👍

👍👍

Komen na wat ze beloven

Tevreden over alle aspecten. Snelle (zoals beloofd) levering, mooie skates, en fijne service!

Prima levering

Prima levering.

Snelle levering en omruiling

Snelle levering. Bij het passen bleek de maat te klein. Zonder problemen en super snel geruild voor de juiste maat.

snel geleverd, super product

professionele customer service, goed kwaliteit product

Zeer klantvriendelijk

Snelle levering en behulpzaam aan de telefoon.

Super snelle levering, mooie producten!

Contact gezocht over productomschrijving. Snelle reactie en levering na bestelling. Heel tevreden!

Shelley levering

Mooie step. Snelle levering, had dit verwacht in deze corona periode.

Prima service!

We hebben voor onze zoon een step besteld. De link naar de bezorgdienst werkte niet, waardoor we niet konden zien of de step wel onderweg was. Hierover gemaild met SkateTown. Snelle reactie ontvangen, er werd door hun direct contact gezocht met de bezorgdienst. De step werd een dag later keurig geleverd. Mooie step voor een goede prijs. Onze zoon is erg blij met zijn stuntstep.

Snel!

Hele snelle, correcte levering!

Step besteld via de website ( zoon was redelijk duidelijk naar keuze :-) . door Covid19 toestand leverde Dpd niet meer uit , en werd alles die in hun magazijn stond teeuggestuurd naar de winkel. Zelfs daar heeft Skatown niet op gewacht , maar hebben onmiddellijk nieuwe verzendig gedaan via andere firma . Top !

Relatief tevreden

Makkelijke en duidelijke website. Produkten zoals omschreven en geleverd doch 1 ding ik had een skatetool besteld van enuff met groene kleur en een zwarte gekregen bij levering, niet de moeite om de klantendienst te contacteren en terug te sturen maar toch spijtig dat er zoiets over het hoofd gezien word vandaar niet de maximum score.

goed assortiment

Goeie service, vlot gekocht en geleverd

Goeie service, vlot gekocht en geleverd

Chinese rommel aan dure prijzen

Een half jaar geleden een elektrische gezien op hun site. Mailtje gestuurd en volgens de verkoper was dit een aangepaste versie van de bekende 'M365' van Xiaomi. De batterijduur valt tegen, de step mist heel wat functionaliteiten omdat deze enkel met een Chinees appje kan verbinden (en niet met de officiele Xiaomi app), materiaal is fragieler, ... Na wat onderzoeken en onderdelen te vergelijken, staat deze blijkbaar voor 1/3 van de verkoopprijs te koop op Alibaba (aliexpress)! Dit terwijl de verkoper mij verzekerde dat het een officiele step zou zijn! Dikke oplichters! Ik raad het niet hun te kopen!

Vlotte bestelling & heel snelle levering

Op 18/12 heel vlot een skate helm besteld via de website. De volgende dag werd de helm reeds geleverd in België. Top!

Super service!

De step die ik voor mijn jarige zoontje bestelde was helaas niet op voorraad. Met met excuses voor dit ongemak werd mede gedeeld dat er met mijn goedkeuring zonder bijbetalen een step in de zelfde maat zou worden toegestuurd die bijna twee keer zo duur was! De step was de volgende dag, net voor de verjaardag binnen! Bedankt daarvoor!

Snelle levering, leuk product

Snelle levering, leuk product

Duidelijke site, snelle service en goede kwaliteit.

Duidelijke site wanneer je er weinig van kent.

Op zoek naar de skateboard voor mijn neefje. Onmiddellijk op jullie duidelijke website terechtgekomen waar ik voor een goede prijs het juiste bord kon kiezen. Bedankt!

Snelle levering en doos was super beschermend ingepakt. Heely s altijd een tof cadeau voor de kids.

super

het was een geschenk voor de kleindochter die was razend enthousiast en kan er gewoon alles en haar ding mee uitproberen

Snelle, vlotte levering, goed verpakt!

Heel tevreden

Perfecte service en snel geleverd

Perfecte service,..mooie collectie en snel geleverd!

Mijn kleinzoon is er heel blij mee

Herentalsesteenweg 77 C

2280 Grobbendonk