Fijn dat de medewerkers alle informatie doorgeven en onvermoeibaar de koopwaar aanslepen om je te laten zien wat er te koop is en wat eventueel bij je zou passen. Eigenlijk op maat gestuurde service
Beste Sandra, Dank u wel voor uw mooie beoordeling, we geven het door aan onze collega's te Rotterdam! Veel plezier met uw Olivia Lauren! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Snelle keurige levering
Beste Trees, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw Pick&Pack Rugzak! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Fijne overzichtelijke webshop. De bestelling is goed verlopen.. ik had het snel in huis. Zeker een aanrader!
Beste Raisa, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw SuitSuit Rugzak! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Super geholpen, aardige dames.
Beste Harold, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Uw order was een uitdaging maar alles is goed gegaan. Veel plezier met uw Thule & Samsonite accessoires. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Bestelling supersnel ontvangen, keurig verpakt en mooie kwaliteit
Beste Mieke, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw Flora & Co Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
goed advies en service, rugzak was niet in de gewenste kleur op voorraad in de winkel besteld en betaald, volgende dag thuis ontvangen
Beste Tamara, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw Eastpak Rugzak! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Snelle levering. Netjes verpakt
Beste Johanna, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw Gigi Fratelli Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Bij de ontvangst van mijn bestelling zat het alarm label nog aan de tas. Direct een mail gestuurd en vrijwel meteen antwoord. Hebt het alarm label in een winkel laten verwijderen en werd uiterst vriendelijk geholpen.
Beste Esther, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Fijn dat wij het probleem samen hebben kunnen oplossen. Veel plezier met uw Flora & Co Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Correcte en snelle service.
Beste Hubert, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw Spikes & Sparrow Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Heel goed geholpen door vriendelijke medewerkers
Beste Louise, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe Samsonite Koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Snelle afhandeling
Beste Siny, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe Gigi Fratelli Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Scherpe prijzen, snelle service. Tevreden!
Beste Susan, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe Pick&Pack Rugzakken! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
We hadden een schooltas op het oog voor onze dochter, deze was in de aanbieding voor de helft van de normale prijs! En 's avonds besteld, de volgende dag al in huis
Beste Mark, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe Eastpak tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Snelle levering en een prachtige rugzak
Beste Annemarie, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe Cabaia tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Vrij snelle levering. Tas is geheel naar wens.
Beste Mevrouw, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe Danielle Donati Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Geen aanvullingen
Beste Danielle, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Wij gaan het doorgeven aan onze collega's in Helmond. Veel plezier met uw nieuwe Burkely Tas Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Mooie tassen
Beste Fieke, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe Beagles Tassen! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Ik wilde een rugzak maar had nog veel andere dingen te doen. Medewerkster stelde voor om hem thuis te laten bezorgen en regelde alles via de computer. Zeer aardige dame, leuk geholpen en dacht mee.
Beste Willeke, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe Cabaia Rugzak! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Naast de snelle levering, een overzichtelijke site met ruime keus Ik ben heel blij met mijn tas
Beste Petra, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe Cabaia Rugzak! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Heel mooie tas
Beste Willy, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe Gigi Fratelli tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Leuke persoonlijke berichtje
Beste Annelies, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe Shabbies Amsterdam tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Koffer die we zochten was niet op voorraad, werd besteld en naar huis geleverd! Top!!!
Beste Tanja, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe Decent koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
De koffer kon ik uitgebreid van binnen bekijken. De verkoopster beantwoorden mijn vragen en nam de tijd. Omdat ik meerdere spullen kocht werden deze thuis bezorgd. De thuisbezorging werd goed via de mail gecommuniceerd en al snel afgeleverd.
Beste Mirjam, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe Samsonite koffers! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Keurige service, goede prijs en professionele toelichting bij koffers. Snelle levering en voor alsnog geen klachten over het product
Beste A, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe Samsonite koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
De koffer zou worden geleverd op zaterdag 22-7-2023 volgens de aankondiging. Ik ben speciaal de gehele dag thuis gebleven maar er kwam niemand aan de deur. Toen ik om een uur of 15.00 op mijn mail keek zag ik dat hij was langs gekomen maar niemand thuis had getroffen. Hij heeft dus gewoon niet aangebeld aangezien ik op de derde verdieping woon en het een grote doos was zal hij hebben gedacht bekijk het maar. Hij heeft de doos vervolgens afgegeven bij een ophaalpunt. Hier moet ik met de auto naar toe rijden, de doos inladen en zelf naar boven sjouwen. Ik ben op leeftijd (88 jaar) dus was dit niet echt de gewenste oplossing. Ik laat hem tenslotte niet voor niets thuis bezorgen. Met de koffer en jullie inpak service ben ik wel heel tevreden.
Beste Mevrouw, Dank u wel voor uw beoordeling! Vervelend dat PostNL uw pakket niet heeft afgeleverd zoals afgesproken, wij gaan dit uiteraard met hun bespreken.! Toch veel plezier met uw nieuwe Eastpak Reiskoffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
40 Beukerstraat 25
Zutphen 7201 LG