Had deze tas al in bruin leer. Echter deze zwarte suéde variant was op de site van Fred niet meer leverbaar was. Tot ik zag dat Van Os deze wel had. Ik ben er erg blij mee. Bestelling wordt snel en netjes verpakt bezorgd. Vriendelijke medewerkers bij de klantenservice.

Correct en snel geleverd. Product voldoet aan de verwachting.

Deskundig geholpen in de winkel.

Service is top!

Top service! Altijd zeer vriendelijke medewerkers!

Fijne ervaring met de verkoopster in BEEK

Mooi koffer uitgezocht , verkoopster heeft aan al mijn wensen voldaan , koffer besteld en daags er op keurig geleverd .PERFECT en bedankt.

uitvoerige voorlichting en uitgebreid tonen van de collectie

service is ook prima

Heel blij met jullie

Prachtige tassen, goede kwaliteit en krijg verpakt bezorgd!

Op tijd geleverd en mooi ingepakt!

Goede service. Mooie producten Hoewel mijn laatste aankoop qua uitstraling tegen viel. Op de foto was de tas mooier dan in het echt.

prima en snel geleverd

leuk artikel, voldoet aan verwachting

Ik en ontzettend blij met de aankoop van mijn tas en hoe alles met de aflevering gelopen is.

Heel goed.

Aardig en dskundige dames. Altijd vriendelijke service!

In de winkel was de gewenste kleur niet op voorraad. De dame heeft deze samen met ons besteld. Volgende dag werd de tas thuis bezorgd! Goede service en een mooie degelijke tas.

heel tevreden

Zoals afgesproken mooi verpakt als cadeau.

Prima site!

Hele mooie tas van valentino gekocht. Snel geleverd en alles was prima!

Altijd uitstekende kwaliteit voor een acceptabele prijs.

Het telefonisch onderhoud met de verkoopster was niet op een niveau wat je mag verwachten van een telefonische verkoopster. Verbale sociale vaardigheden lieten wat te wensen over.

Echt super mooie tas

Hele fijne ervaring

Mooie producten en fijne klantenservice

Mijn tas was niet in de goede kleur. Ze hebben alle vestigingen nagebeld en uiteindelijk de goede kleur kunnen vinden. Te gekke service!!

Service en vriendelijkheid

Vriendelijk en goed geholpen! Moest wat worden uitgezocht en ging allemaal heel prettig

Mijn nieuwe tas is prachtig.

De tas is precies wat ik zocht en de levering was vlug en keurig verpakt.Voor een volgende tas zeker naar Van Os tassen.

Troevende.

Zeer ter verder over het artikel

snelle levering, mooie tas

Snelle levering, alleen geen track and trace gehad. Tas is mooi en van goede kwaliteit

Aardig en behulpzaam

Werden meteen vriendelijk geholpen. Deze dame heeft ons verschillende koffers laten zien en kunnen uitleggen wat de verschillen zijn en welke maat we het beste konden nemen. Allemaal vriendelijke mensen, bedankt voor de service

Prima geregeld

Makkelijk geregeld en een prima kado

40 Beukerstraat 25

Zutphen 7201 LG