Goed geholpen!

Prima geholpen in de winkel door aardige verkoopster. Artikel snel in huis gekregen

Goed geholpen

Een retourzending gebracht, keurig afgehandeld.

Vriendelijke mensen.

Online is top in de winkel een flop

Ik wilde een kipling tas minimale assortiment in de winkel toen met de mevrouw online in de winkel gekeken ze adviseerde een tas die ik in het verleden bij jullie had gekocht en dat die tas die ik nu bestelde groter was. Van dat alles klopte er niks van toen ik de bestelling binnen kreeg. Die mevrouw die mijn hielp deed haar uiterste best de andere straalde echt geen klantvriendelijkheid uit ook niet toen ik hem ging ruilen je zou zo uit de winkel lopen van de enthousiaste reactie die je kreeg. Kijk ik werk ook in de winkel maar als je het niet naar je zin hebt ga dan aub iets anders zoeken je doe de zaak er geen goed mee. Ook al is het warm weer

Meteen goed geholpen ondanks dat het druk was

Zie mijn eerste zin hierboven - zeer aardige mensen daar diie duidelijk tijd voor je hebt, ondanks de drukte

Snelle levering.

Overzichtelijke site, met een ruim assortiment en een goede omschrijving van het artikel. Het bestelde artikel werd snel geleverd en je werd goed op de hoogte gehouden.

Top goede service

Bestelling niet compleet ontvangen

Twee tassen besteld, een tas ontvangen, op de andere wacht ik nog……vandaag weer bellen

Prima geregeld

Alles heel vlot geleverd

Altijd goed!

Ik koop eigenlijk alleen maar tassen bij Van Os.. Meestal van Flora& Co. Ik weet dat dat altijd goed is en nu dus ook weer. Super blij mee!

Fijne website, en fijne levering.

De bestelling was binnen de aangegeven tijd van de website binnen. Netjes verpakt en tas zoals omschreven.

Snelle service, goed mail contact en fantastische kwaliteit tas binnen gekregen!

Gewoon heel goed

Duidelijke site.

Supersnelle levering en goed verpakt!

Goede kwaliteit en soms ook voordeliger

Altijd leuk om een kleinkind te verrassen met iets wat hij gebruiken kan. Als dat dan ook nog eens in de aanbieding is, helemaal mooi. Goede kwaliteit en snelle levering. Top

Heel klantvriendelijk

Goed en netjes geholpen

Snel gevonden, snel gekocht, snel in huis.

Goede, mooie koffer. Snel geleverd.

Snelle levering van 2 fantastische tassen!

Het gevraagde artikel werd snel geleverd en is mooi.

Snelle levering, super kwaliteit reistassen!

Positief

Snel en correct bezorgd.

Fijne winkel, super meedenken, ruim assortiment en snelle nazending!

Goede service met klachten maar slecht geregeld

Eerst kreeg ik de verkeerde koffer had een 102 liter besteld maar kreeg een 51 liter koffer geleverd dag er na gebeld werd meteen goed opgelost dag er na kreeg Ik de juiste koffer binnen. Ze hadden de zelfde dag de nieuwe koffer op de post gedaan Krijg ik de dag er na mijn (juiste) koffer geleverd blijkt het een 88 liter koffer te zijn is nogal een verschil met 102 liter dus helaas weer de verkeerde. Weer terig gebeld helaas was hier geen oplossing voor omdat dit de grootste was die ze hadden en op de website de verkeerde koffer hadden aangeboden dus kan hem terug sturen krijg ik me geld terug en moet zelf de verzend kosten betalen wat ik nogal raar vindt aangezien het hun fout is en niet die van mij

Mijn bestelling was niet aangekomen omdat ik een verkeerde huisnummer doorgaf. Het bedrijf gemaild en zij reageerden heel snel en stuurden mij opnieuw het product op. Super service! Ik ben er echt blij mee.

40 Beukerstraat 25

Zutphen 7201 LG