Onlangs een paar dingen besteld in de webshop. Eén artikel was niet helemaal naar mijn zin. Dat heb ik geretourneerd in de winkel... Aankoopbedrag werd snel terug gestort op mijn rekening. Niets dan lof!
Beste Tineke, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe Samsonite Tassen! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Top tas
Beste Elise, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe Eastpak Rugzak! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Snelle service, prima kwaliteit.
Beste Corien, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe Bear Design Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Vriendelijk personeel en super snel geholpen. Service was ook goed, voor mij ook de oneline bestelling in de winkel gedaan. Helemaal tevreden.
Beste Barbara, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe Eastpak Rugzak! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Snelle levering. En bij een misverstand - door mijn eigen schuld- fijne oplossingsgerichte klantenservice. Goede communicatie.
Beste Lady, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Service zoals het hoort. Veel plezier met je aankopen. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Bestelling snel geleverd. Meerdere opties besteld en dus een deel moeten retourneren. In de winkel afgeven. Binnen enkele dagen stond het geld weer op de rekening. Kortom de service is goed!
Beste Lady, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Mooi uitgevoerd en goede kwaliteit leer.
Beste Roger, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe DR! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Ik bestelde een tas en werd snel en keurig verpakt geleverd. Ik kom hier zeker nog eens terug.
Beste Ellen, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe The Monte tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Snelle levering, na goede uitleg in winkel waar helaas nog maar 2 exemplaren aanwezig waren
Beste Chantal, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe Heat Wave koffer van American Tourister! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Ik heb 16 juni een beautycase van Brics online besteld, deze zou ik in de winkel in Hilversum op kunnen halen. Vanaf 20 juni ben ik gaan bellen met de vraag wanneer hij er zou zijn, aangezien ik zondag 26 juni op vakantie zou gaan. Woensdag was hij er echter nog steeds niet, weer gebeld, toen is mij toegezegd dat hij met de post naar mijn huisadres zou worden gestuurd, als ik van tevoren even in de winkel zou komen betalen. Dat heb ik gedaan, en gelukkig werd de tas vrijdagmiddag 24 juni afgeleverd. Als ik er niet diverse keren achterheen had gebeld had ik hem dus niet op tijd binnen gehad voor mijn vakantie.
Beste Simone, Bedankt voor je beoordeling. Onze excuses dat e.e.a. niet is verlopen zoals zou moeten. We sturen u nog een PB. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Super kwaliteit leer is de rugzak die 'k kocht bij van Os..!
Beste Ronald, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe Dstrct! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Snelle levering en vriendelijke mevrouw van de winkel..
Beste meneer Boham, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe koffer roller! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Op correcte wijze behulpzaam en vriendelijk
Beste mevrouw, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Arthur Klantenservice van Os Tassen en Koffers
De tas was zorgvuldig verpakt en mooi op tijd geleverd, binnen de verwachte tijd
Beste Cynthia, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Bulaggi, Tas ! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Een mooie portemonnee uitgezocht voor mijn man. Hij is er heel blij mee!
Beste Catharina, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met uw nieuwe Castelijn en Beerens Portemonnee ! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Perfecte service in de passage Den Haag van uw collega en hierna snelle aflevering en keurig verpakt! Chapeau!
Beste Cees, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met de nieuwe Kipling Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Aanvankelijk ging er van alles mis door computerfout. Gesproken met een ontzettend vriendelijke medewerkster en alles kwam in orde en er werd een prima tas geleverd. De volgende keer weer van Os
Beste Els, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe Tassen. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sebastiaan, Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Alles ging goed.
Beste Suus, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe cross body bag! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sebastiaan, Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Prima voor elkaar.
Beste Rap, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sebastiaan, Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Mooie leren crossbag gekocht. Levering was vlot. Goede aankoop.
Beste Henk, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe cross bag! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sebastiaan, Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Erg vriendelijke support en directe opvolging. Fijne website en goede prijs/kwaliteit verhouding.
Beste Yara, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe schouder tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sebastiaan, Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Perfect geholpen
Beste Lonneke, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe Suitsuit koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sebastiaan, Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Beste Reijn, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe Samsonite Koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Dat is erg slordig. Ze waren er erg blij mee dat ik belde, kreeg code voor gratis terug sturen als dank. Nou dat is wel wat erg lomp vind ik. Niet gratis had gekund had ik het gehouden ook aanhad ik er niets aan
Beste Rianne, Dankjewel voor uw beoordeling. Het is zeker slordig geweest een dubbel pakket te ontvangen, Helaas gaat er ook soms wat mis. Wij zijn u nog steeds dankbaar dat u het ons gemeld heeft. Ik neem nog even persoonlijk contact met u op. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Ik kon snel en makkelijk de koffer vinden die ik zocht, betaling ging soepel en bezorging van de koffer ging zonder problemen. Dus gewoon een goede zaak.
Beste Peter, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe Samsonite Reiskoffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
40 Beukerstraat 25
Zutphen 7201 LG