Snel en makkelijk

Goede ervaring met deze shop. Makkelijk en snel bestellen en daarna goed op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling

Laptop sleeve gekocht. Grote keus en dat is leuk. Snelle levering en stevige kwaliteit

Goed.. geen op of -aanmerkingen

Product op tijd geleverd en het werkte. Wat wil je nog meer.

Geen contact

Pakket is naar een punt gestuurd niet bij de buren afgeleverd en nu helemaal geen contact over hoe nu...

Perfect!

Goed product en snelle levering!

Snelle levering.

Product voldoet, snel geleverd, helemaal TOP

Snelle levering!

Makkelijk in gebruik de lenzen zuignapjes. Aanrader!

Goede communicatie en correcte levering

Vind de website and bestelmethode niet erg handig. Het product is voor nl begrippen goed in prijs en kwaliteit

Goede service, snelle levering

Ik had lepeltjes besteld, die voldoen aan mijn verwachtingen. Een goede service en een snelle levering

Bestellen ging prima. Informatie over retour sturen was ook snel en goed geregeld. Helaas duurt het wel lang voordat ik mijn geld terug heb. Al met al niet tevreden. Maar, na contact hebt ik nu mijn geld terug. Fijn

Bestellen ging eenvoudig en snel geleverd

Pakje is aangekomen

Snelle service, gemakkelijk online te betalen. Ik ben een tevreden klant. Bedankt

Goed werkend product en volgende dag in huis.

Goed werkend product en snelle levering

vlug en correct

Juist wat ik zocht, ondanks een kleine prul vlug en correct

Goede ervaring

Goede ervaring levering snel.

Kwaliteit product slecht

Ik was niet tevreden over de kwaliteit van mijn bestelde artikel. Dit is mooi en snel opgelost door trendfield. Top!! Hartelijke groet, Mariska

Mijn bestelling ging niet helemaal goed. Was even zoeken naar contact maar uiteindelijk was alles netjes en snel opgelost en heb ik het artikel alsnog snel binnen gekregen

klantvriendelijk, snelle service

Snelle levering, mooie prijzen, kwalitatief materiaal en contact met klantenservice is ook supervlot verlopen!

Geen klachten, snel geregeld.

Ik moest snel een nieuwe draadloze muis hebben via Bluetooth. Volgende dag om 14.00 uur in huis. Bij de grote winkels lukte dit niet. 2 dagen later volgens de websites. Muis werkt op alle besturingssystemen. Goed product voor een goede prijs. Makkelijk te installeren.

Heel goed!

Goedkope klittenbanden voor de hoverboard gekocht.

Snelle levering en prima product

Niet ok

De handdoekhaakjes zagen er helemaal anders uit dan op de afbeelding op de site.

Goed geholpen. Bestelling snel in huis.

snelle goede levering

snelle goede levering Product is zoals omschreven

Goed product, mooi snel geleverd.

Goed product, mooi snel geleverd.

Overhoeksparklaan 136

1031KC Amsterdam