Geweldigg
Beste Chavely, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw Flora&Co Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Voor gezorgd dat de tas op ons adres werd bezorgd.
Beste Tineke, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw Bold Banana Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Een snelle en goed verzorgde levering van een mooie tas waar ik heel blij mee ben!
Beste Anneloes, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe aankoop! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Voor de schoolvakantie een dure schooltas van 100€ gekocht die ze nu een week in gebruik heeft en nu al beschadigingen aan de voorkant. Heftig.
Beste Marye, Dank voor uw beoordeling en vervelend te lezen dat de voorkant van de tas al beschadigd is. Onze inkopers zijn iedere dag op pad om de juiste merken en producten te selecteren die voldoen aan onze hoge kwaliteit eisen. Wij nemen persoonlijk contact met u op om de klacht nader te bekijken en u een snelle passende oplossing te bieden Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Snel geleverd en goeie kwaliteit ben er erg blij mee met zo’n winkel als deze!
Beste Romee, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Secrid ! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sebastiaan Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Duidelijk had ik aangegeven, elders afleveren. Ik wist dat ik die afleverdag niet thuis zou zijn, op weg naar huis kon ik het paketje dan mooi ophalen op een afleveradres vlak bij mijn huis. Nu is er door ? een stikker over het afleveradres heen geplakt met mijn huisadres erop. Dan vraag ik mij af, WAAROM?
Beste mevrouw Jonkers, Dankjewel voor uw beoordeling. We hebben u een Pb gestuurd. Veel plezier met uw nieuwe Burkely tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sebastiaan Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Alles klopte .. snelle bezorging.. mooie tas zoals stond beschreven..!!
Beste Ans, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe DSTRCT tas ! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sebastiaan Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Had het rode Telefoontasje aangevraagd, maar kreeg de bruine. Ook niet verkeerd en dit maar zo gelaten. Geen bericht van aflevering ontvangen. Man toevallig thuis. Dit moet dus beter.
Beste Anja, Dankjewel voor uw mooie beoordeling, Dankzij uw reflectie kunnen wij onze service verbeteren. Veel plezier met uw nieuwe Mosz tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sebastiaan Klantenservice van Os Tassen en Koffers
In eerste instantie verkeerde pakket ontvangen. Gebeld en werd meteen prettig te woord gestaan. Het is allemaal correct afgewikkeld. Een bedrijf om vaker iets te bestellen.
Beste Wilma, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Secc boodschappenkar! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sebastiaan Klantenservice van Os Tassen en Koffers
In de winkel was de gewenste kleur van de tas niet op voorraad en de verkoper verwees ons naar de site om te bestellen (kon direct in de winkel via een scherm) zodat we de tas na een aantal dagen thuis konden verwachten. Proces is goed gelopen en met 2 dagen hadden we de gewenste tas in huis. Goed verpakt en mooie tas!
Beste Lianne, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Flora & Co tas ! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sebastiaan Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Alles keurig en op de beloofde tijd geleverd
Beste Janny, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Suitsuit koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sebastiaan Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Ik ben heel erg tevreden met alle tassen die ik tot nu heb gekocht goed service aardig personeel in de zaak van Utrecht cs fijne kwaliteit ik adviseer mijn vriendin om school tassen voor hun kinderen bij jullie zaak
Beste Hind, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Tevreden klanten is de beste reclame die je kunt hebben. Veel plezier met uw nieuwe Samsonite Laptop Rugzak! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Behulpzaam en meedenkend.
Beste Ingrid, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Samsonite koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sebastiaan Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Ik ben prettig te woord gestaan, goed geïnformeerd en uiteraard blij met de service. Erg tevreden over mijn product!
Beste Juliette, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Een 10 daar doen wij het voor! Veel plezier met uw nieuwe the Monte Tas. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
De verkoopster in de winkel begreep,gelijk wat ik bedoelde en de tas was via internet te leveren
Beste Gretha, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Picard Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Op basis van info goede indruk gekregen van tas en formaat. Prima tas voor mooie prijs. Verzending snel en keurig verpakt.
Beste Es, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Lycke Oslo Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sebastiaan Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Alarmtag niet verwijderd, moest alsnog naar de winkel.
Beste Mevr. Nese Hartelijkdank voor uw beoordeling. Mede door uw feedback kunnen wij onze interne processen verbeteren, Waardoor wij fouten proberen te vermijden. Uiteraard excuses voor het ongemak en wij nemen nog even persoonlijk contact met u op. Toch veel plezier met uw nieuwe Flora & Co Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sebastiaan Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Beste Hanny, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Flora&Co Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Snelle levering Product zoals omschreven en verwacht Tevreden klant dus
Beste Annick, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Als u tevreden bent zijn wij dat ook. Veel plezier met uw nieuwe Lycke Oslo Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Zeer vlotte levering en de route is goed te volgen
, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u onze service & producten waardeert, daar doen wij het voor. Veel plezier met uw nieuwe Flora & Co Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Helemaal top was snel in huis en zag er mooi uit zeker om aan te bevelen
Beste Kyara, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u onze service & producten waardeert, daar doen wij het voor. Veel plezier met uw nieuwe Wimona Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Mooi, praktisch en degelijk product. Uitstekende service zowel in de winkel als online.
Beste Nick, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u onze service & producten waardeert, daar doen wij het voor. Veel plezier met uw nieuwe Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Goede service, prima producten, snelle gratis bezorging, toen het product niet in de winkel was!
Beste Marcel, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u onze service & producten waardeert, daar doen wij het voor. Veel plezier met uw nieuwe the Monte Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Het ging uitstekend
Beste mevrouw ngo, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Als het artikel niet in de smaak valt, kunt u het altijd binnen 100 dagen ruilen, of retour brengen in 1 van onze winkels. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Goed het verkeerd bezorgd probleem opgelost door de klantenservice .
Beste Marleen, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Fouten kunnen gemaakt worden, wij proberen het dan ook snel en goed weer in orde te maken. Service zoals het hoort. Veel plezier met uw nieuwe Flora&Co Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
40 Beukerstraat 25
Zutphen 7201 LG