Mijn pasjeshouder werd snel geleverd en zag er mooi uit na uitpakken. Helemaal tevreden dus.
Beste Raymond, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe Burkely Pasjeshouder! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Artikel was snel binnen, goed te volgen, en prima tas.
Beste Mevrouw Hietkamp Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe kipling Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Ik had een portemonnee als cadeau besteld. Je kon een kaartje met tekst toevoegen maar dat kaartje zat er niet bij. Wat er wel tot twee keer bij zat was het prijskaartje. Dus beetje jammer bij het geven.
Beste Tamara, Dankjewel voor uw beoordeling. Helaas gaat er ook soms wat mis, het inpakken van uw bestelling is compleet over het hoofd gezien, uiteraard onze excuses hiervoor. Ik neem nog persoonlijk contact met u op, wellicht kunnen wij het een beetje goedmaken. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Hele goede service gekregen van dit bedrijf.
Beste Mevrouw Gazaneo-Prins Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe Flora & Co Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Op 22-06 een tas besteld en betaald maar helaas nog steeds niets ontvangen
Goedenavond Mevrouw Snoek, Dank voor uw beoordeling! en excuses dat het pakket nog niet geleverd is. Na controle blijkt dat het huisnummer in uw order ontbreekt en PostNL het pakket niet heeft kunnen afleveren. Uiteraard horen wij dit ook te controlenen en is ook door ons over het hoofd gezien. Ik zal u een persoonlijk mail sturen en zorgen dat uw bestelling alsnog geleverd gaat worden. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Portemonnee terug gebracht. Goede service en snel mijn geld terug.
prima zaak. Besteld en volgende dag in huis. Gratis als mooi kado verpakt
Beste T.G.M, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe schoudertas. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sebastiaan Klantenservice van Os Tassen en Koffers
De koffer, Samsonite, gekocht omdat we via de winkel in Den Haag gewezen waren op de voordelige aankoop. Prima service.
Beste John, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe koffer. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sebastiaan Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Correcte en snelle afhandeling.
Beste M,B,L, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe portemonnee. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sebastiaan Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Hele goede ervaring! Snelle levering!!
Beste Marleen, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe koffers. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sebastiaan Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Super goed en vriendelijk geholpen
Beste Leonie, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe telefoontasje. Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sebastiaan Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Ruime collectie, overzichtelijke website, snelle levering
Beste Sanne, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe Bloomsbury Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
I had a very good experience with them and I recomanded for others too. Fast delivery, good quality
Dear Elena, Thank you so much for your feedback and judgement. Enjoy the use of your bags ! See you soon in one of our stores or webshop. Have nice day! with kind regards, Angelique Customer care van Os Tassen en Koffers.
Kwaliteit top
Beste R.R., Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe koffers! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sebastiaan Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Mijn bestelling was heel snel binnen. Netjes verpakt. Goede service
Beste M.A., Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe crossbody bag! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sebastiaan Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Beste Anita, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe reistas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sebastiaan Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Leuk telefoontasje. De schouderband is helaas net te kort om het crossbody te dragen.
Beste Margriet, Dank voor uw beoordeling! en de feedback, daar kunnen wij ook onze productinformatie mee optimaliseren. Wij hebben onze marketing afdeling reeds op de hoogte gebracht en gaan ermee aan de slag. Toch graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Beste M Voorst, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe telefoontasje! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sebastiaan Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Zoals verwacht, prima!
Beste Shirley, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sebastiaan Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Vriendelijke medewerkster in Helmond!
Beste Dorine, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Sebastiaan Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Snelle levering van het product van mijn keuze.
Beste Ard, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe Brics Reiskoffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Snel besteld, snel geleverd en product helemaal naar wens
Beste Jolanda, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Koffer was niet voorradig in de winkel. Hoe fijn zou het zijn als je dan geholpen word dat jullie 'm direct in de winkel kunt bestellen. Maar de medewerker was te druk met de administratie, helaas. Webshop dus top, snel geleverd. Ik kom nooit met in de winkel.
Beste Nancy, Dankjewel voor je mooie beoordeling, wij vinden het vervelend dat je geen goede ervaring hebt opgedaan in onze winkel. we zullen dit intern bespreken. Veel plezier met je nieuwe koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Hele lieve dames, super geholpen, met mijn keuze.
Beste Marianne, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe koffer! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
Prima, snelle levering. Klein puntje wat jammer is, je retour zending moet je zelf betalen.
BesteJose, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier met je nieuwe Tas! Graag tot ziens weer in 1 van onze winkels of onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Angelique Klantenservice van Os Tassen en Koffers
40 Beukerstraat 25
Zutphen 7201 LG