Goede winkel en webshop

Onlangs een paar dingen besteld in de webshop. Eén artikel was niet helemaal naar mijn zin. Dat heb ik geretourneerd in de winkel... Aankoopbedrag werd snel terug gestort op mijn rekening. Niets dan lof!

Top tas

Voor het eerst besteld. Goede kwaliteit en service

Snelle service, prima kwaliteit.

Super top, snel, behulpzaam, vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel en super snel geholpen. Service was ook goed, voor mij ook de oneline bestelling in de winkel gedaan. Helemaal tevreden.

Goede klantenservice

Snelle levering. En bij een misverstand - door mijn eigen schuld- fijne oplossingsgerichte klantenservice. Goede communicatie.

Prima levering en retourverwerking

Bestelling snel geleverd. Meerdere opties besteld en dus een deel moeten retourneren. In de winkel afgeven. Binnen enkele dagen stond het geld weer op de rekening. Kortom de service is goed!

Goede kwaliteit leer

Mooi uitgevoerd en goede kwaliteit leer.

Snelle en correcte levering.

Ik bestelde een tas en werd snel en keurig verpakt geleverd. Ik kom hier zeker nog eens terug.

Prima uitleg, mooi assortiment

Snelle levering, na goede uitleg in winkel waar helaas nog maar 2 exemplaren aanwezig waren

Teleurstellend, ben beter gewend van Van Os

Ik heb 16 juni een beautycase van Brics online besteld, deze zou ik in de winkel in Hilversum op kunnen halen. Vanaf 20 juni ben ik gaan bellen met de vraag wanneer hij er zou zijn, aangezien ik zondag 26 juni op vakantie zou gaan. Woensdag was hij er echter nog steeds niet, weer gebeld, toen is mij toegezegd dat hij met de post naar mijn huisadres zou worden gestuurd, als ik van tevoren even in de winkel zou komen betalen. Dat heb ik gedaan, en gelukkig werd de tas vrijdagmiddag 24 juni afgeleverd. Als ik er niet diverse keren achterheen had gebeld had ik hem dus niet op tijd binnen gehad voor mijn vakantie.

magnifiek

Super kwaliteit leer is de rugzak die 'k kocht bij van Os..!

Zoals het liedje: Happy...

Snelle levering en vriendelijke mevrouw van de winkel..

Behulpzaam en vriendelijk

Op correcte wijze behulpzaam en vriendelijk

Vlotte levering

De tas was zorgvuldig verpakt en mooi op tijd geleverd, binnen de verwachte tijd

Mooie portemonnee, snel bezorgd

Een mooie portemonnee uitgezocht voor mijn man. Hij is er heel blij mee!

Helemaal top!

Perfecte service in de passage Den Haag van uw collega en hierna snelle aflevering en keurig verpakt! Chapeau!

fijn bedrijf

Aanvankelijk ging er van alles mis door computerfout. Gesproken met een ontzettend vriendelijke medewerkster en alles kwam in orde en er werd een prima tas geleverd. De volgende keer weer van Os

Alles ging goed.

Niets op aan te merken

Prima voor elkaar.

vlotte levering van een mooie tas

Mooie leren crossbag gekocht. Levering was vlot. Goede aankoop.

Zeer tevreden en super service!

Erg vriendelijke support en directe opvolging. Fijne website en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Perfect geholpen

Levering niet alleen eigen pakket ook dat van iemand anders

Dat is erg slordig. Ze waren er erg blij mee dat ik belde, kreeg code voor gratis terug sturen als dank. Nou dat is wel wat erg lomp vind ik. Niet gratis had gekund had ik het gehouden ook aanhad ik er niets aan

Duidelijk assortiment, goede website en goede levering

Ik kon snel en makkelijk de koffer vinden die ik zocht, betaling ging soepel en bezorging van de koffer ging zonder problemen. Dus gewoon een goede zaak.

40 Beukerstraat 25

Zutphen 7201 LG