Zowel in in de winkel als bij de verzending goed geholpen
Goedemorgen, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de service. Dat is de service die wij graag verlenen. Wij hopen u gauw weer te zien in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groeten, Romy
goede afhandeling klacht over de bezorging van POSTNL
Goedemorgen, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de service en klachtafhandeling. Dat is de service die wij graag verlenen. Wij hopen u gauw weer te zien in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groeten, Stephanie
Het tasje is zeker leuk net wat ik zocht.omdat ik het s'avonds uitgepakt had en volgens mij helemaal.was wat ik zocht ..heb ik de doos meteen weggegooid Had donkerblauw besteld maar het tasje is jammer genoeg zwart.. maar misschien valt het niet zo op bij mijn outfit zaterdag.
Goedemorgen, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wat ontzettend vervelend dat u een zwart tasje heeft ontvangen ipv de navy kleur dat u besteld heeft. Uiteraard kunt u deze omruilen voor de kleur dat u wenst (mocht het nog niet gebruikt zijn). Zou u zo vriendelijk willen zijn om contact op te nemen? U kunt mailen naar [email protected] en/of bellen naar 0172-447517 Wij lossen het graag voor u op! Met vriendelijke groeten, Stephanie
goed product en snel geleverd alleen de inpakservice is waardeloos. Ingepakt in een simpel zwart papiertje met veel plakband. Dus zelf opnieuw in gaan pakken. Toen ik het zwart papier eraf haalde stond de prijs er ook nog op ! Niet fijn als je het kado geeft en de prijs staat er nog op!
Goedemiddag, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Vervelend om te vernemen dat het niet naar wens is ingepakt en dat het prijskaartje er nog aan zat. Dat is natuurlijk absoluut niet de bedoeling en hiervoor dan ook onze excuses. Wij maken hier een notitie van en zullen hier extra alert op zijn de volgende keer. Wij hopen u gauw weer te zien in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groeten, Stephanie
Was niet op voorraad in de winkel volgende dag werd het netjes thuis bezorgd zonder verdere kosten
Goedemorgen Maria, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u, ondanks het niet op voorraad was in de winkel, het toch nog online kunnen bestellen. Veel plezier met uw nieuwe aankoop! Met vriendelijke groeten, Stephanie
Via de website een portomonee besteld. Keurig snel in huis. Helaas was hij groter als ik dacht. Dus toch maar naar Amstelveen. En daar geruild. Wat totaal geen probleem was. Minder vond ik. Een redelijke grote doos.
Goedemorgen, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u zo tevreden bent. Dat is de service die wij graag verlenen. Veel plezier met uw nieuwe aankoop! Wij hopen u gauw weer te zien in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groeten, Stephanie
Een mooie tas gekocht, in de winkel was de gewenste kleur helaas niet aanwezig. De medewerkster heeft nog een ander filiaal gebeld, uiteindelijk online een bestelling geplaatst. Mooie winkel met ruim assortiment en erg vriendelijk en behulpzaam personeel.
Goedemorgen Michelle, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u zo tevreden bent. Dat is de service die wij graag verlenen. Veel plezier met uw nieuwe aankoop! Wij hopen u gauw weer te zien in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groeten, Stephanie
gezellig personeel en netjes geholpen
Goedemorgen Jannie, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u zo tevreden bent. Dat is de service die wij graag verlenen. Veel plezier met uw nieuwe aankoop! Wij hopen u gauw weer te zien in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groeten, Stephanie
In de zaak heel goed geholpen . Er werd goed meegedacht naar mijn wensen . Ook online erg goed en snel ( tas besteld die naar adres dochter moest verstuurd worden ):
Goedemorgen Carolina, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u zo tevreden bent. Dat is de service die wij graag verlenen. Veel plezier met uw nieuwe aankoop! Wij hopen u gauw weer te zien in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groeten, Stephanie
Snelle service en hetgeen ik besteld heb ziet er goed uit. Erg tevreden.
