prima advies ,klant vriendelijk

ik zocht een goede vakantietas en deze heb ik gevonden van merk eastpack

Klantvriendelijk

Ik haf iets besteld op de webside.Kleur bleek helemaal fout. Artikel naar de winkel teruggebracht en daar omgeruild voor andere kleur. Meedenkende verkoopster, herl fijn.

Prima, maar jammer dat ik terugmoest ivm een alarm dat niet was verwijderd

Mijn ervaring tijdens het bestellen van mijn rugzak op locatie winkel Leeuwarden was super: zéér goed meegedacht en gratis verzending! De rugtas was nog beschikbaar op andere vestiging en is van daaruit verzonden naar mijn huisadres. Daarbij ging het helaas mis: die winkel van de andere vestiging vergat het alarm te verwijderen. Erg slordig! Ik heb ze gemaild, de geboden oplossing was prima: ik kon op vestiging Leeuwarden het alarm laten verwijderen. Maar hierdoor kon mijn zoon de rugzak, die hij dringend nodig had, niet direct gebruiken. En moest ik er weer mee terug, dat was best vervelend. Vanwege de super ervaring in het bestelproces op locatie Leeuwarden beveel ik deze locatie wél aan.

Nette en snelle bezorging.

Jammer dat de winkel niet meer in Eindhoven zit.

Snelle service online, vriendelijke service in de winkel, mooie producten

De tas voldoet volledig aan de verwachtingen, snel geleverd en vlotte afhandeling

Heel vlotte levering en afhandeling via een online tool, snel geregeld

De tassen en de riem waren mooi op tijd. Mails die volgden helder. Miste alleen handleiding voor kofferslot.

Uitermate leuke bediening, hulpvaardig, oplossingsgericht en goede service!!

Zeer goede uitleg in winkel door vriendelijke dame.

Keuze thuis bezorgd via goede website. Snel en goed verpakt bezorgd.

geweldig

zeer snelle levering en cadeau al mooi ingepakt.

Gezellige winkelervaring

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Snelle afhandeling en levering van de bestelling.

Prachtige tassen ook betaalbaar

Geweldige service en advies

Wij hebben 4 koffers gekocht in Utrecht (Hoog Catherijne). Het advies en de service waren geweldig. De levering was snel. Helemaal prima.

In de winkel Katwijk zeer goed geholpen

Wij zijn zeer teleurgesteld zulke dure koffers en na 1 keer op vakantie beide deuken en beschadigd wat doen we daaraan .

Duidelijke website en mooie winkel

Veel keus op de website en toen het gekochte, eenmaal ontvangen, toch tegenviel, was het geen enkel probleem dit via de winkel te retourneren.

Snelle levering!!

Een snelle levering! Maar wel in een erg grote doos!

ik heb goed ervaring met van leeuwarden van Os tassen en koffers

nee

Levering zoals afgesproken.

Uitstekend geregeld

Ben al de nodige jaren klant en dat ben je niet zomaar.

Alles goed gegaan zoals in de winkel was verteld.

Alles goed, niks mis mee,

Een hele fijne tas

Een hele fijne tas

Uitstekend!

Uitstekend geholpen, zeer vriendelijk personeel!

Goed geholpen, aardige verkoopsters.

Fijne ervaring, En erg goed geholpen.

Helemaal naar wens

Er is goed geholpen in de winkel. Ook retourzending en ontvangen van geld was snel geregeld .

40 Beukerstraat 25

Zutphen 7201 LG