Fijne webshop, snelle levering en goed ingepakt
Goedemorgen Danielle, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Dat is waar wij het voor doen. Wij hopen u gauw weer te zien in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groeten, Stephanie
Precies wat we hebben afgesproken
Goedemorgen, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u zo tevreden bent met onze service. Dat is de service die wij graag verlenen. Hopelijk zien wij u weer terug in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groeten, Stephanie
Geen problemen of administratieve rompslomp en zelfs nog 95 cent terugbetaald gekregen
Mijn bestelling is vlot verwerkt en al de volgende dag bij het opgegeven afhaalpunt afgeleverd
Goedemiddag Nel, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Fijn dat uw pakket op tijd geleverd is. Wij streven altijd naar snelle bezorging. Veel plezier met uw nieuwe aankoop. Met vriendelijke groeten, Romy
Duidelijke productomschrijvingen, snelle en correcte levering
Goedemiddag, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Goed om te lezen dat u tevreden bent met de service. Dat is de service die wij graag verlenen. Wij hopen u weer gauw te zien in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groeten, Stephanie
Tas besteld en de volgende dag in huis dus top.
Goedemiddag, Fijn om te vernemen dat u tevreden bent. Dat is de service die wij graag verlenen. Wij hopen u gauw weer terug te zien in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groeten, Stephanie
Snelle levering, klantvriendelijk
Goedemorgen Jolanda, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Fijn dat de service naar tevredenheid is geweest. Dat is waar wij het voor doen. Veel plezier met uw nieuwe aankoop. Met vriendelijke groeten, Stephanie
Vriendelijke ontvangst ,met goede hulp ,zowel in de Mall van Leidschendam als in de Passage van Den Haag.
Goedemorgen, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Leuk om te horen dat u zo enthousiast bent over onze collega's in de mall en Den Haag. Ik zal dit doorgeven aan hen. Wij hopen u gauw weer terug te zien in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groeten, Stephanie
Het is een snelle en nette levering echt top!
Goedemorgen, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent. Dat is de service die wij graag verlenen. Wij hopen u weer terug te zien in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groeten, Stephanie
Heel goede site. Materialen van topkwaliteit en een perfecte koop. Blij om niet voor Chinese prullen te kunnen kiezen. Als klant worden degelijke sites weggeduwd door sites met minderwaardige kwaliteit. Ik wil betalen voor goede Europese producten.
Goedemorgen Johan, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij gaan inderdaad voor topkwaliteit en waarderen dan ook dat u dit beaamt. Ik wens u veel plezier met uw aankoop. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groeten, Stephanie
Super leuke vlotte bediening en sympathiek personeel.
Goedemiddag, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Leuk om te horen dat u zo tevreden bent met ons personeel en service. Dat is waar wij het voor doen. Wij hopen u gauw weer te zien in 1 van onze (web)winkels. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groeten, Stephanie
Mooie winkel en goed geholpen
Goedemorgen, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u tevreden bent. Dat is de service die wij graag verlenen. Wij hopen u weer gauw terug te zien in 1 van onze (web)winkels. Een hele fijne dag gewenst. Met vriendelijke groeten, Stephanie
Snelle en goede levering
Compliment voor de medewerkster in de winkel in Alphen a/d Rijn. Tas was niet op voorraad en zij adviseerde om hem voor ons via de on-line mogelijkheid te bestellen. De levering volgde direct de volgende dag.
Goedemorgen meneer van Santen, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Leuk om te vernemen dat u zo tevreden bent. Dat is waar wij het voor doen. Veel plezier met uw nieuwe aankoop. Wij hopen u gauw weer te zien in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groet, Romy
De bestelling was makkelijk te plaatsen, en het koffertje super snel bezorgd.
Goedemorgen, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Leuk om te vernemen dat u zo tevreden bent. Dat is waar wij het voor doen. Veel plezier met uw nieuwe aankoop. Wij hopen u gauw weer te zien in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groet, Stephanie
Goede website, makkelijk een keuze kunnen maken en een snelle levering
Goedemorgen Sandra, Hartelijk dank voor je positieve reactie! Hele fijne dag toegewenst. Met vriendelijke groet, Shady
Mooie Tas, en snel verzonden. De ontvanger was er heel blij mee
Goedemorgen Peter, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u zo tevreden bent met het product en de snelle levering. Daar doen wij het voor. Veel plezier met uw nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Stephanie
Goedemorgen Brenda, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u zo tevreden bent. Daar doen wij het voor. Veel plezier met uw nieuwe aankoop! Met vriendelijke groet, Stephanie
Op tijd en leuk ingepakt! Tevreden klant ;)
Goedemorgen Margot, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Gelukkig dat het naar wens is ingepakt! Wij hopen u gauw weer te zien in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groet, Stephanie
Ik heb voorgelegd wat ik zocht en heb uitstekend advies gekregen. Nadat ik mijn keuze gemaakt had, hebben ze mijn koffers laten bezorgen bij mij thuis. Dit duurde 3 dagen. Ik ben zeer tevreden.
Goedemorgen, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te vernemen dat u naar tevredenheid geholpen bent en goed geadviseerd. Dat is de service die wij graag verlenen. Wij hopen u weer terug te zien in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groet, Stephanie
Een winkel waar je kan zien wat je koopt, goede uitleg krijgt en eenvriendelijke verkoopster
Goedemorgen, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te vernemen dat u naar tevredenheid geholpen bent. Dat is de service die wij graag verlenen. Wij hopen u weer gauw te zien in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groeten, Stephanie
Hoi in de winkel super geholpen en online super snelle service donderdag besteld en vrijdagmiddag in huis van Den Haag naar Oss NB klasse groetjes Angelin
Goedemiddag, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te vernemen dat u zo goed geholpen bent. Dat is de service die wij graag verlenen. Wij hopen u weer gauw te zien in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groeten, Stephanie
Tijdens een uitstapje met vriendinnen in Apeldoorn kwam ik toevallig uit bij Van Os, tassen en koffers. Vanwege mijn goede ervaringen met de zaak in Boxmeer besloot ik even naar binnen te gaan. Voor mijn reis naar Australië in november zocht ik namelijk nog een grote reistas. Ik vond een tas naar wens maar kon deze niet meenemen, waarop de verkoopster regelde dat de tas in Venray bezorgd werd. Twee dagen na aankoop was het pakket al binnen!
Goedemiddag, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn dat het zo goed geregeld is voor u. Dat is de service die wij graag verlenen. Veel plezier in Australië! Met vriendelijke groet, Stephanie
Online bestellen en ruilen in de winkel ging heel vriendelijk en vlot!
Goedemorgen, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de service. Dat is de service die wij graag verlenen. Wij hopen u gauw weer te zien in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groeten, Romy
Mijn bestelde handtas bleek bij ontvangst beschadigd. Na een telefoontje, mailtje met foto van de tas, kreeg ik al bericht dat ik deze kon terugsturen en een nieuwe zou ontvangen. Al één dag later werd de nieuwe tas bezorgd, dit keer een perfect exemplaar. Een zeer goede service !
Goedemorgen, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Een beschadigde tas is natuurlijhk niet de bedoeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de service. Dat is de service die wij graag verlenen. Wij hopen u gauw weer te zien in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groeten, Romy
40 Beukerstraat 25
Zutphen 7201 LG