Snel geleverd en leuk ingepakt!

Supersnel in huis en was ook ingepakt. Dat was in dit geval echt super, aangezien het om een reiskoffertje ging en ik niet zulk groot inpakpapier had ;)

fijn geholpen. de boodschappen kar was niet op voorraad. bij een ander filiaal wel. hij werd ons direct toegestuurd.

Goede bezorging, prima kwaliteit.

Super tas, snel geleverd!

Duidelijke omschrijving op de website en snel geleverd. Top!

Mooi product

Prima zaak

Bestelling werd de volgende dag bezorgd, netjes verpakt.

Uitstekend geholpen

Mooie koffers van goeie kwaliteit Besteld andere dag in huis

Perfecte kwaliteit, snel en correct

Snelle levering op aangegeven tijd Materiaal perfecte kwaliteit

Snelle levering!

Goede website en de volgende dag al in huis, top!!

Goed produkt en snelle service

Helemaal top!

Had problemen met de levering van mijn bestelling. Dit probleem hebben ze gelijk opgepakt en afgestemd met Post.nl. Inmiddels heb ik mijn tas ontvangen en van OS heeft hier navraag naar gedaan.

Vriendelijke verkoopster ben goed geholpen.

Ik ben goed en vriendelijk geholpen.

Top tas

Wij zijn er nu mee op vakantie en het dient zijn doel. Er kan echt veel in en is erg praktisch met veel vakken. Erg tevreden. En die wieltjes, heerlijk stil!!

TOP Service

Mijn koffer slot functioneerde niet meer, vriendelijk en super geholpen. Met mijn koffer met een nieuw slot de winkel weer verlaten. Betere service kan je nergens verwachten.

Perfecto

Ik was in leeuwarden een weekendje en ben gaan shoppen bij Zaailand. ik trof erg super vriendelijke dames die mij geholpen hebben. we hebben gelachen en een aantal artikelen gekocht. En mijn koffer heb ik kort daarna netjes via de post ontvangen. Super dienstverlening met vriendelijke dames. TOP!

Super ervaring met van Os.

Prachtige Gabs tas besteld. Volgende dag in huis. Tas is supermooi.

Gewoon goed.

Kwaliteit en goede service in de winkel en online.

Alles perfect

Zeer behulpzame en hele vriendelijke medewerkers. Onze koffers gisteren omgewisseld voor kleinere. Geen probleem. Daarom altijd naar Van Os!!

Fijn geholpen

Met wat hulp in de winkel een boodschappenkar uitgezocht en besteld Fijne assistentie!

Prima maar....

Tas geleverd met beveiligingsklem er nog aan. Extra ritje naar het magazijn moeyen maken om de klem te laten verwijderen. Vriendelijk geholpen.

Produkt van hele goede kwaliteit en de foto is op waarheid met het werkelijke produkt. Verzorging van de verzending heel goed geregeld. Een aanrader.

Razendsnelle bezorging!

Blij met mijn prachtige handtas. Laat in de middag besteld, volgende ochtend al voor elf uur in huis.

Goede informatie over je bestelling, snelle levering..

Zeer betrouwbaar

IK had een tas besteld en de kleur bleek niet de juiste. Mijn retourmelding is heel snel verlopen, evenals het terugstorten van het geld. Dank hiervoor

40 Beukerstraat 25

Zutphen 7201 LG