Snelle levering en top inpakservice

Een schitterende tas besteld en ingepakt laten leveren. Supersnelle levering. Kon meteen door naar de verjaardag van m’n beste vriendin. Helemaal blij !

deskundigheid en goede service

Hulp bij TSA slot

Geduldig geholpen en goed advies en zeer snelle afhandeling/levering

Fysiek in de winkel in Leiden zeer goed geholpen door de medewerker en de uiteindelijke keuze besteld en was binnen twee dagen afgeleverd.

Verliefd

Ik was verliefd oo deze tas. Had hem al een paar keer in een etalage gezien en heb hem nu uiteindelijk met een behoorlijke korting gekocht. Hij is nog steeds leuk, maar in gebruik valt het mij tegen. Het suède is nogal slap en om de risten te openen heb je beide handen nodig… Dus daarom drie sterren…

Prachtige tas en snel geleverd

Leuke zomertas en snel ge

Gebeld naar de winkel in Nijmegen, helaas de tas niet op voorraad. Gelijk geholpen om de tas online te bestellen. Om 17.00 uur besteld, volgende dag gelijk binnen. Top bedrijf

Super goed

Mooi artikel, snel geleverd. Was eerst in de winkel wezen kijken en dan via de website besteld. Vriendelijke verkoopster.

Dinsdagavond besteld, woensdag al geleverd.

Goede kwaliteit, snelle levering!

Tas is snel geleverd en van goede kwaliteit!

Perfect!

Laptop tas voor vrouwen besteld van FMME. Op tijd geleverd, komt overeen met de online foto's en prima kwaliteit. Webshop zoals het bedoeld is! PS Nog een vraagje over de factuur gehad aan de klantenservice, geen probleem, ze sturen deze gewoon nog een keertje extra. Goede service!

slechte ervaring als ik zelf niet had gereageerd had ik de koffer nu nog niet

wachten op een koffer die geleverd zou worden op zaterdag middag door post nl track en trace aanwezig alleen van Os had het niet aan post nl aangeboden heb een mail gestuurd naar van Os en men verzekerde mij over anderhalve dag zou het er zijn na afwachten nog steeds niks geleverd aan mij Heb toen gebeld met de service lijn en daar werd ik keurig geholpen en na het aanhoren van mijn verhaal is er actie ondernomen en het mij toegezegde dat het nu in orde komt kwam uit ik heb mijn koffer maar ik vraag mij af kunnen de dingen tegenwoordig niet meer in 1 keer goed gedaan worden?

Super geholpen in de winkel.

De rugzak kwam prvs op de dag die was afgesproken. Top

Fijne winkel

Mooie tassen en goede service.

Geweldig geholpen met de aankoop van twee koffers

Bijzonder vriendelijk personeel dat ons geholpen heeft met de keuze voor twee koffers. Had alle tijd voor ons. Een fijne winkel om te shoppen, ruime keuze.

Hoge verwachtingen waargemaakt

Een tas van van Fred de la Bretoniere besteld voor mijn vrouw en de inpakservice gebruikt. Kwam als een mooi feestelijk cadeau bezorgd. Ik bestel hier zeker nog eens. Oh ja, de tas viel zeer in de smaak......

Leuke winkelmedewerker

Tas gekocht een beek Wat een super leuke lieve winkelmedewerker staat daar in de winkel

Uitstekende winkel

Breed assortiment, de beste prijzen en snelle levering. Gewoon zoals het altijd zou moeten zijn.

Super service!

Na aankoop van mijn samsonite computer rugtas kwam ik er gelijk bij buitenkomst achter dat de gesp waar je de banden mee kan stellen niet goed werkte. Na goed gekeken te hebben bleek dat de gesp verkeerd aan de tas was bevestigd, een zgn productiefout. Ik ben gelijk terug naar binnen gegaan en daar is onmiddellijk een nieuwe tas online besteld, die 3 dagen later thuis bezorgd is. Super service! (Vestiging Leeuwarden)

Duidelijke site, goed verpakt en goed verzending.

Geweldige service en kwaliteit

Het is steeds een plezier om door de online catalogus te bladeren. Heel mooie goederen en steeds moeilijk om te kiezen. Het is een gevoel dat je als volwassene hebt als een kind in een speelgoedwinkel. Nu nog Montblanc pennen en ik ben helemaal verloren :-)

goed advies in winkel , gewenste kleur en maat snel thuis gestuurd.

Goed combinatie winkel en webshop

Genoeg keuzemogelijkheden en de volgende dag al bezorgd.

Precies de tas in de kleur die ik zocht en de volgende dag al bezorgd.

Liever fysieke winkel

Snel geleverd maar de tas groter dan de bedoeling. Retour voor eigen rekening. In de winkel is dat gratis maar dat is 45 min. reizen. Dus geen andere tas besteld, dat retourneren wordt mij te duur. Dus naar een fysieke winkel in de buurt, en dat is niet van Os

Ik had online een boodschappenkar besteld als kado voor een schoonzusje. Keurig geregeld en op het juiste adres afgeleverd

Denken mee naar de best passende invulling van mijn wensen

Medewerker neemt de tijd en denkt verder dan wat er fysiek in de winkel staat. Zo komen we tot de best passende keuze. 1 tas uit de winkel en een tas in vlotte verzending. Goed voorbeeld wat de waarde is van een fysieke winkel met deskundig personeel, hybride met het volledig aanbod van een online winkel.

40 Beukerstraat 25

Zutphen 7201 LG