Supersnel in huis en was ook ingepakt. Dat was in dit geval echt super, aangezien het om een reiskoffertje ging en ik niet zulk groot inpakpapier had ;)
Goedemiddag Nathalie, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u zo enthousiast bent over onze service. Dat is waar wij het voor doen! Wij hopen u gauw weer te zien in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groeten, Stephanie
fijn geholpen. de boodschappen kar was niet op voorraad. bij een ander filiaal wel. hij werd ons direct toegestuurd.
Goedemorgen, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Leuk om te lezen dat u zo tevreden bent. Ook fijn dat het gelukt is met de boodschappenkar. Veel plezier ermee. Met vriendelijke groeten, Stephanie
Goede bezorging, prima kwaliteit.
Goedemorgen Fieny, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u zo tevreden bent. Dat is de service die wij graag verlenen. Veel plezier met uw nieuwe aankoop! Met vriendelijke groeten, Stephanie
Duidelijke omschrijving op de website en snel geleverd. Top!
Goedemorgen Marion, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te vernemen dat u zo enthousiast bent over onze service. Dat is de service die wij graag verlenen. Wij hopen u gauw weer te zien in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groeten, Stephanie
Goedemorgen Marian, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Goed om te lezen dat het snel is aangekomen bij u. Heel veel plezier met uw nieuwe aankoop! Met vriendelijke groeten, Stephanie
Bestelling werd de volgende dag bezorgd, netjes verpakt.
Goedemorgen, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Leuk om te lezen dat u zo enthousiast bent. Dat is de service die wij graag verlenen. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groeten, Stephanie
Uitstekend geholpen
Goedemorgen, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Leuk om te lezen dat u enthousiast bent over onze service. Dat is de service die wij graag verlenen. Wij hopen uw gauw weer te zien in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groeten, Stephanie
Mooie koffers van goeie kwaliteit Besteld andere dag in huis
Goedemorgen Yvonne, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u zo tevreden bent met onze service. Dat is de service die wij graag verlenen. Wij hopen u gauw weer te zien in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groeten, Stephanie
Snelle levering op aangegeven tijd Materiaal perfecte kwaliteit
Goedemiddag Harry, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Leuk om te lezen dat u zo enthousiast bent over de kwaliteit + verzending. Dat is waar wij naar streven. Wij hopen u gauw weer te zien in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groeten, Stephanie
Goede website en de volgende dag al in huis, top!!
Goedemorgen, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u zo tevreden bent met onze website + service. Dat is waar wij het voor doen. Veel plezier met uw nieuwe aankoop. Met vriendelijke groeten, Stephanie
Goed produkt en snelle service
Goedenavond Patrick, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u zo tevreden bent met onze service. Dat is de service die wij graag verlenen. Wij hopen u gauw weer te zien in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groeten, Stephanie
Had problemen met de levering van mijn bestelling. Dit probleem hebben ze gelijk opgepakt en afgestemd met Post.nl. Inmiddels heb ik mijn tas ontvangen en van OS heeft hier navraag naar gedaan.
Goedemorgen, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Vervelend om te vernemen dat er problemen waren met de zending, maar gelukkig is het opgelost! Dat is de service die wij ook graag verlenen. Wij hopen u gauw weer te zien in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groeten, Stephanie
Ik ben goed en vriendelijk geholpen.
Goedemorgen, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat u goed bent geholpen. Dat is de service die wij graag verlenen. Veel plezier met uw nieuwe aankoop. Met vriendelijke groeten, Stephanie
Wij zijn er nu mee op vakantie en het dient zijn doel. Er kan echt veel in en is erg praktisch met veel vakken. Erg tevreden. En die wieltjes, heerlijk stil!!
Goedemiddag, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te vernemen dat het naar wens is en dat het allemaal goed gaat. Heel veel plezier op uw vakantie! Wij hopen u gauw weer terug te zien in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groeten, Stephanie
Mijn koffer slot functioneerde niet meer, vriendelijk en super geholpen. Met mijn koffer met een nieuw slot de winkel weer verlaten. Betere service kan je nergens verwachten.
