Snel en gemakkelijk, gratis thuis bezorgd. Ook winkel had geïnformeerd of alles goed was aangekomen.
Beste Marijke, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe Samsonite Reistas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sebastiaan Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Door een misverstand verkeerde tas ontvangen. Kosteloos teruggestuurd en snel geld weer ontvangen.
Beste Annelies, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Ja, als er iets misgaat helaas proberen wij zo snel mogelijk de fout te herstellen en de verwachte service te verlenen. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Beste Petra, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw Enrico Benetti Koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Prachtig tasje.
Beste Gré Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw Mosz Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Mijn dochter had een tas online aangeschaft, helaas was hij toch te klein, zonder problemen zonder kosten kunnen retourneten in de winkel
Beste Frans, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Met 30 winkels in Nederland is er altijd een mogelijkheid om uw retour in de winkekl terug te brengen of te ruilen. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
De betaal opties werkten niet.AfterPay niet, iDeal niet en in de eerste instantie de cado binnen optie niet. Toen ik belde met de klantenservice, lieve dame aan de telefoon maar die raadde dan aan om maar in de winkel te kopen.
Beste Roos, Dankjewel voor uw beoordeling. Mede door uw telefoontje zijn wij er achtergekomen dat er een storing was met Paypall. Gelukkig hebben onze IT mensen het probleem snel kunnen oplossen. Nogmaals dank voor uw melding en veel plezier met uw Flora&Co Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Snel geleverd en goed verpakt.
Beste Deborah, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw Enrico Benetti koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sebastiaan Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Er ging wat mis met mijn bestelling, maar dit werd op ontzettend klantvriendelijke manier opgepakt en opgelost. En meer dan dat. Nog niet eerder zo’n service ervaren bij een online aankoop, chapeau! Daarnaast voldoen de producten aan alle verwachtingen, we zijn er erg blij mee. Dankjulliewel!
Beste Janneke, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Ja het ging zeker even mis maar dat kan, daar waar mensen werken kunnen fouten gemaakt worden. Het is eens fijn te horen dat mensen onze service en inzet waarderen, dank! daar doen wij het voor. Veel plezier met uw aankopen. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Ik had op de site een paar mooie tassen uitgezocht en die had ik de volgende dag al in huis. Ben superblij met m’n aankoop.
Beste Hilde, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw Emily&Noah Tassen! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Zeer goede ervaring
Beste Marianne, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met je Travelite Reiskoffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Snelle levering. Vriendelijke, klantenservice goed bereikbaar.
Beste Linda, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe Brics tas ! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sebastiaan Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Mooi product en snelle levering
Beste Hendrika, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met je The Monte tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
In het filiaal te Utrecht de door ons gewenste maat koffers niet aanwezig. Behulpzame medewerkster gaf aan deze uit het centrale magazijn naar ons te kunnen laten verzenden. De andere dag zijn de koffers al geleverd. TOP
Beste Bep, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met je Enrico Benetti koffers! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Tevreden
Beste Viviane, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met je Eastpak Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Er zat nog een alarm in de tas dus moest mijn man toch weer naar de winkel
Beste Wilma, Dankjewel voor uw beoordeling. Vervelend dat het alarm er nog aan zit en goed dat u het ons meld. Uiteraard onze excuss hiervoor ! Ik neem nog even persoonlijk contact met u op. Veel plezier met uw Lycke Oslo Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Bestelling geplaatst en de dag erop was de levering bij mij. Geweldig.
Beste Siet, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met je Spikes & Sparrow Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Het is prettig om bij een fysieke winkel te bestellen. Dan kun je er indien gewenst langs gaan en je steunt de fysieke winkel. Prettig als er fysieke winkels blijven, die je kunt bezoeken. Gezellig ook voor het straatbeeld.
Beste Henri, Dankjewel voor uw mooie beoordeling en voor het steunen van de plaatselijke winkeliers. Veel plezier met je Samsonite Koffer ! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
heel snel het bestelde artikel onbeschadigd ontvangen
Beste Ria, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met je dR Amsterdam Portemonnee ! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Product als omschreven, mooie aanbieding, vlotte service
Beste Carla, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met je Fjallraven Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
De dame die ons hielp gaf goede informatie en was zeer behulpzaam. Afhandeling was prima, de koffer werd keurig thuisbezorgd. Prima service en kwaliteit!
Beste Mevrouw Gans, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Vakmanschap staat hoog bij ons in het vaandel. Veel plezier met uw Samsonite Koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Werd uitstekend geholpen in de winkel door een vriendelijke en geduldige verkoopster. Mijn aankoop was er binnen twee dagen en voldeed aan alle verwachtingen. Prachtig!
Beste Leentje, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw Gigi Fratelli Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Nadat de tas in de winkel besteld was. Is er later ook nog gebeld of de ontvangst goed was gegaan.
Beste Yvonne, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw Flora&Co Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Goede informatie en voldoende keuze
Beste Rienk, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Samsonite koffers! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sebastiaan Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Ik zou het voor het milieu prettiger vinden als de tas met minder verpakkingsmateriaal was verstuurd! Ik had kado verpakking gekozen, dat was super mooi verzorgd, maar daaromheen zat een hele grote doos….zonde van het karton toch?
Beste N, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe rugtas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sebastiaan Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Snel en goed geholpen in de winkel , verkoopster heeft online besteld en in twee werkdagen was het binnen
Beste Ria, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw the Monte Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
40 Beukerstraat 25
Zutphen 7201 LG