prima, snel geleverd en mooie tas

verder niets meer toe te voegen

Goed luisteren, geduldig en goed advies

Een Samsonite koffer kopen doe ik niet elke dag, maar de aardige dame in de winkel had alle begrip, geduld, vertelde en wist veel van de verschillende soorten en merken en gaf mij goed advies. Hierdoor ging ik met een matching set weg.

Topkwaliteit

Mooie koffer, snelle levering en kwaliteit, prijsverhouding is niet duur

Klant vriendelijk. De service en informatie die je krijgt over een artikel.

Snel en correct

Ik was verbaasd dat de tassen die ik besteld had zo snel op mijn thuisadres arriveerden. Ze waren keurig verpakt en precies zoals verwacht!

Snelle levering en snelle afhandeling

1 tasje terug gebracht en kreeg de volgende dag al mijn geld terug

Vakkundig en vriendelijk personeel

Fijn geholpen zonder haast, zodat ik het gevoel had dat ik de juiste keuze voor mijn koffer heb gemaakt.

Goed geholpen en prettige service

Vandaag besteld en morgen in huis. Snelle levering en fijne service In Mall of The Netherlands Leidschendam.

Snelle levering. Stevig verpakt.

Positive and professional service

Had a very positive experience with Naila. Her attitude to customers is utmost welcoming and professionally on top as well. Always open to discuss questions while keeping the environment positive. I also liked that I was offered a nice cup of coffee! Happy to be a customer here, as I feel valued and treated well!

Het was een fijne winkel

Ik werd erg fijn geholpen. En mijn aankoop werd erg snel bezorgd. Dus ik ben een tevreden klant

Lgoed advies en snel geleverd

We kregen goed advies over onze aankoop. Daarna vertelde ze dat het ook gratis thuisgestuurd kon worden. Dat hebben we gedaan en de volgende dag werd het al geleverd.

Zeer goede service.

Uitstekende service, snelle communicatie en prima prijzen. Zou dit bedrijf zeker aanraden en er zelf zeker weer kopen.

zeer prettig en deskundig geholpen, fijne tas

goede info gekregen, ins & outs verschillende modellen en eerst goed geluisterd waar ik de tas voor wilde gebruiken

Aardige mensen

Ben goed geholpen

goed en snel

Twee mooie tassen uitgekozen online (kan helaas niet naar een winkel, wat ik liever zou doen) en de volgende dag werden ze al keurig verpakt bezorgd. Fantastisch!

Erg positief

Gewoon super goed

Ene dag koffers besteld, volgende dag al in huis. Keurig verpakt. Blij met de mooie koffers!

Positief

Vriendelijk en goed advies.

prima verzorgd

zeer snelle levering via Post ML

Super koffers en snelle levering

Aanrader!!

Prima snelle bezorging, netjes ingepakt.

Ik had het in laten pakken als cadeautje. Één klein dingetje, men was vergeten het prijskaartje eraf te halen!!

Super fijn geholpen!

Ik had nog een vraag over het cijferslot. Ook aan de telefoon werd ik keurig geholpen.

Zeer goede service met attente medewerkers!

Met één verzoek was het perfect geregeld.

40 Beukerstraat 25

Zutphen 7201 LG