Zonder voorbehoud.

Ik ben tevreden met de aankoop van het product.

Makkelijk, snel, goed

Makkelijk besteld Snel geleverd Goede prijs/kwaliteit Wat wil je nog meer? (retourproces is niet beoordeeld / nvt)

Beden alternatief voor ander product wat niet leverbaar is

Product is degelijk. 1 exemplaar als reserve aangeschaft.

Vier dagen te laat bezorgd

Zondag besteld en zaterdag pas gekregen. Vier dagen later dan wat op de website beloofd wordt. Gecreëerde verwachtingen worden hiermee niet waargemaakt. Jammer. Op de klacht van de te late bezorging werd wel accuraat gereageerd.

Goede prijs, snel verzonden!

Goede prijs, snel verzonden!

Kwaliteit enorm slecht

Afgelopen woensdag bandjes ontvangen en gemonteerd, na 2x gebruiken al stuk.

adequaat, op tijd

voldoende info en bestelling is op tijd geleverd

Praktisch en mooi, scharnieren wel beetje stroef

Handig verpakt ook in een tasje. De scharnieren voelden wat stroef aan. Met een likje kruipolie ging het wel beter.

Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Produkt past goed op koptelefoon

Beetje laat aangekomen maar produkten bevallen goed

Snelle reactie en goede oplossing gevonden

WAANZINNIG GOED

Enorm goede service, klantvriendelijkheid, en het product (de ring) is bovenverwachting mooi en goed! Dankjulliewel!!

Super super super

Super super super

Geweldige service

Ik had een tablet- en telefoonhouder op statief besteld, waar bij aflevering bleek, dat de tablethouder bij het uitpakken al gebroken was. Hiervan via de WhatsApp Trendfield op de hoogte gesteld, onder bijvoeging van een foto van het defecte gedeelte. Een dag later kreeg ik van Trendfield een reactie en dat zij een geheel nieuwe complete set zouden sturen. Nog geen uur later kreeg ik al een track- en tracecode en de volgende dag ontving ik deze complete set geheel intact. Fantastische dienstverlening!!

Snelle levering, goed product

Goeie service

Een van de producten was beschadigd, heel keurig en vlot afgehandeld!

Gewoon goed

Vlotte service goede produkten

Super snel geleverd, goed verpakt. Kon in de brievenbus, handig!

De uitvoering van de laptopstandaard is prachtig. Wat me wel erg tegenvalt is de breedte van de standaard. De laptop staat daardoor een beetje wiebelig. Heel jammer. 5 Cm links en rechts erbij was een stuk beter geweest. We hebben er 2 besteld en hebben beiden dezelfde ervaring. Tip voor de toekomstige uitvoering?

Super goed

Vandaag besteld volgende dag in huis super snel en goed product ik ben er blij mee

Snelle en correcte levering

Bestelproces loopt gemakkelijk. Levering was zoals bij de bestelling aangegeven. Het juiste product in goede staat geleverd. Niets te klagen dus.

Heel tevreden.

Snelle levering. En perfect wat er afgebeeld stond.

slechte 1ste ervaring

2 sets besteld en slechts 1 gekregen, na veel over en weer gemaild te hebben is (blijkbaar) de 2de set opgestuurd. Afwachten nu of ik ze zal ontvangen. 2de keer beter zeker?

Vlotte levering

Bestellen ging makkelijk en is snel geleverd

prima bedrijf

Adapters gekocht via Bol.com. goede prijzen en op de aangegeven datum geleverd

Overhoeksparklaan 136

1031KC Amsterdam