Snel en gemakkelijk, gratis thuis bezorgd. Ook winkel had geïnformeerd of alles goed was aangekomen.

Super service

Door een misverstand verkeerde tas ontvangen. Kosteloos teruggestuurd en snel geld weer ontvangen.

Zeer snelle goed levering

Supermooi tasje!

Prachtig tasje.

Uitstekende service

Mijn dochter had een tas online aangeschaft, helaas was hij toch te klein, zonder problemen zonder kosten kunnen retourneten in de winkel

Jammer van de betaalmogelijkheden die niet klopten, wel een snelle levering

De betaal opties werkten niet.AfterPay niet, iDeal niet en in de eerste instantie de cado binnen optie niet. Toen ik belde met de klantenservice, lieve dame aan de telefoon maar die raadde dan aan om maar in de winkel te kopen.

Snel geleverd en goed verpakt.

Meest geweldige service

Er ging wat mis met mijn bestelling, maar dit werd op ontzettend klantvriendelijke manier opgepakt en opgelost. En meer dan dat. Nog niet eerder zo’n service ervaren bij een online aankoop, chapeau! Daarnaast voldoen de producten aan alle verwachtingen, we zijn er erg blij mee. Dankjulliewel!

Snelle levering.

Ik had op de site een paar mooie tassen uitgezocht en die had ik de volgende dag al in huis. Ben superblij met m’n aankoop.

Vakkundig en zeer vriendelijk personeel

Zeer goede ervaring

Prettige communicatie

Snelle levering. Vriendelijke, klantenservice goed bereikbaar.

Mooi product en snelle levering

Meedenkend, behulpzaam.

In het filiaal te Utrecht de door ons gewenste maat koffers niet aanwezig. Behulpzame medewerkster gaf aan deze uit het centrale magazijn naar ons te kunnen laten verzenden. De andere dag zijn de koffers al geleverd. TOP

Tevreden

Tevreden

Matig

Er zat nog een alarm in de tas dus moest mijn man toch weer naar de winkel

Snelle levering en goede communicatie

Bestelling geplaatst en de dag erop was de levering bij mij. Geweldig.

uitstekend, mooie koffer, duurzaam en keurig bezorgd

Het is prettig om bij een fysieke winkel te bestellen. Dan kun je er indien gewenst langs gaan en je steunt de fysieke winkel. Prettig als er fysieke winkels blijven, die je kunt bezoeken. Gezellig ook voor het straatbeeld.

Uitstekend en snel

heel snel het bestelde artikel onbeschadigd ontvangen

Fijne zaak

Product als omschreven, mooie aanbieding, vlotte service

Zeer klantvriendelijk

De dame die ons hielp gaf goede informatie en was zeer behulpzaam. Afhandeling was prima, de koffer werd keurig thuisbezorgd. Prima service en kwaliteit!

Goed advies

Werd uitstekend geholpen in de winkel door een vriendelijke en geduldige verkoopster. Mijn aankoop was er binnen twee dagen en voldeed aan alle verwachtingen. Prachtig!

Geweldig geholpen

Nadat de tas in de winkel besteld was. Is er later ook nog gebeld of de ontvangst goed was gegaan.

Goede informatie en voldoende keuze

Prachtige tas, maar groot verpakt

Ik zou het voor het milieu prettiger vinden als de tas met minder verpakkingsmateriaal was verstuurd! Ik had kado verpakking gekozen, dat was super mooi verzorgd, maar daaromheen zat een hele grote doos….zonde van het karton toch?

Goed advies , online besteld en in twee dagen bezoro

Snel en goed geholpen in de winkel , verkoopster heeft online besteld en in twee werkdagen was het binnen

40 Beukerstraat 25

Zutphen 7201 LG