Goedemorgen Chantal, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u zo tevreden bent. Dat is de service die wij graag verlenen. Veel plezier met uw nieuwe aankoop! Wij hopen u gauw weer te zien in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groeten, Stephanie
De medewerkers van de winkel van Van Os aan de Kersenmarkt in Maastricht hebben mij op een zeer prettige en deskundige wijze begeleid in het maken van mijn keuze voor een grotere en een kleinere koffer. Naderhand heeft de Klantenservice mij nog telefonisch goed geholpen met het installeren van de sleutelcode.
Goedemorgen, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u zo goed geholpen bent. Dat is de service die wij graag verlenen. Ook dat mijn collega u nog telefonisch heeft kunnen helpen met de sleutelcode. Veel plezier met uw nieuwe aankoop! Met vriendelijke groeten, Stephanie
Vriendelijk en deskundig personeel
Goedemorgen Ineke, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Dit is de service die wij graag verlenen. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Stephanie
Altijd hulpvaardig zelfs via de mail.
Goedemorgen Annet, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Leuk om te lezen dat u zo enthousiast bent over onze service. Dat is ook de service die wij graag verlenen. Wij hopen u gauw weer te zien in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groet, Stephanie
Ben er heel blij mee.
Goedemiddag Greet, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Leuk om te lezen dat u zo enthousiast bent. Veel plezier ermee! Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groeten, Stephanie
Zowel in de winkel als online werd ik snel en vriendelijk geholpen!
Goedemorgen, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u zo tevreden bent. Dat is de service die wij graag verlenen. Wij hopen u gauw weer te zien in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groeten, Stephanie
Perfect en snel geleverd
Goedemorgen, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Hopelijk zien wij u weer snel in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groeten, Stephanie
Mooie producten, prima service
Top kwaliteit en oplossend gericht
Goedemorgen mevrouw van der Bijl, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wij wensen u vele mooie reizen toe met de koffer. Wij hopen u gauw weer te zien in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groeten, Arthur
Prima winkel, goede service, klantvriendelijk
Goedemorgen Hennie, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u zo tevreden bent met onze service. Dat is waar wij het voor doen. Wij hopen u gauw weer te zien in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groeten, Stephanie
Ik moest bij het retourneren van de koffers 14,90. aan verzendkosten betalen. Met vriendelijke groet, Cornellie Nieveld
Goedemorgen Cornellie, Jammer dat u naast ons telefoongesprek van gisteren alsnog een onvoldoende geeft. Er is op de website het volgende aangegeven: ''Retourkosten zijn voor eigen rekening. Je ontvangt een retourformulier met het retouradres bij je bestelling. Verpak het artikel zo mogelijk weer in de originele verpakking.'' Desondanks wens ik u een fijne dag. Met vriendelijke groeten, Stephanie
De aankoop van twee Samsonite S-Cure koffers was snel, de uitleg duidelijk en de levering efficient: een koffer arriveerde de volgende dag en het tweede twee dagen later. Laagste prijsgarantie was bovendien geen loze bewering!
Goedemorgen Rene, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u zo tevreden bent met onze service. Dat is de service die wij graag verlenen. Wij hopen u gauw weer te zien in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groeten, Stephanie
Zeer vriendelijke verkoopster en die ook meedacht met ons.
Goedemorgen Manuela, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u zo tevreden bent met onze service. Dat is de service die wij graag verlenen. Wij hopen u gauw weer te zien in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groeten, Stephanie
Snelle bezorging en betrouwbaar
Goedemorgen Wiljo, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Goed om te lezen dat het snel is aangekomen bij u. Heel veel plezier met uw nieuwe aankoop! Met vriendelijke groeten, Romy
Goed advies en dito uitleg.
Goedemorgen, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Leuk om te lezen dat u enthousiast bent over onze service. Dat is de service die wij graag verlenen. Wij hopen uw gauw weer te zien in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groeten, Romy
40 Beukerstraat 25
Zutphen 7201 LG