De koffer is mooi van kleur en is precies zoals op de site is getoond. Zeer tevreden!
Goede service, leuke acties en mooie kwaliteit van tassen.
Beste Leontien, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Ik wens u veel plezier met uw nieuwe Fred de la Bretoniere tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
In één van de winkels van Van Os ben ik geadviseerd over de keuze voor een nieuwe reiskoffer. Het advies was goed en uitgebreid. In de winkel was het ook mogelijk om een aantal modellen te zien en te proberen. Daardoor was het voor mij duidelijk welke keuze ik zou maken. In de winkel is de desbetreffende koffer besteld, en enkele dagen later werd deze koffer bij mij thuis bezorgd. Prima dienstverlening!
Beste Kolja, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Ik wens u veel plezier met uw nieuwe Samsonite koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
In onze zoektocht naar een nieuwe kofferset werden we meteen geholpen door een zeer ervaren dame. Heel erg fijn! Ze wist alles en regelde een en ander meteen. Ook nog een rugzak en portemonnees gekocht. Ze bieden een mooi, zeer ruim assortiment dus hebben echt voor ieder wat wils. We komen hier zeker terug. Perfecte service!
Beste L, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Ik wens u veel plezier met uw nieuwe producten! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Beste Ingrid, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Ik wens u veel plezier met uw nieuwe Samsonite koffers! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Makkelijk te bestellen
Beste Paulien, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Ik wens u veel plezier met uw nieuwe Samsonite koffers! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Goede productassortiment, snelle levering indien niet voorradig in de winkel en uitstekende service.
Beste Meneer, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Ik wens u veel plezier met uw nieuwe Eastpak Reiskoffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Vriendelijk ontvangen.fijn geholpen.het artikel was niet op voorraad Maar werd op gestuurd,ik had het de volgende dag in huis.top Mooie zaak daar heb je er niet meer veel van.
Beste Mevrouw, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Ik wens u veel plezier met uw nieuwe Toni Perotti portemonne! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Al jaren mijn vaste tassenwinkel in h.sum Lieve mensen mooie tassen en lekker snel in huis. Voor mij al jaren van oss.
Beste Jacqueline, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Wij gaan het doorgeven aan onze collega's in Hilversum Ik wens u veel plezier met uw nieuwe Braccialini Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Goed advies en snelle levering
Beste Meneer, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Ik wens u veel plezier met uw nieuwe American Tourister koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Beste Jan, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Ik wens u veel plezier met uw nieuwe American Tourister koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
in de winkel besteld en de volgende dag thuis.
Beste Marilyn, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Ik wens u veel plezier met uw nieuwe Samsonite koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Levering duurde iets langer, maar de vestiging had zelf (voor levering) een vlek geconstateerd en al geruild met andere vestiging.
Beste Steef, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Ik wens u veel plezier met uw nieuwe BearDesign tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Zeer prettig geholpen,duidelijke uitleg en heel fijn dat de bezorgservice gratis is.
Beste Marion, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Ik wens u veel plezier met uw nieuwe Samsonite koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Volgende dag geleverd
Beste, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Ik wens u veel plezier met uw nieuwe Kipling tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Voorheen gingen we altijd naar de winkel in Hoorn maar na verhuizing van ons richting limburg is dat niet te doen dus online besteld en dat ging supermakkelijk en snel, goede omschrijving van het product en de vertrouwde kwaliteit van Van Os, fijn dat het zo kan!
Beste Mirella, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Ik wens u veel plezier met uw nieuwe Patchi portemonnee! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Snel geleverd en goed.
Beste Franka, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Ik wens u veel plezier met uw nieuwe Knirps paraplu! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Erg tevreden
Beste Piereta, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Ik wens u veel plezier met uw nieuwe New Rebels rugtas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Snelle levering, alles in orde én zelfs mooi ingepakt!
Beste S, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Ik wens u veel plezier met uw nieuwe Enrico Benetti Koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Netjes geholpen! Nalevering van 1 koffer was snel bezorgd
Beste Meneer, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Ik wens u veel plezier met uw nieuwe Samsonite Koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Prettig geholpen in de winkel. En de bestelde tas was snel bezorgd!
Beste Meneer, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Dank voor uw aankoop. ! Wij gaan het doorgeven aan onze collega's Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Binnen een dag geleverd
Beste Marcel, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Ik wens u veel plezier met uw nieuwe SuitSuit kofferhoes! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Ik kreeg een product toegestuurd dat afweek van de tekst en foto's op de webzijde. Het bleek een heel ander merk te zijn dan het bestelde product. Maar ook deze vervanger blijkt van zeer goede kwaliteit, en gaat hopelijk net zo lang mee als de vorige.
Beste Ponti, Dank u wel voor uw beoordeling! Goed dat u ons dat laat weten. Naar aanleiding van uw ervaring hebben wij het product opnieuw intern bekeken en daar aangepast waar nodig. Veel plezier met uw nieuwe boodschappenwagen! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Mijn 3e crosbody tas bij van Os plus een aantal jaren geleden een leren rugtas ware en zijn allemaal reuze naar mijn zin. Service uitstekend!
Beste Marion, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Een echte fan Ik wens u veel plezier met uw nieuwe MYOMY tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Leuke verkoopster. Ze ziet snel wat voor persoon ze voor zich heeft hetgeen het kopen van een koffer leuk maakt. Gaat goed mee in de wensen van mij (de klant) en adviseert. Zeer attent.
Beste J, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Ik wens u veel plezier met uw nieuwe Decent koffer. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
40 Beukerstraat 25
Zutphen 7201 LG