Ik was erg blij dat het zo snel geleverd kon worden en het zag er goed uit
Beste Doris, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Secrid Wallet! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Vriendelijk, correct, en ook de tas en portemonnee zijn van prima kwaliteit. Zeer tevreden.
Beste Nicole, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Mosz Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
De tas was vlot binnen en voldeed aan alle verwachtingen. Kleur was gelijk aan de foto’s.
Beste Mevrouw Nelleke, Dankjewel voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Puccini Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Snelle levering van bestelling
Beste Mevrouw Henry, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe Valentino tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Tas besteld snel geleverd!
Beste Monique, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe Mosz tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
wij werden goed geholpen in de winkel en de bestelling was de volgende dag in huis. Top
Beste Brigitte, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Flora & Co tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Goede en snelle levering heb voor de tweede keer de zelfde besteld.
Beste Anita, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Secrid Cardprotector! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Heb bij jullie wel de secrid gezien in gewenste kleur! Besteld en de levertijd duurde wel langer dan verwacht maar lag niet aan jullie. Dochter helemaal blij. Gisteren nog een gehaald voor manlief. Dus ja aan te bevelen.
Beste Saskia, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Helaas maakt PostNL wel eens ongewild een ommetje. Veel plezier met uw nieuwe Secrid Cardprotector Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Omdat de bestelling, verzorging en verzending correct is verlopen.
Beste Ingeborg, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Flora & Co Tassen! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Wat betreft de bestelde artikelen, nog geen ervaring. Verwachtingen zijn hoog gespannen
Beste Anton, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Ondertussen zijn uw 2 reiskoffers op tijd geleverd door PostNL Veel plezier met uw nieuwe American Tourister Reiskoffers! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Beste Linda, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe American Tourister koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Ik had een leuke tas besteld, en hij kwam netjes een dag of twee later aan. De kleur leek wel iets anders dan op de foto maar dat is altijd een risico.
Beste Florentine, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Flora&Co Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Medewerker in de winkel hielp fantastisch. Medewerker van een andere winkel telefonisch gesproken en ook zeer behulpzaam en vriendelijk. Uiteindelijk via de website besteld. Zeer snelle levering.
Beste Petra, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Burkely Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
De producten waren op voorraad en zijn goed bezorgd.
Beste Mevrouw de Jonge, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe Secrid Wallets! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
De tas werd netjes afgeleverd.
Beste Karin, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuw Nunoo Helena tas ! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sebastiaan Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Eigenlijk was het hele bestel en leveringsgebeuren zoals je zou willen dat elke webwinkel zou werken. Slim wallets waren gunstig geprijsd, vandaar mijn keuze voor de winkel, maar was aangenaam verrast, dank daarvoor.
Beste Marc, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuw Secrid mini wallet ! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sebastiaan Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Ik had een tas besteld, maar kreeg geen bevestiging via mijn mail. Ik heb toen telefonisch contact met van Oss gehad en was het binnen 2 minuten geregeld. Tas was netjes in een tas en doos verpakt .
Beste Giovanna, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuw Gigi Fratelli Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sebastiaan Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Tussentijdse informatie status bestelling
Beste Hendrik, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe Burkely Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Goede prijs en kwaliteit verhouding netjes op tijd geleverd
Beste Bernard, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe Secrid Wallet! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Mooie tas. Netjes verpakt en snel bezorgd.
Beste Denise, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe Suitsuit tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sebastiaan Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Heel goed servies!
Beste Aiga, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe Suitsuit tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sebastiaan Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Wat een lieve professionele medewerkster geeft me geholoen. Veel tips meegegeveb.
Beste Hacer, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe Samsonite koffers! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sebastiaan Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Alles is naar wens gegaan
Beste Leo, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe Samsonite SCure koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sebastiaan Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Altijd goede kwaliteit
Beste C van Dam, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe Samsonite koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sebastiaan Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Graag tot een volgende keer
Beste Bente, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe Gabaia Rugzak! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
40 Beukerstraat 25
Zutphen 7201 LG