Nog geen ervaring

Ik ga de koffer volgende week gebruiken maar zoals ik zie is het en een mooie en tevens stevige koffer die ook nog eens licht van gewicht is dus tot nu erg tevreden

Heel goed geholpen toen bleek dat product misschien niet op tijd aan zou komen

Het product zou misschien niet op tijd aankomen, maar men was aan de telefoon zeer flexibel door het alsnog naar een ander adres te laten sturen. Wel moest iknzelf bellen waar het bleef en kreeg ik geen bericht dat er problemen waren omdat het het lastste exemplaar was,dat uit 1 van de winkels moest komen.

Heel goed geholpen toen bleek dat product misschien niet op tijd aan zou komen

In de winkel de tas besteld en enkele dagen later al in huis. Goede en zeer vriendelijke service in de winkel. De tas voldoet aan alle verwachtingen. Van OS tassen een absolute aanrader.

Snelle en goede service

Cadeau mooi ingepakt ontvangen en vlotte bezorging! Prima allemaal!

Snelle en goede service

Cadeau mooi ingepakt ontvangen en vlotte bezorging! Prima allemaal!

Mooie rugtas, vlot bezorgd

De rugtas was precies zoals op de foto's en zoals beschreven. Het bestellen was makkelijk en de tas werd zorgvuldig verpakt binnen 2 dagen bezorgd. Ik ben er heel blij mee.

Mooie rugtas, vlot bezorgd

Snel verstuurd, keurig verpakt en ingepakt en mooie kwaliteit

Prachtig verjaarscadeau voor mijn dochter besteld, dat als extra keurig ingepakt aankwam. Uiteraard was ik dat vergeten zodat in de door mij ingepakte door nog een ingepakte tas zat, dubbele verrassing, dus ;-) Super service in de winkel op Hoog Catharijne en online makkelijk besteld en snel en keurig geleverd. Niks op aan te merken.

Snel verstuurd, keurig verpakt en ingepakt en mooie kwaliteit

Zit al meer dan een week te wachten op het pakketje

Niet goed

Zit al meer dan een week te wachten op het pakketje

Niet goed

Matig

Veel te late levering

In de zaak prettig geholpen, tas de volgende dag reeds geleverd

Ik ben er heel blij mee en hoop er veel gebruik van te maken. De uitstraling vind ik ook belangrijk en daar voldoet dit aan. Dank er voor

Verkeerde bezorgd.

Ik bestelde twee paar handschoenen. Er kwam een paar. Na bellen wel een tweede paar toegestuurd gekregen maar zwart ipv. bruin.

Vriendelijk en snel

In de mall of the netherlands niet meer in de kleur die ik wilde. Werd gelijk voor me besteld met nog korting die in de winkel gold!

Vriendelijk en snel

40 Beukerstraat 25