Goede service!!

X

Zeer Goed,!

Werd goed en snel geholpen, wat ik zocht, was niet op voorraad, maar zoals de Dame beloofde, werd het keurig twee dagen later na geleverd,.

vriendelijkheid, tijd e behulpzaamheid maakten het bezoek aan van Os Leeuwarden tot een plezier.

Het was geweldig te ervaren dat voor een rugzakje zoveel tijd kon worden gevonden. Toen de juiste kleur niet op voorraad was werd een online bezorging verzorgd waarbij het object bij thuiskomst op de deurmat lag. Perfecte service!!

Altijd goede ervaring met Van Os tassen

Mooie koffer. Goed advies bij aankoop in winkel. En ook bij aankopen via webshop.

Aankoop goed, verzending zeer slecht

Erg jammer. Geen enkel mailtje met bewijs van verzending of track en trace. Na zelf gebeld te hebben, blijkt het klaar te liggen op een ophaalpunt en is het niet aangeboden aan de deur. Nog steeds geen mail met bewijs van verzending ontvangen, dus kan ook niet ophalen!!

Snelle service en goed artikel

Ik zocht een handige portemonnee voor pasjes en briefgeld en vond deze bij Van Os tassen en koffers. Ik kon het makkelijk bestellen en het werd binnen 2 dagen geleverd. Het pakketje paste in de brievenbus en het artikel was goed verpakt. Portemonnee in goede staat ontvangen en het voldoet aan mijn verwachtingen. Heel blij met de aankoop van de portemonnee bij deze winkel.

Professional customer service!

Top bedrijf!

Goedvgeholpen en op tijd geleverd

Snelle levering van mijn koffer

Alles naar wens gegaan dank je

Top goed geholpen

Goed en snelle service klantgericht

Top advies

De dame wist ons alles te vertellen over de verschillende sluitingen en wieltjes en gewicht. Daardoor konden wij de beste keus voor ons maken.

Heel tevreden

Snelle service en goede kwaliteit

Perfecte koopafhandeling defect product

Na defect 1e koop perfecte en correcte afhandeling vervanging

Mooi product, goede prijs

Uitstekende service en kwaliteit

In de winkel van Van Os in Helmond een aantal koffers uitgezocht na uitgebreid advies. 1 was niet in de gewenste kleur aanwezig en werd besteld om thuis af te leveren. Goeie service, prijzen en kwaliteit.

Prettige behandeling

Prima Verder zo

Snel en netjes verzonden, goede prijzen en producten.

Helemaal prima en de tas is erg mooi.

Vlotte afhandeling van de bestelling en snelle levering.

Topservice

Snelle levering, topservice in het oplossen van een probleem en goed product.

Van Os geeft goede service

Ik was op zoek naar een reistas op wielen. Eerst gekeken in de winkel en daarna op de site. De site is erg overzichtelijk en duidelijk. Tas besteld en dag later ontvangen. Klasse dus.

Producten werden tijdig geleverd en voldoen aan de verwachting. De postpode had het pakketje perongeluk op een verkeerde plek achter gelaten, waardoor ik dacht dat het niet geleverd was. Ik heb daarom ook contact gehad met de klantenservice van van Os en werd heel snel en prettig geholpen!

Perfect!

Werd erg goed geholpen in de winkel, de medewerkers waren vriendelijk en hadden veel kennis van zaken. Erg blij met mijn twee nieuwe koffers!

Super service

Klantvriendelijk in Helmond en meedenkend.

De eastpak rugtas ging aan 1 kant steeds los, schouderband

1 kant ging steeds los