Goedemiddag Mina, Vervelend om te lezen dat het slot niet goed functioneerde, maar fijn dat het is opgelost. Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Fijne dag gewenst. Met vriendelijke groeten, Stephanie
Ik was in leeuwarden een weekendje en ben gaan shoppen bij Zaailand. ik trof erg super vriendelijke dames die mij geholpen hebben. we hebben gelachen en een aantal artikelen gekocht. En mijn koffer heb ik kort daarna netjes via de post ontvangen. Super dienstverlening met vriendelijke dames. TOP!
Goedemiddag, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wat leuk om uw reactie/beleving te lezen. Fijn dat u het zo gezellig heeft gehad en onze service als fijn heeft ervaren. Dat is de service waar wij naar streven. Heel veel plezier met uw nieuwe aankoop. Met vriendelijke groeten, Stephanie
Prachtige Gabs tas besteld. Volgende dag in huis. Tas is supermooi.
Goedemorgen Ginnie, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Goed om te zien dat u zo tevreden bent. Dat is waar wij het voor doen. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe tas. Met vriendelijke groeten, Stephanie
Kwaliteit en goede service in de winkel en online.
Goedemorgen Willem, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Dat is de service die wij graag verlenen. Wij hopen u gauw weer te zien in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groeten, Stephanie
Zeer behulpzame en hele vriendelijke medewerkers. Onze koffers gisteren omgewisseld voor kleinere. Geen probleem. Daarom altijd naar Van Os!!
Goedemorgen, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u zo naar tevredenheid geholpen bent. Dat is de service die wij graag verlenen. Wij hopen u gauw weer terug te zien in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groeten, Stephanie
Met wat hulp in de winkel een boodschappenkar uitgezocht en besteld Fijne assistentie!
Goedemorgen Emmy, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Leuk om te lezen dat u met alle tevredenheid geholpen bent en hierdoor een keuze heeft kunnen maken. Veel plezier met uw nieuwe aankoop! Met vriendelijke groeten, Stephanie
Tas geleverd met beveiligingsklem er nog aan. Extra ritje naar het magazijn moeyen maken om de klem te laten verwijderen. Vriendelijk geholpen.
Goedemorgen Ursula, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wat ontzettend vervelend dat de beveiligingsklem er nog aan zat. Dit is natuurlijk absoluut niet de bedoeling en gaan wij nog meer alert op zijn. Fijn dat het opgelost is. Veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groeten, Stephanie
Produkt van hele goede kwaliteit en de foto is op waarheid met het werkelijke produkt. Verzorging van de verzending heel goed geregeld. Een aanrader.
Goedemorgen, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u zo tevreden bent met de kwaliteit en onze service. Dat is waar wij het voor doen. Met vriendelijke groeten, Stephanie
Blij met mijn prachtige handtas. Laat in de middag besteld, volgende ochtend al voor elf uur in huis.
Goedemorgen, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Leuk om te lezen dat u zo enthousiast bent. Dat is de service die wij graag verlenen. Veel plezier met uw nieuwe aankoop. Met vriendelijke groeten, Stephanie
Goede informatie over je bestelling, snelle levering..
Goedemorgen, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u zo tevreden bent met onze service. Dat is de service die wij graag verlenen. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groeten, Stephanie
IK had een tas besteld en de kleur bleek niet de juiste. Mijn retourmelding is heel snel verlopen, evenals het terugstorten van het geld. Dank hiervoor
Goedemorgen, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Jammer dat het niet de juiste kleur bleek te zijn, maar fijn dat u onze service zo waardeert. Dat is wat wij streven. Wij hopen u gauw weer te zien in 1 van onze (web)winkels. Met vriendelijke groeten, Stephanie
40 Beukerstraat 25
Zutphen 7201 LG