Goede kwaliteit

Fijne webshop, snelle levering en goed ingepakt

Helemaal Top

Precies wat we hebben afgesproken

Onmiddellijk omruilen van een te klein uitgevallen laptoptad

Geen problemen of administratieve rompslomp en zelfs nog 95 cent terugbetaald gekregen

Snel en in 1 keer goed

Mijn bestelling is vlot verwerkt en al de volgende dag bij het opgegeven afhaalpunt afgeleverd

Prima !

Duidelijke productomschrijvingen, snelle en correcte levering

Super goed

Tas besteld en de volgende dag in huis dus top.

Super goed

Snelle levering, klantvriendelijk

Altijd goede hulp en gratis verzending

Vriendelijke ontvangst ,met goede hulp ,zowel in de Mall van Leidschendam als in de Passage van Den Haag.

Heel goed!

Het is een snelle en nette levering echt top!

Bedrijf met kwaliteits producten

Heel goede site. Materialen van topkwaliteit en een perfecte koop. Blij om niet voor Chinese prullen te kunnen kiezen. Als klant worden degelijke sites weggeduwd door sites met minderwaardige kwaliteit. Ik wil betalen voor goede Europese producten.

Super leuke vlotte bediening en sympathiek personeel.

Prachtige tas

Mooie winkel en goed geholpen

Fijne website

Snelle en goede levering

snelle en correcte levering

Compliment voor de medewerkster in de winkel in Alphen a/d Rijn. Tas was niet op voorraad en zij adviseerde om hem voor ons via de on-line mogelijkheid te bestellen. De levering volgde direct de volgende dag.

Super snel in huis.

De bestelling was makkelijk te plaatsen, en het koffertje super snel bezorgd.

Goede website, makkelijk een keuze kunnen maken en een snelle levering

Mooie Tas, en snel verzonden. De ontvanger was er heel blij mee

Snelle verzending en goed verpakt

Blij mee!

Op tijd en leuk ingepakt! Tevreden klant ;)

Heel fijn en deskundig geholpen

Ik heb voorgelegd wat ik zocht en heb uitstekend advies gekregen. Nadat ik mijn keuze gemaakt had, hebben ze mijn koffers laten bezorgen bij mij thuis. Dit duurde 3 dagen. Ik ben zeer tevreden.

Topwinkel

Een winkel waar je kan zien wat je koopt, goede uitleg krijgt en eenvriendelijke verkoopster

Hoi in de winkel super geholpen en online super snelle geweldige service

Hoi in de winkel super geholpen en online super snelle service donderdag besteld en vrijdagmiddag in huis van Den Haag naar Oss NB klasse groetjes Angelin

Aankoop en bezorging reistas 100% naar wens!

Tijdens een uitstapje met vriendinnen in Apeldoorn kwam ik toevallig uit bij Van Os, tassen en koffers. Vanwege mijn goede ervaringen met de zaak in Boxmeer besloot ik even naar binnen te gaan. Voor mijn reis naar Australië in november zocht ik namelijk nog een grote reistas. Ik vond een tas naar wens maar kon deze niet meenemen, waarop de verkoopster regelde dat de tas in Venray bezorgd werd. Twee dagen na aankoop was het pakket al binnen!

Vriendelijke en prima service!

Online bestellen en ruilen in de winkel ging heel vriendelijk en vlot!

Helemaal top !

Mijn bestelde handtas bleek bij ontvangst beschadigd. Na een telefoontje, mailtje met foto van de tas, kreeg ik al bericht dat ik deze kon terugsturen en een nieuwe zou ontvangen. Al één dag later werd de nieuwe tas bezorgd, dit keer een perfect exemplaar. Een zeer goede service !

40 Beukerstraat 25

Zutphen 7201 LG