Ik bestelde een koffer, na 6 dagen was die nog niet geleverd en stuurde ik een mail met de vraag waar die bleef. In eerste instantie werd verwezen naar problemen bij PostNL met de levering, maar aangezien ik geen mail had gehad dat de koffer het magazijn had verlaten vroeg ik verder. Toen bleek dat de koffer door een interne fout helemaal nog niet aan PostNL was aangeboden. Dit is direct gecorrigeerd en ik kreeg 2 dagen later alsnog mijn koffer. Die was ok. Klantenservice kan direct nagaan wat er mis is ipv eerst met een smoesje komen.
Beste Ton, Dank u wel voor uw beoordeling! Fijn dat het na het uitzoeken en de opgelopen vertraging toch nog goedgekomen is. Wij zullen hier meer alert op zijn. Veel plezier met uw nieuwe Samsonite koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Prima tas. Heel handig en overzichtelijk
Beste Martine, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe Kipling tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Wij worden altijd fantastisch geholpen in de winkel.
Beste Saskia, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe Samsonite koffers! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Goede uitleg, volledige informatie. Hadden nog netjes gebeld om te laten weten dat het pakket verzonden was en ik het binnen enkele dagen kon verwachten.
Beste Brenda, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe Samsonitekoffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Snelle levering goede producten
Beste J, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe Gabol tasjes! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Prima verzorgd en snel geleverd
Beste HM Boer-Tjon Kon-Fat, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe Kipling tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
De winkelmedewerkers hebben me super geholpen en waren klantvriendelijk
Beste R, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe Samsonite koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Gewoon prima
Beste S, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe Fjällräven tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
In de winkel netjes geholpen , er zat een vlekje op de tas in de winkel die ik wilde kopen. Er is toen een nieuw naar mijn huis gestuurd. Hij was er de volgende dag al.
Beste Ellis, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe House of Sajaco tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Ik ben prettig geholpen bij Van Os. De verkoopster gaf uitgebreid uitleg en was deskundig. De koffer werd na een dag al thuis afgeleverd. Goed geregeld allemaal.
Beste Janette, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Leuk om te lezen, wij gaan het doorgeven aan onze collega's. Veel plezier met uw nieuwe SuitSuit koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Deze winkel samen met mijn vriendin bezocht en we zagen beide een tas die we mooi vonden. Helaas was er maar 1 in de winkel maar er werd gelijk gekeken of hij besteld kon worden, dit was gelukkig mogelijk en hij werd ook netjes gratis naar mijn huis gestuurd.
Beste Mevrouw, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Leuk om te lezen, wij gaan het doorgeven aan onze collega's. Veel plezier met uw the Monte tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Niets opdringen en je krijgt de tijd om keuze te maken en ze gaf een goede tip
Beste Monica, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw Secrid Wallet! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Goede service, vriendelijk behandeld in de winkel. Ook nog eens in de winkel besteld (omdat de koffer niet op voorraad was) en de volgende dag in huis!
Beste Mevrouw, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw SuitSuit Koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
3 leuke tassen besteld, een kwam direct maar de twee anderen niet, gebeld met de service en zij konden gelukkig zien dat ik ze ook niet ontvangen had. De dag erna kreeg ik ze binnen precies op tijd voor mijn vakantie
Ik heb bij ubeen portemonnee besteld, dezelfde dag kreeg ik een bevestiging en 1 of 2 dagen daarna had ik mijnpakje in huis. Zeer goed verzorgd en een zeer goede service
Beste M.J., Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw Dr Amsterdam portemonnee. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Absoluut aan te raden.
Beste Dyonne, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw Flora&Co telefoontasje. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Zie hierboven
Beste Janine, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw dr Amsterdam/De Rooy portemonnee ! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Na een hele fijne ervaring in de winkel in Maastricht en de wens voor nieuwe koffers besloten wij deze te bestellen. De ervaring is herhaalt. Heldere informatie en keurig geleverd.
Beste Rob, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Wij gaan het doorgeven aan onze collega's in Maastricht. Veel plezier met uw Samsonite koffers! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Goede service in de winkel, makkelijk bestellen op de website en snel thuisbezorgd!
Beste Maris, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw Enrico Benetti Koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Snelle levering en weer een tevreden klant. Bedankt!
Beste Ela, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Wij zijn altijd blij met een tevreden klant! Veel plezier met uw Fjallraven Rugzak! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
We ontvingen eerst de verkeerde tas, maar na een telefoontje werd alsnog de juiste tas verstuurd en kregen we een retourlabel om de verkeerde tas kosteloos retour te sturen. Al met al prima opgelost.
Beste Erik, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Als er iets misgaat proberen wij dit snel en gemakkelijk op te lossen voor onze klanten. Veel plezier met uw Eastpak Rugzak! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Heel klantvriendelijk en goede service.
Beste Juliet, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw Smaak Amsterdam Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
In de winkel in Heerlen super geholpen met online bestellen
Beste J, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw DSTRCT tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Grote keuze, leuke portemonee, bezorging snel.
Beste AMC Barents, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw Bear Design portemonnee! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Een minpuntje. Men had vergeten de beveiliging te verwijderen dus moest ik daarvoor weer naar de winkel.
Beste Netty, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Vervelend om te vernemen dat de beveiliging er nog aan zat, maar fijn dat u verder tevreden bent! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
40 Beukerstraat 25
Zutphen 7201 LG