Medewerker neemt de tijd en denkt verder dan wat er fysiek in de winkel staat. Zo komen we tot de best passende keuze. 1 tas uit de winkel en een tas in vlotte verzending. Goed voorbeeld wat de waarde is van een fysieke winkel met deskundig personeel, hybride met het volledig aanbod van een online winkel.
Beste Erik, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Mooi te lezen dat fysieke winkels nog altijd een belangrijke rol spelen in het maken van keuzes en advies in deze digitale wereld. Veel plezier met uw nieuwe Castelijn & Beerens Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Vriendelijk en deskundig personeel, de verkoopster heeft me prima geholpen. De tas was niet op de kleur in de winkel maar werd de dag later keurig thuisbezorgd
Beste Trudi, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Wij gaan het doorgeven aan onze collega's! Veel plezier met uw nieuwe Smaak Amsterdam tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Ik had een foto via een vriendin, v.d. rode tas die ik wilde kopen. De tas was niet voorradig in de winkel (The Mall). Wel werd mij dezelfde tas in een andere kleur getoond. Degene die mij hielp heeft direct gezord dat zij de rode tas bij een ander filiaal kon bestellen. Zo had ik mijn tas binnen enkele dagen thuis!
Beste Joyce, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Wij gaan het doorgeven aan onze collega's! Veel plezier met uw nieuwe the Monte Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Snelle levering en de tas is erg mooi en fijn. Stevig leer. Blij mee
Beste Edith, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe Hide & Stitches Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Dankzij hulp van het personeel goed geslaagd voor een nieuwe portemonnee
Beste Daphne, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe dR Amsterdam Portemonnee! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Snel en correct afgeleverd. Wel in 2 delen omdat ze vanuit verschillende winkels kwamen
Prachtige tas, mooi ingepakt en snel geleverd nml binnen 1 dag
Beste Patricia, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe FMME Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Pakket snel bezorgd, goed ingepakt en online ruime retourregeling. Maak ik geen gebruik van.
Beste Janna, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe Lycke Oslo weekendtas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
goed geholpen
Beste Jolanda, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe Fjällräven rugzak! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Snel en goed verzorgd geleverd. Alleen de track en trace klopte niet , maar daar kunnen jullie niets aan doen.
Beste Eric, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe Samsonite Koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
De tas werd gratis geleverd in een winkel in de buurt. Heb daar ook afgerekend. De dame die hielp was zeer vriendelijk. Dit is een winkel waar je je nog klant voelt!
Beste Véronique, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe DSTRCT Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
In december een mooie bruine tas in de winkel gekocht. Nu dezelfde tas in het zwart besteld, omdat hij zo goed bevalt. Keurig afgeleverd. Altijd prima service, ook in de winkel!
Beste Janet, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Fijn om u bij ons weer terug te zien. Veel plezier met uw nieuwe DSTRCT Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
prima levering, mooie tas
Beste Marlies, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe Dakine reistas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Mijn dochter en ik vonden het heerlijk om in de winkel rond te kijken. Vervolgens zijn we heel hartelijk en vrolijk te woord gestaan en geholpen
Beste Wilma, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe Zebra Trends Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Mijn bestelling keurig verpakt, en snel ontvangen. Prima qua kwaliteit. Echt een aanrader.
Beste Antjen, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe Spikes&Sparrow Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Zeer snelle levering van mijn prachtige The Bridge tas! Zat mooi verpakt en alles was perfect qua, tijd van levering, faktuur voor de garantie, eenvoudig te bestellen. Veel vertrouwen in dit bedrijf!
Beste Maud, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe The Bridge Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Zorgvuldig ingepakt, altijd netjes op tijd en uitstekende materiaal. Wat wil je nog meer? Dit is de vijfde aankoop. Ik ben gewoonweg tevreden met jullie. Tot snel weer!
Beste Fatima, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Wij zijn ook blij met U. Veel plezier met uw nieuwe Puccini Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Idem
Beste Guido, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe Windrose Sieradendoos! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Beste Patrick, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Wij gaan het doorgeven aan onze collega's. Veel plezier met uw nieuwe Reisenthel Reistas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Vriendelijke verkoopsters. Goede adviezen mbt. aankoop koffer, tas en cardholder. Zeer hulpvaardig.
Beste Adrie, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe American Tourister Koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Zojuist, op Valentijnsdag, heeft mijn vriendin haar nieuwe tas uitgepakt. Helaas heeft de tas op het meest in het oog springende deel ontsierende (vet)vlekken. Ontzettend zonde en dat betekent weer 'gedoe'. Retourzenden, een nieuwe bestellen en maar hopen dat de volgende tas wel puntgaaf is. Overigens kopen we wel meer bij van Os en dat verloopt eigenlijk altijd probleemloos. Daarom toch een aanbeveling, ondanks deze dikke onvoldoende.
Beste Rob, Wat vervelend dat je een tas hebt ontvangen die een vlek vertoond, onze excuses hiervoor. We hebben inmiddels contact met u gehad en sturen u een nieuw exemplaar op. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Snelle service, mooie rugzak.
beste Angelique, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe Pick&pack rugtas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sebastiaan Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Goed de tijd genomen en goed uit gelegd
beste Peter, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe Samsonite koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sebastiaan Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Snelle en probleemloze bezorging
beste Janny, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe Gennici Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Ik heb afgelopen week een tas gekocht die ik vandaag op een website toevallig een stuk goedkoper zag staan. Ik wordt bij Van Os altijd goed geholpen in de winkel en een klein prijsverschil met internet is logisch. Je wordt persoonlijk geholpen en je krijgt service. Nu was het prijsverschil wel heel veel dus ik heb contact opgenomen met de klantenservice. Binnen een dag hebben ze het verschil gestort op mijn rekening en kon ik de tas houden.
Beste Monica, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Uiteraard komen wij onze laagste prijsgarantie ook na. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
40 Beukerstraat 25
Zutphen 7201 LG