zeer behulpzaam
Beste Henri, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Orbitkey! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Ik ben helemaal tevreden met mijn mooie leren tas, snel bezorgd en netjes verpakt.
Beste Mevrouw Ine, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe the Monte Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Ik zag een leuke tas op de website. In de winkel was die tas niet in mijn gewenste kleur op voorraad maar werd meteen besteld en ik had 'm de volgende dag al keurig in huis. Prima service!
Beste Mevrouw Tuik, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe the Monte Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Zowel in de winkel zelf als online: zeer klantvriendelijk en snelle levering! En een prachtige collectie natuurlijk.
Beste Meneer Boot Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Bear Design Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
tas is naar tevredenheid.
Beste Arjan, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sebastiaan Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
artikel toch anders dan gedacht (kleiner)
Beste Eric, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe portemonnee! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sebastiaan Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Tasje viel klein uit! Geruild in winkel! Mooie zaak! Goed geholpen! Twee andere tasjes gekocht!
Beste Ida, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Tassen! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Beste Ellen, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Samsonite Koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Hele fijne koffers
Beste Mariët, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u de kwaliteit van onze producten waardeert. Veel plezier met je nieuwe Samsonite Koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers.
Prima hoor
Beste Lindsay, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe Flora&Co Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers0.
Hoewel de verpakking van de portemonnee in de brievenbus nat bleek te zijn, had de inhoud gelukkig geen waterschade. De op dezelfde dag bezorgde tas zat goed verpakt in een doos. Al met al; redelijk tevreden over de bezorging.
Beste Marijke, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe Bear design tas en portemonnee! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Mooie tas, goed verpakt, snel geleverd.
Beste Astrid, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw Flora&Co Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
We hebben de tas in Helmond geruild tegen een groter model.
Beste Bep, Dankjewel voor uw beoordeling. Toch fijn om uw web aankopen in 1 van onze winkels te kunnen ruilen. Veel plezier met uw tas!. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Mijn bestelde tas was er in 3 dagen. Keurig verpakt en in mooie cadeauverpakking. Tas is precies wat ik ervan verwacht had.
Beste Mevrouw Versluis, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw the Monte tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Klantvriendelijk, behulpzaam gewoon goed. Fijn geholpen door het personeel.
Beste Mevrouw Verbakel, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw SuitSuit Koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Niks op aan te merken
Beste Kirsty, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw Guess Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Het pakketje is goed ingepakt afgeleverd bij het ophaalpunt dat ik hat aangegeven. Het product zekf ziet er onberispelijk uit. Mooi afgewerkt en de kleur was precies zoals ik had gehoopt. Kortom, precies wat ik wilde. Heel fijn. Prima leverancier, goed product, goede bezorgservice. Top!
Beste Yvonne, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw Cowboysbag! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Wij zijn al paar keer in de winkel geweest om dingen te kopen (zoals rugzakken of portemonnee) en als er iets mee is geven ze de service om het te repareren (of ze proberen het althans). Deze keer er voor gekozen om iets te laten opsturen en dit is ook goed gegaan. Snel bezorgd.
Beste Monique, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Goed te lezen dat u onze online service ook waardeerd als trouwe klant. Veel plezier met uw Castelijn en Beerens. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Ik heb mijn tas na een aantal dagen binnen gekregen aandachtspunt. mijn gegevens stond niet goed op de doos, daardoor heb ik geen bevestiging gekregen dat mijn pakket op afhaalpunt was aangekomen. verder alles prima verlopen
Beste Wilma, Dank voor uw beoordeling. Vervelend te lezen dat uw pakket nog niet is aangekomen,bij controle blijkt uw pakket al de 24ste September te zijn afgeleverd bij het door u gekozen afhaalpunt. Ik neem nog even persoonlijk contact met u op. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Ursprüngliche Bewertung
Vorige week heb ik mijn tas besteld, verder heb ik nog niks vernomen, geen mail o.i.d. Op de site bestellen is goed te doen, maar nu nog afwachten. Volgende keer gewoon weer in de winkel halen
Mooie tas en goede service
Beste Tineke, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw Lycke Oslo Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Hele fijne winkel En super snelle nette levering
Beste Margarita, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw Guess Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Tassen snel geleverd, altijd mooi en vriendelijke service als je een vraag hebt, mijn complimenten!!
Beste Tineke, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw Flora&Co Tassen! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Produkt zit goed inelkaar, heeft een ruime inhoud en kan het nodige gewicht laten transporteren. De kleur is zeer opvallend en daarmee in de winkel en op het zebrapad goed zichtbaar. Voor een redelijke prijs on line besteld en thuisgebracht.
Snelle levering en goed en leuk verpakt!
Beste Bert, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Ik hoop dat u succes heeft gehad met het mooie ingepakte cadeau wat u gegeven heeft. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Snelle en correcte levering!
Beste Louisa, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw Samsonite ! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
40 Beukerstraat 25
Zutphen 7201 LG