Prima geholpen in de winkel door aardige verkoopster. Artikel snel in huis gekregen
Beste Alex, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe The North Face Reistas Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Een retourzending gebracht, keurig afgehandeld.
Beste Mevrouw Korver, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Vriendelijke mensen.
Beste Hannie, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Samsonite Koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Ik wilde een kipling tas minimale assortiment in de winkel toen met de mevrouw online in de winkel gekeken ze adviseerde een tas die ik in het verleden bij jullie had gekocht en dat die tas die ik nu bestelde groter was. Van dat alles klopte er niks van toen ik de bestelling binnen kreeg. Die mevrouw die mijn hielp deed haar uiterste best de andere straalde echt geen klantvriendelijkheid uit ook niet toen ik hem ging ruilen je zou zo uit de winkel lopen van de enthousiaste reactie die je kreeg. Kijk ik werk ook in de winkel maar als je het niet naar je zin hebt ga dan aub iets anders zoeken je doe de zaak er geen goed mee. Ook al is het warm weer
Beste Mevrouw Tijssen, Dank voor uw feedback , vervelend te lezen dat uw ervaring in de winkel niet goed is geweest. Uiteraard onze excuses hiervoor en starten een intern onderzoek. Wij nemen persoonlijk nog contact met u op. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Zie mijn eerste zin hierboven - zeer aardige mensen daar diie duidelijk tijd voor je hebt, ondanks de drukte
Beste Helen, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Samsonite Koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Overzichtelijke site, met een ruim assortiment en een goede omschrijving van het artikel. Het bestelde artikel werd snel geleverd en je werd goed op de hoogte gehouden.
Beste Hilde, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Mosz Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Top goede service
Beste Mevrouw van den Burg Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Wimona Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Twee tassen besteld, een tas ontvangen, op de andere wacht ik nog……vandaag weer bellen
Beste Alma, Dank voor uw beoordeling. Het kan voorkomen dat onze bestellingen vanuit meerdere locaties worden verstuurd. Uw tweede pakket is nog niet geleverd door vertraging bij PostNl wegens grote drukte, en geven aan dat hij binnen 3 dagen geleverd gaat worden laat ons gerust nog even weten wanneer de bestelling bij u aangekomen is. Een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Alles heel vlot geleverd
Beste Antoinette, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Samsonite koffers. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sebastiaan Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Ik koop eigenlijk alleen maar tassen bij Van Os.. Meestal van Flora& Co. Ik weet dat dat altijd goed is en nu dus ook weer. Super blij mee!
Beste Donna, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Flora&Co tas. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sebastiaan Klantenservice van Os Tassen en Koffers
De bestelling was binnen de aangegeven tijd van de website binnen. Netjes verpakt en tas zoals omschreven.
Beste Senna, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Flora&Co tas. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sebastiaan Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Snelle service, goed mail contact en fantastische kwaliteit tas binnen gekregen!
Beste Geert, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Suitsuit tas. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sebastiaan Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Beste Michel, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Secrid Wallet! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Duidelijke site.
Beste Tonnie, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Secrid Wallet! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Supersnelle levering en goed verpakt!
Beste Bianca, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe diverse tassen! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Altijd leuk om een kleinkind te verrassen met iets wat hij gebruiken kan. Als dat dan ook nog eens in de aanbieding is, helemaal mooi. Goede kwaliteit en snelle levering. Top
Beste Kaatje, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe rug tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sebastiaan Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Goed en netjes geholpen
Beste Louise, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Koffers! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sebastiaan Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Goede, mooie koffer. Snel geleverd.
Beste Paul, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sebastiaan Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Snelle levering van 2 fantastische tassen!
Beste Mila, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Flora & Co Tassen! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Het gevraagde artikel werd snel geleverd en is mooi.
Beste Liesbeth, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe the Monte Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Beste Hannie, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Travelite Reistassen. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Snel en correct bezorgd.
Beste Shima, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe American Tourister Reiskoffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Fijne winkel, super meedenken, ruim assortiment en snelle nazending!
Beste Michel, Excuses voor de eerste reactie! Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Dit maakt het werk zo leuk en uitdagend, wij doen er alles aan om onze klanten tevreden te houden. Veel plezier met uw nieuwe Travelite tas. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sebastiaan Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Eerst kreeg ik de verkeerde koffer had een 102 liter besteld maar kreeg een 51 liter koffer geleverd dag er na gebeld werd meteen goed opgelost dag er na kreeg Ik de juiste koffer binnen. Ze hadden de zelfde dag de nieuwe koffer op de post gedaan Krijg ik de dag er na mijn (juiste) koffer geleverd blijkt het een 88 liter koffer te zijn is nogal een verschil met 102 liter dus helaas weer de verkeerde. Weer terig gebeld helaas was hier geen oplossing voor omdat dit de grootste was die ze hadden en op de website de verkeerde koffer hadden aangeboden dus kan hem terug sturen krijg ik me geld terug en moet zelf de verzend kosten betalen wat ik nogal raar vindt aangezien het hun fout is en niet die van mij
Beste Jaleena, Dankjewel voor uw beoordeling. Door uw klacht zijn wij erachtergekomen dat wij de verkeerde productinformatie van de leverancier hebben ontvangen. Dit zijn wij nu druk aan het controleren en herstellen. Nogmaals dank voor uw feedback! Ik neem nog persoonlijk contact met u op. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Mijn bestelling was niet aangekomen omdat ik een verkeerde huisnummer doorgaf. Het bedrijf gemaild en zij reageerden heel snel en stuurden mij opnieuw het product op. Super service! Ik ben er echt blij mee.
Beste Jennifer, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Dit maakt het werk zo leuk en uitdagend, wij doen er alles aan om onze klanten tevreden te houden. Veel plezier met uw nieuwe Secrid Wallet! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
40 Beukerstraat 25
Zutphen 7201 LG