Was op de afgesproken tijd geleverd en goed verpakt gewoon goed dus.
Goedemiddag Maria, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Dit is de service die wij graag verlenen. Veel plezier met de aanschaf van uw nieuwe Hernan en Flora&Co tassen. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Goed advies vriendelijk geholpen
Goedemiddag Anthon, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Dit is de service die wij graag verlenen. Veel plezier met de aanschaf van uw nieuwe Samsonite koffers . Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Goede en snelle afwikkeling van bestelling en fijn dat het via PostNL gaat.
Goedemorgen Cheryl, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Dit is de service die wij graag verlenen. Veel plezier met de aanschaf van uw nieuwe Beagles boodschappentrolley . Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Romy Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Goedemorgen Jose, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Dit is de service die wij graag verlenen. Veel plezier met de aanschaf van uw nieuwe Enrico Benetti tas. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Romy Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Super levering groote keuze en super kwaliteit
Goedemorgen Maria, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Dit is de service die wij graag verlenen. Veel plezier met de aanschaf van uw nieuwe DSTRCT tas. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Men had mij n koffer opgestuurd in de verkeerde kleur. Ze hadden direct een nieuwe opgestuurd voordat ik deze terug hoefde te sturen.
Goedemorgen, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Dit is de service die wij graag verlenen. Veel plezier met de aanschaf van uw nieuwe Samsonite koffer. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Prettig personeel, denk mee en niet opdringerig. Meteen aangeboden mijn tas op te sturen. Op tijd in huis blij mee
Goedemiddag, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met de aanschaf van uw nieuwe DSTRCT schoudertas. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
geweldige service van goed materiaal
Goedemiddag, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met de aanschaf van uw nieuwe Travelite koffer. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Na eerst een minder fijne ervaring in de winkel werd ik nu wel netje geholpen. Mijn bestelling verrassend snel ontvangen.
Goedemiddag Jolande, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Fijn dat het toch nog goedgekomen is! Veel plezier met de aanschaf van uw nieuwe American Tourister reiskoffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Ik was in Leidschedam een dagje uit, en bij Van Os in de winkel geweest. Er is zoveel keuze en zulke mooie schoudertassen dat ik tussen 2 tassen een keuze ging maken. Een mooie leren groene tasje van The Monte en een rode van Gigi Fratelli. Dochter zei neem ze toch beiden,maar vond ik beetje te duur. Heb de groene genomen uiteindelijk. Maar de rode bleef in mijn hoofd zitten. Na een week ik er heen gebeld want online was hij niet. Heb verteld van de rode tas hoe die eruit zag en waar die toen stond en gevraagd of ze hem naar groningen konden sturen. Ze hebben hem gevonden die ik bedoelde en opgestuurd naar Groningen. Daar heb ik hem weg gehaald en ben er super blij mee. Dus zeer tevreden betrefd mooie winkel mooien tassen vriendelijke personeel daar ben ik erg opgesteld, en goeie service. Dank voor alles.
Goedemiddag, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u zo tevreden bent met onze service! Wij helpen u uiteraard graag. Veel plezier met de aanschaf van uw nieuwe tassen! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Geweldige tas van Fred de la Bretoniere gekocht. Snel verzonden, mooi ingepakt zonder extra kosten. (Was verjaardagscadeau.) Prima winkel!!!
Goedemiddag Corine, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u zo tevreden bent. Veel plezier met de aanschaf van uw nieuwe Fred de la Bretoniere tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Duidelijke webpagina met snelle service!
Goedemorgen Hans, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met de aanschaf van uw nieuwe American Tourister koffers. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Ben goed geholpen
Goedemiddag Hermi, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met de aanschaf van uw nieuwe Samsonite koffers. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
overzichtelijke website, snelle levering en draag de tas met veel plezier
Goedemorgen Deanne, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met de aanschaf van uw nieuwe Bold Banana tas. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Perfect geholpen in winkel en snelle levering!
Goedemorgen Caroline, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met de aanschaf van uw nieuwe Samsonite koffers. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Goede uitleg en service van de koffers .
Goedemorgen Henri, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met de aanschaf van uw nieuwe Samsonite koffer. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Goedemiddag, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met de aanschaf van uw nieuwe The Monte schoudertas. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Bijna ouderwets klantvriendelijk. En zoveel keuze uit prachtige tassen.
Goedemorgen LJ, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met de aanschaf van uw nieuwe Enrico Benetti schoudertas. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Breng het compliment maar over aan Lynn, dit verdient zij. Leon Pullens Waalwijk
Goedemorgen Leon, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met de aanschaf van uw nieuwe Salted creditcardhouder. Wij zullen het aan Lynn doorgeven! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Waarom koopt men online terwijl de winkel alle uitleg en informatie geeft en nogeens zeer kundig!!!!
Goedemorgen Pim, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met de aanschaf van uw nieuwe Samsonite koffer. Fijn dat u zo tevreden bent met onze service. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Vlotte en nette levering van mooie op de website uitgekozen koffers.
Goedemorgen Kees, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met de aanschaf van uw nieuwe Samsonite koffers. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Ik had een koffer uitgezocht die erg goed bevalt. Ik heb hem besteld in de winkel en hij werd vlot geleverd. Er werd zelfs nog even persoonlijk achteraan gebeld om te verifiëren of alles goed was verlopen! Al met al een positieve ervaring.
Goedemorgen Janneke, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met de aanschaf van uw nieuwe Samsonite koffer. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Online bestelde 3-delige kofferset bleek toch niet compleet leverbaar. Geld per direct retour geleverd en perfecte service bij zoeken naar alternatief.
Goedemiddag Jo, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met de aanschaf van uw nieuwe kofferset. Fijn dat het uiteindelijk goedgekomen is! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Ik heb een dure boodschappenkar gekocht.In de winkel op de Coolsingel. Maar omdat ik mijn oude wagentje bij me had om boodschappen te gaan doen werd het via internet besteld en de dag erna thuisbezorgd. Helaaslukte het me niet om het in elkaar te zetten, en moest ik het al sjouwend naar de winkel dragen waar het dan uiteindelijk wel goed kwam. Eind goed al goed dus!
Goedemorgen, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Fijn dat het ondanks een mindere start tóch nog goedgekomen is! Veel plezier met uw boodschappenkar. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Prima service en zoooo snelle levering !! Mooie producten en overzichtelijke site.
Goedemorgen Regine, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met de aanschaf van uw nieuwe tas + spray! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
40 Beukerstraat 25
Zutphen 7201 LG