle levering en goeie service

• Bezorging

Mooie pan en snel geleverd

Makkelijke site om te zoeken. Snel geleverd en helemaal zoals omschreven op de site. Top!

• Bezorging

Duidelijk en super snelle service in deze drukke tijd !!

Duidelijk site, qua tekst, aanbod uitleg en artikelen !! Super snelle en correcte levering, in de drukke tijd ! Heel erg tevreden !

• Bezorging

Snelle levering van een goed product!

Heerlijk in de sneeuw buiten gekookt!

Snelle levering, mooie producten

Erg snel in huis. Netjes verpakt. En kwaliteits producten!

Perfect geregeld.

Perfecte bestelling en levering. Aangepaste verzendkosten bij meerdere producten (i.t.t. Bol.com!). Zeer tevreden!

Zoals je mag verwachten.

Gemakkelijk bestellen en vetalen. Snelle levering, goede verpakking. Mooie produkten.

• Bezorging

Duidelijke website, snelle levering.

Na drie dagen kan ik nog geen oordeel geven over de kwaliteit van het product, maar het begin is veelbelovend.

Grotestraat 69 D

5141 JN Waalwijk

Over Ovenwinkel.com

Ik heet je van harte welkom op Ovenwinkel.com. In de webshop vind je een geselecteerd aanbod aan pizza ovens, diverse kooktoestellen met bijbehorende accessoires en een ruime collectie kookartikelen. Als klant sta je bij mij altijd centraal en streef ik er naar om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zo biedt de Ovenwinkel je na aankoop 30 dagen bedenktijd en denk ik met je mee in geval van vragen of klachten. De Ovenwinkel is gecertificeerd en beschikt over het Webshop Keurmerk waardoor je verzekert bent van een veilige en betrouwbare winkelervaring. Wil je meer uitleg of heb je specifieke vragen, stel deze dan gerust. Wil je bepaalde producten eerst fysiek bekijken, breng dan een bezoek aan de showroom alwaar je van mij persoonlijk advies zult krijgen. Neem wel vooraf contact op om een bezoekafspraak te maken. Ik verwelkom je graag op Ovenwinkel.com, de culinaire belevingswinkel voor puur kookplezier! Met smakelijke groet, Rob Kamp