X
Beste Esther, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe Mosz Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Werd goed en snel geholpen, wat ik zocht, was niet op voorraad, maar zoals de Dame beloofde, werd het keurig twee dagen later na geleverd,.
Beste Bernard, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe Worldpack Reisaccessoires! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Het was geweldig te ervaren dat voor een rugzakje zoveel tijd kon worden gevonden. Toen de juiste kleur niet op voorraad was werd een online bezorging verzorgd waarbij het object bij thuiskomst op de deurmat lag. Perfecte service!!
Beste Ebo, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe Dakine Rugzak! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Mooie koffer. Goed advies bij aankoop in winkel. En ook bij aankopen via webshop.
Beste Kirsten, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe SuitSuit koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Erg jammer. Geen enkel mailtje met bewijs van verzending of track en trace. Na zelf gebeld te hebben, blijkt het klaar te liggen op een ophaalpunt en is het niet aangeboden aan de deur. Nog steeds geen mail met bewijs van verzending ontvangen, dus kan ook niet ophalen!!
Beste Dave, Bedankt voor uw beoordeling. Ontzettend vervelend dat u de mail niet heeft ontvangen. Wij gaan hier onderzoek naar doen, hoe dit heeft kunnen gebeuren. Tegenwoordig is er ook een PostNL app, dat u via de app uw pakket(ten) kunt volgen en zien waar het geleverd wordt (mocht de chauffeur het niet bij u thuis afleveren). Zojuist heb ik ook direct Primera gebeld en vernomen dat u door middel van uw factuur en ID/paspoort uw pakket kunt ophalen. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Ik zocht een handige portemonnee voor pasjes en briefgeld en vond deze bij Van Os tassen en koffers. Ik kon het makkelijk bestellen en het werd binnen 2 dagen geleverd. Het pakketje paste in de brievenbus en het artikel was goed verpakt. Portemonnee in goede staat ontvangen en het voldoet aan mijn verwachtingen. Heel blij met de aankoop van de portemonnee bij deze winkel.
Beste Marloes, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe Gigi Fratelli portemonnee! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Top bedrijf!
Beste, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe Samsonite rugtas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Beste Huub, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe Decent Koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Alles naar wens gegaan dank je
Beste Mevrouw, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe Samsonite Koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Goed en snelle service klantgericht
Beste Danielle, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe Samsonite Koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
De dame wist ons alles te vertellen over de verschillende sluitingen en wieltjes en gewicht. Daardoor konden wij de beste keus voor ons maken.
Beste Plien, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Wij gaan het doorgeven aan onze collega's in Hilversum. Veel plezier met uw nieuwe Samsonite Koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Snelle service en goede kwaliteit
Beste Mevrouw, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe Eastpak Rugzak! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Na defect 1e koop perfecte en correcte afhandeling vervanging
Beste Meneer, Fijn dat U ons heeft laten weten dat u zeer tevreden bent over onze garantieservice en afhandeling. Wij wensen u een goed weekend toe! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Mooi product, goede prijs
Beste John, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe New Rebels Rugzak! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
In de winkel van Van Os in Helmond een aantal koffers uitgezocht na uitgebreid advies. 1 was niet in de gewenste kleur aanwezig en werd besteld om thuis af te leveren. Goeie service, prijzen en kwaliteit.
Beste Patrick, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe Samsonite koffer. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Prima Verder zo
Beste CM Monika, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Snel en netjes verzonden, goede prijzen en producten.
Beste Noortje, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe Eastpak tas. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Helemaal prima en de tas is erg mooi.
Beste Louise, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe Spikes&Sparrow tas. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Vlotte afhandeling van de bestelling en snelle levering.
Beste Haro, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe Samsonite koffer. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Snelle levering, topservice in het oplossen van een probleem en goed product.
Beste Chantal, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe Flora&Co tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Ik was op zoek naar een reistas op wielen. Eerst gekeken in de winkel en daarna op de site. De site is erg overzichtelijk en duidelijk. Tas besteld en dag later ontvangen. Klasse dus.
Beste Anton, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe Eastpak reistas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Producten werden tijdig geleverd en voldoen aan de verwachting. De postpode had het pakketje perongeluk op een verkeerde plek achter gelaten, waardoor ik dacht dat het niet geleverd was. Ik heb daarom ook contact gehad met de klantenservice van van Os en werd heel snel en prettig geholpen!
Beste Floor, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Fijn dat het toch nog goedgekomen is met uw pakketje. Veel plezier met uw nieuwe Thule opbergzakken! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Werd erg goed geholpen in de winkel, de medewerkers waren vriendelijk en hadden veel kennis van zaken. Erg blij met mijn twee nieuwe koffers!
Beste Nika, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe Samsonite koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Klantvriendelijk in Helmond en meedenkend.
Beste Sylvia, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Wij gaan het aan onze collega's doorgeven. Veel plezier met uw nieuwe Beagles Tassen! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
1 kant ging steeds los
Beste Annoesjka, Dank u wel voor uw beoordeling. Als er iets mis is met het product willen wij dat uiteraard graag weten, Dank voor uw feedback. Wij nemen nog even persoonlijk contact met u op. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
40 Beukerstraat 25
Zutphen 7201 LG