Goede en snelle levering van een mooie tas
Beste Marcel, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe Bear design ! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Vriendelijke mensen tas was er in bruin en ik wilde zwart. En dat is prima geregeld en thuis bezorgd.
Beste Desiree, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe Bear design tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Snel geleverd, leuk ingepakt en prachtige kwaliteit.
Beste S, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe House of Sajaco tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Het klopt gewoon allemaal precies en betaald geen geld voor onzin. De spullen gaan lang mee en daar betaal ik ook voor. Het was netjes optijd bezorgd, daar houd in ook van.
Beste Leviene, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe Secrid Twinwallet! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Cadeau gekocht voor kerst, anders dan bij veel webshops werd dit gratis ingepakt en snel thuisbezorgd. Achteraf betalen ook fijn.
Beste Mari, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe Orbitkey key organisor! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Snelle levering. Goed ingepakt Tas zoals op afbeelding. Mooi leer. Prijs/kwaliteit goed
Beste Paola, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe DSTRCT tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Mooi verpakt en bijzonder blij met het product.
Beste Eduard, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe Studio Noos tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Bestelling kwam op de afgesproken dag.
Beste Helena, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe Berba tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Stephanie Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Zaak waar ik van op aan kan.
Beste meneer Hagendijk, Dankjewel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe handschoenen ! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Altijd goede service, leuk personeel Via de site ook super
Beste Cora, Dankjewel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe Tas ! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
De keuze van kwaliteitsartikelen, de regelmatige acties voor VIP klanten en de snelle en verzorgde bezorging van de gekochte goederen is voor duimen en vingers af te likken ! Het is telkens een plezier om iets (online) te bestellen. Het is weer een tijdje geweest dat ik in de winkel in Maastricht geweest ben, de hulp in keuze mis je natuurlijk online. Indien je advies wil is deze winkel een aanrader !
Beste Rik, Dankjewel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe Secrid! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Fijn geholpen in Leeuwarden, koffer was niet op voorraad in de gewilde kleur maar snel kosteloos thuisgeleverd. Super service!
Beste Rens, Dankjewel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Super tas. Heel mooi ingepakt.
Beste Doortje, Dankjewel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe tas van Berba Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Mooie tas. Goede kwaliteit
Beste katrien, Dankjewel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe tas van Spikes & Sparrow! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Tas die bedoelde is snel en onbeschadigd geleverd
Beste Els, Dankjewel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe tas van Eastpak1 Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Mooie tas besteld. En voldoet aan mijn verwachting. Netjes verpakt. Snel bezorgd.
Beste Melanie, Dankjewel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw nieuwe tas van Emily & Noah. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Uitstekende service en aardig personeel.
Mooie tassen. Goede service
Beste Wendy, Dankjewel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met je nieuwe tas van Flora & Co! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Wij hebben geprobeerd de beloofde € 10 korting te ontvangen maar dat is niet gelukt. Jammer en erg teleurstellend. We konden ook niet vinden dat je, om daarvoor in aanmerking te komen, voor een bepaald bedrag moest bestellen. Het geleverde product is overigens prima. Ondanks onze teleurstelling toch fijne feestdagen en een voorspoedig en gezond 2023 gewenst.
Beste Willie, Dank u wel voor uw beoordeling. Wellicht bleek onze instructie niet helemaal duidelijk te zijn, wij gaan daar intern nog eens naar kijken. Uiteraard krijgt u alsnog de korting van ons, en neem ik nog even persoonlijk contact met u op. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Ursprüngliche Bewertung
2 dames die er net werkten wisten (bijna) niks over de producten en konden het internet en de kassa niet bedienen zonder hulplijn…. Uiteindelijk na lang wachten een bestelling via internet gedaan. Volgende dag in huis dat dan weer wel!
Beste Annemiek, Dankjewel voor uw beoordeling! Wij begrijpen uw teleurstelling van uw winkelbezoek. Intern zijn wij hard bezig om onze nieuwe collega's op te leiden, zodat zij de service en informatie kunnen geven die u van ons mag verwachten. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. We wensen u veel plezier met uw nieuwe Cowboysbag tas! Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Beste Yvonne, Dankjewel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met je nieuwe tas van DSTRCT! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Mooie koffer gekocht, zat helaas een kras op door het verzenden.. Gebeld met een hele vriendelijke medewerkster, en een nette oplossing gekregen.. Zeer tevreden, aanrader. En nu heerlijk reizen met de mooie koffer(s) van van Os.
Beste Sabine, Dankjewel voor uw mooie beoordeling, en dank voor het compliment. Veel plezier met uw SuitSuit Koffer en hoes! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Vriendelijk geholpen in de winkel, ze hadden niet de tas die ik graag wilde maar hebben deze vervolgens online voor mij besteld.
Beste Mevrouw Mos, Dankjewel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw Fjällräven Rugtas ! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Koffer in winkel gekocht en accessoires werden in winkel online besteld zodat ik geen verzendkosten hoefden te betalen.
Beste Marieke, Dankjewel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw SuitSuit Koffer en hoes! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Goede website, snelle levering
Beste Kitty, Dankjewel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw Secrid aankoop. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
40 Beukerstraat 25
Zutphen 7201 LG