Goede en snel geleverd
Beste Gerrie, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Valentino Tas ! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Tas bleek te groot te zijn en kon zo terug. Prima service.
Beste Ingrid, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Mooi om te lezen dat u onze service prima vind. Wij zullen er alles aan doen, om onze service altijd te verbeteren. Graag tot ziens in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sebastiaan Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Ben een tassen liefhebster en de tassen zien er net zo prachtig uit als aangegeven op de flyer. Ook vlotte levering bij bestelling.
Beste Ingrid, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Mooi om te lezen dat wij de zelfde liefde hebben voor tassen. Veel plezier met uw Zebra Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Ben heel tevreden over de gang van zaken
Beste Otti, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Een snelle service staat hoog in het vaandel bij ons. Jammer dat de visona tas niet helemaal uw smaak was. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Mooie portemonnee. Leuk kleurtje en handig formaat.
Beste Janneke, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Gigi Fratelli Portemonnee! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Ik zocht een tas van mooie kwaliteit. Mijn bestelling werd keurig afgehandeld.
Goedemorgen Tiene, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Shabbies Amsterdanm Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Goedemorgen Lisette, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Coach Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Had een portemonnee besteld, die niet bij post.nl punt was aangekomen. Mevrouw heeft direct actie ondernomen en de volgende dag kon ik hem al ophalen. Chapeau......geweldige service, dank jullie wel
Goedemiddag Ria, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Het was even snel schakelen voor u, maar graag gedaan. Veel plezier met uw nieuwe Gigi Fratelli Portemonnee! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Ik wilde een rugtas ruilen die ik via internet had besteld. De verkoopster hielp ne aan een beter model en handelde de ruiling perfect af. Ik ga voortaan liever gelijk naar de winkel. Gr. Neliy
Goedemiddag Nel, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Het geeft veel voordelen dat wij naast een online winkel, ook 28 fysieke winkels hebben waar u de gekochte goederen kan ruilen en of terugbrengen, maar ook uw online bestellingen kan afhalen. Veel plezier met uw nieuwe rugzak.! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Artikel gelijk afgebeeld
Goedemiddag Christel, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Wimona Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Goed geholpen, een product niet aanwezig en is thuis bezorgd.
Goedemiddag, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Bear Design tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Een prachtige tas voor een zéér redelijke prijs. Ben er blij mee!
Beste Mevrouw Gransier, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe DSTRCT Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Snel en vlot geleverd, degelijk verpakt, alles top !
Beste Petra, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Fabrizio Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Tas was in mijn gewenste kleur niet in winkel. Gratis thuis bezorgd binnen twee dagen!
Beste Petra, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Enrico Benetti Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Leuk heuptasje gekocht voor mijn dochter welke ging backpacken in Australië voor onbepaalde tijd. Binnen een week was de binnenkant al kapot terwijl er niet eens veel aan spullen in zat. Meerder keren gemaild en vervolgens gebeld naar Van Os, omdat ze het blijkbaar niet goed begrepen hadden? Maar ze moesten toch echt het origineel terug hebben om naar de fabrikant te sturen, dat mocht zelfs na 100 dagen. Dat snap ik wel, maar denk je nou dat een backpacker dit kapotte exemplaar mee gaat slepen of terug naar Nederland gaat opsturen? Denk het niet! Bedankt voor het meedenken!
Goedemiddag Petra, Hartelijk dank voor je beoordeling. Na ons contact via de mail en telefoon hebben wij u verteld dat er spelregels zijn verbonden aan het retourneren van een artikel. Normaal hanteren wij hiervoor 100 dagen, voor u hebben we een uitzondering gemaakt om het na de vakantie van uw dochter te doen. Het heuptasje is nog wel te gebruiken, door de voering eruit te knippen. Hopende u hiermee van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Snel verzonden
Beste Ellen, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Duffy Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Mijn tas was kapot gegaan en mocht voor het bedrag een nieuwe tas uitzoeken omdat mijn tas niet meer te maken was.
Beste Diana, Dankjewel voor uw mooie beoordeling, en fijn dat u onze service zo waardeert. Veel plezier met uw nieuwe Puccini Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Hebben wel zelf de beveiliging eraf moeten halen; is een aandachtspuntje!
Beste Fokje, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Uw tas is in ieder geval veilig aangekomen :) Veel plezier met uw nieuwe Cabaia Rugzak! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Zoals in bovenstaande zin aangegeven ben ik zeer tevreden over mijn bezoek aan uw winkel, had niet anders verwacht na eerdere ervaring.
Beste Mevrouw van Leeuwen, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Gigi Fratelli Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Snelle levering, mooie en veilige verpakking en een hele mooie tas waar ik weer jaren van kan genieten. Superblij mee!
Beste Marian, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Rise of Rosa Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Ik heb heel goede ervaring. Was voor mij bij jullie de eerste keer en een foutje van mijn kant werd direct hersteld toen ik een mail gestuurd had.
Beste Hannie, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Cowboysbag ! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
In de winkel erg prettig geholpen door een vlotte dame. Door haar meedenken was de deal snel rond. Voor herhaling vatbaar!
Beste Maichel, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Wij gaan dit doorgeven aan ons filiaal in Laren. Veel plezier met uw nieuwe Piquardo Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Snelle levering en netjes verpakt. Mooie tas, prijs en kwaliteit top!
Beste Petra, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Flora&Co Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Bij binnenkomst krijg je de tijd om rond te kijken. Als je advies wilt krijg je die en daar wordt de tijd voor genomen..Het advies wat wij kregen was Top en de keuze was snel gemaakt. Helaas maar 1 koffer aanwezig. Bij een ander filiaal stond er nog een. Deze werd gereserveerd en twee dagen later werd deze koffer keurig thuis bezorgd.
Beste Frank, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Decent on Tour handbagage ! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sebastiaan Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Ik was al een tijd op zoek naar een rolkoffer voor mijn dossiers. Van Os had hem niet in de winkel staan; we hebben er samen naar gezocht op hun website en toen kon ik hem zo bestellen. De volgende dag had ik hem in huis!
Beste Wendy, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Samsonite laptoptrolley ! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sebastiaan Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
40 Beukerstraat 25
Zutphen 7201 LG