De service is in één woord top

De service is in één woord top

Ik ben heel tevreden.

Worden heel goed geholpen met de juiste keuzen

Duidelijke website en snelle correcte afhandeling

slechte nukkige verkoopster

koffer gekocht duidelijk gezegd op mijn tuisadres bezorgen. toch nog bezorg bon van mijn dochter omdat die in het klanten bestand staat.telefonisch contact gehad waar ik met veel moeite een bestel bon op mijn naam kreeg. dag daarna opgehaald en er werd mij de bon aangerijkt zonder op te kijken of een woord te zeggen. koop gesloten en opdonderen mijn ervaring.

Supergoed geregeld

Ik heb vanuit de winkel via een verkoopster de bestelling geplaatst. We zijn uiterst vriendelijk geholpen en er werd ook nog aangeboden om het pakketje als cadeau in te laten pakken. Het pakje ligt nog in de kast omdat ik het op 17 mei pas cadeau geef, maar ik ga ervanuit dat het tasje goed is. Hartelijke groet van Ineke van Eijk

Goed product en goed verpakt.

Mooie koffers, mooi afgewerkt. Ligt in gewicht.

Snel en pijnloos

Besteld, gevloekt, gezucht, gekregen!

Goede en snelle service, mooie spullen

Mijn ervaring in de winkel van de Makado - Beek te Limburg, is altijd heel goed. Mevrouw neemt haar tijd om elke klant goed te adviseren en te helpen. Ik ben hier nu al een paar keer geweest, voor cadeautjes en voor mezelf. En ga er altijd met een fijn gevoel weer weg! De spullen zijn misschien wat duurder, maar je krijgt zeker waar voor je geld.

Super snelle en goede service

Goed geholpen!

Prachtige tassen

En prima service

Goede service en snelle levering

In de winkel in Zoetermeer werd ik goed geholpen en geadviseerd. De daarop volgende bezorging thuis was snel.

Mooie winkel. Ook online

Mooi product. Goede ervaring

Vriendelijke dame de effectief handelde toen de bestelling niet kon worden geleverd door een dfout in het adres.

Ik kom niet uit de buurt van Leiden. Dan is het fijn dat ik via deze weg toch mijn tas heb kunnen ontvangen Top

Fijn dat ik de juiste maat vd koffer kon bepalen in de winkel Laren (NH) en de juiste heb gekozen. Met een top service.

Goede service en uitleg

We waren op zoek naar nieuwe reiskoffers. Bij van os hebben ze ons goed uitleg gegeven over hoe en wat.

Een super goede service.

Het winkelpersoneel is serviceverlenend. Het produkt is de volgende dag afgeleverd. Geweldig.

Snel en top

Bestelling was snel geleverd. Helaas niet helemaal in de smaak gevallen maar ook het retourneren ging snel en simpel. Zou dus zonder aarzelen weer hier bestellen.

In de winkel was de tas van mijn keuze niet op voorraad in de betreffende kleur, ter plekke besteld door de winkel en netjes thuisbezorgd na een paar dagen, 100 dagen retourtermijn, heel netjes.

Geweldig!

De bestelde damestas voldoet helemaal aan mijn smaak. Zeer snelle en correcte levering!

Vriendelijk en attent

Heel fijn geholpen met goed advies

Fijn geholpen en geadviseerd en ben superblij met mijn nieuwe koffer.

40 Beukerstraat 25

Zutphen 7201 LG