Mooie tas, snel binnen!
Beste Sophie, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Flora&Co Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Ik ben er vriendelijk geholpen, ook de bestelling was snel binnen. Helaas paste het niet. Heb het terug gebracht naar de winkel. Nog dezelfde dag had ik mijn geld terug op de bank. Zo netjes, vriendelijk en goed geholpen. Als ik weer een tas wil kopen, ga ik daar weer heen.
Beste mevrouw Koster, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Als het artikel niet in de smaak valt en wij het retour ontvangen storten wij het bedrag altijd meteen terug, service zoals het hoort. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Als ik wat vroeg aan de jonge medewerkster en zij wist het niet ging ze het vragen . Nadien nam de vaste medewerkster het over. Ging goed en professioneel
Beste Wilma, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe SuitSuit koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sebastiaan Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Goed en vriendelijk geholpen in de winkel.
Beste Emmelie, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Little Legends! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Mooie tas snelle levering
Beste Manja, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Bear Design Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Koffer besteld voor een vliegvakantie, was na 3 dagen bezorgd en heel netjes ingepakt.
Beste Ingeborg. Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe American Tourister Koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
De medewerkers in Apeldoorn heeft me zo geweldig geholpen dat het keurig thuis bezorgd was. Scheelde me mooi weer om naar Apeldoorn te rijden. Zeer klant vriendelijk!
Besteld en 2 dage later al in huis
Beste Lodewijk, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Met de complimenten voor de dame in de winkel
Beste Rob Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Samsonite koffers! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Aangezien het bestellen in eerste instantie niet lukte, heb ik contact met de klantenservice opgenomen. Die was gelijk bereikbaar en legde uit, dat er net op dat moment een probleem was waar aan gewerkt werd. Dat klopte helemaal, want 's avonds werkte alles prima en kon ik mijn bestelling plaatsen. De tas heb ik daarna snel ontvangen.
Beste Pascale, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe DSTRCT Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Mooie winkel en ook online bestellen gaat erg goed.
Beste mevrouw Heuvel, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Enrico Benetti ! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Alles was in orde
Beste Thea, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Daniele Donatai Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
2 Schoolrugzakken gekocht. Goed advies gekregen. Omdat wij niet uit de buurt kwamen en nog meer wilden winkelen is het netjes naar ons huis gestuurd. Binnen 2 dagen was het binnen. Heel fijn!
Beste Mevrouw Langerak, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Eastpak Tassen! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Al diverse keren (reis)tassen en portemonnees gekocht in allerlei prijsklassen. Zowel in de winkel als online. Goede prijs/kwaliteit-verhouding.
Beste Janine, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Flora&Co Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Een behulpzaam en vakkundige winkel
Beste Meneer Bastiaans, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Gigi Fratelli Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Ruime keuze , geweldige service en snelle levering . Dank jullie wel .
Beste Annemie, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe flora & Co Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Heel fijn geholpen snelle levering.
Beste Corrie, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Kipling Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
goede website, met goede omschrijvingen
Beste Anita, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Visona Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Snelle en correcte levering
Beste Lil, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Cowboysbag Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sebastiaan Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Had een tas besteld en hier zat een vlek op. Klantenservice gebeld. Zij waren erg vriendelijk en behulpzaam. Helemaal top!!
Beste Carla, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Salted Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Prachtige tassen en zeer vriendelijk personeel en goede service!
Beste Tineke, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Flora & Co tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Helaas krijg je bij alle transactie op internet een uitnodiging voor een revieuw te geven. Dat is bijna niet meer te doen als je veel op internet regelt. Toch het is wel efficiënt om als bedrijf je service ervoor aan te passen. Dus doe ik maar weer mee. Groet
Beste Karel, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Samsonite Koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sebastiaan Klantenservice van Os Tassen en Koffers
perfect geholpen
Beste H.H.L., Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Samsonite Koffers! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sebastiaan Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Vriendelijk geholpen.
Beste Marie, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Smaak tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sebastiaan Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Zeer vriendelijk personeel ze gaven een hele goede uitleg. Netjes geholpen.
Beste Nico, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Samsonite Koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
40 Beukerstraat 25
Zutphen 7201 LG